Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de vardı ayak fetişi sevgili ve ben de ayak olayından tiksiniyorum. Yalamamı falan istiyordu ne ben yalıyordum ne de ona yalatıyodum. Bazen istemezsen zorla olmaz derken bazen de sen beni sevsen tiksinmezsin vs diyerek kafa sikiyodu. En sonunda sadece ayaklarının arasına sokma konusunda anlaştık ve orta yolu bulduk. Hiç ayak yalamadım yalamam da, ama olur da yine fetiş bir kıza rastlarsam, ki pek de sanmıyorum, yapacağım şey belli. Yalamam ama s. kerim diycem o kadar. Siz de benzer bir orta yol bulun. Milleti dinleme, ayak sevmiyorsan ilerde de sevme ihtimalin çok düşük.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen yalamam yalamak nedir ya asla yapamam ben gördüğümde irire oluyorum zaten konu benden çıktı ayaklardan nefret ederim falan yapdım ben gerçekten hiç sevmem kendi ayağımıda beğenmem ve görmesinden çok çekiniyorum bence çirkin çünkü bence her ayak çirkin daha doğrusu
Cevap sahibi+1 yılBen de hiç hoşlanmıyorum.
İgrenc ya. İnsan neden ayaktan hoşlanır saçma gerçekten. Bir kadında hoşlanacak o kadar yer varken ayak nedir arkadaş
26 Yorumla
SoranBilmiyorum bende banada çok mantıksız geliyor
Soran+1 yılNe biliyim bende ayaktan tiksinen biriyim kendi ayağımıda hiç beğenmem nerden çıktı bu anlamadım
Soran+1 yılBırak kendininkini yalamamı istemesini ben benimkini yalatmam be içim kalktı bak yazarken bile
El fetişide var mı?
05 Yorumla- +1 yıl
Nadir, kızlar da yaygi oluyor genelde
- +1 yıl
Olabilir belki de. Tek ilgilendigi yer el ise fetis olasiligi yuksek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılYeni başlayan bir ilişkide ne ara konu ayaklara geldi?
27 Yorumla
SoranYeniden kastım 4,5 ay
- +1 yıl
E tamam 4-5 ay ayaklara gelmek için yinede kısa bir süre
Soran+1 yılYani konu bu değildi ben ayaklara bir ilişkide ne kadar sürede gelinmeli demedim fikrin yoksa cevap vermek zorunda değilsin
- +1 yıl
Fikrim şu. Fetiş olan o ayaklarinla ilgilenecek olan da o neden bu kadar dert ediyorsun
Soran+1 yılÇünkü ben kendi ayaklarımı hiç beğenmiyorum ve çekiniyorum
- +1 yıl
Sal kendini gitsin keyfine bak sen
Soran+1 yılDeniycem sağol
+1 yılayak fetişi konusunda çok bilgisiz olduğun anlaşılıyor. bence bu konuyu doğru öğrenip sonra karar vermelisin. en başta senin ayak sevip sevmemen önemli değil sevgilin senden ayak öpmeni istemiycek.
00 Yorumlaalışıyorsun merak etme :D benim bir sevgilim çok tiksiniyordu. Bir kıvılcım lazım sonrası geliyor
09 Yorumla
Soran+1 yılKendi ayaklarımıda beğenmiyorum çekiniyorum hemde çok
Soran+1 yılGörmedi ama daha ne kadar saklıycam bilmiyorum bu gidişle kesicem herhalde
Soran+1 yılUmarım söylediğin gibi olur
Soran+1 yılBen ayak beğenmem kimseninkini beğenmem kendiminkide her ayak gibi bence çirkin bence güzel ayak diye bir tabir yok
Soran+1 yılYani sonuçta bir iki kere gördü o çirkin olduğunu söylemedi ama ben beğenmiyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelarus'ta yaşarken benim oldu böyle bir partnerim. Sonunda dayanamadım, ayak parmaklarımı emmesine izin veriyordum artık.
00 Yorumla
+1 yılyapılacak birşey yok, senin için çok önemliyse naşlamadan bitir bende severim bakımlı ayakları
00 Yorumlayapma sende bide arkadas dedgin oyle seyler yapdirmaz arkadasina o nasil bir arkadas?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu iliski yurumez, anlayis gostermezsen
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlayış göstermeye çalışıyorum ama içten yapamıyorum
- +1 yıl
Birak ayaklarinla ilgilensin, senin bir sey yapmana gerek yok. Seviyorsan onu katlanirsin.
Soran+1 yılKendi ayaklarımıda beğenmiyorum ve çekiniyorum göstermekten
- +1 yıl
Sen genel olarak tiksindigin icin sana oyle gelebilir. O ayak sevdigi icin oyle gormeyebilir. Yani onun adina karar alma derim. Bakimli olsun, ojeli olsun yeter ona.
Soran+1 yılTeşekkürler deniycem
- +1 yıl
Rica ederim
kişiden kişiye değişir :D
00 Yorumla
+1 yılFetişçilere ölüm. Direkt ayrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişik değişik icatlar çıkmış :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKetçap dok
Acı Olmasın00 Yorumla
+1 yılÇok var ülkede fetiş..