Kızlar, oğlum benim yüzünden boşandı çok pişmanım ne yapmam lazım gelinim üzüldü?

öncelikle 1 duyurum var 48 yaşındayım sadece teyze falan demeyin diye küçük yazdım evet konuya geleyim geçen sene bu zamanlar oğlumun sevgilisi vardı sonra evlencez dedilerbende erkenden olmaz dedim sonra sevgilisi bana kötü davrandı sonra onu bahaneyle ayırdım sonrada oğlumun yaşı geldi 26 oldu o zaman artık geç evlenmesi gerek diye görücü usulü evlendirmek istedim 2-3 kız buldum beğenmedi sonrada yüzü çirkin ama ahlaklı bir kız buldum oğlum beğenmedi sevmedim kızı dedi ben zorladım alışırsınız diye sonra 4 ay nişan kaldılar sonra evlendiler ama 5 ay evlilikleri sürdü geçenlerde oğlum kızı zerre sevmemeye başladı başka kızlara aşık oldu sonrada boşanmak istedi 2 hafta önce kız çok üzüldü dünde tamamen boşandılar kızda çok ağladı kimsesi yok kızın ev tuttu orda kalacak bir dahada evlenmem diyor kız çok büyük hata yaptım başta pişmanım ne yapmam lazım (bu arada daha önce yazmıştım şimdi boşandılar diye tekrar yazdım ikinci kez yazdın demeyin)
Kızlar, oğlum benim yüzünden boşandı çok pişmanım ne yapmam lazım gelinim üzüldü?