Resimdeki gibi Suudi bir kadınla evlenmek istiyorum, aşırı derecede peçeli olmayan sadece abartısız başörtülü bir suudi kadınla.. siz olsanız evlenir miydiniz? Türkiyede yaşıyorum koyu dindar değilim. İnsan ayrımı yapmıyorum.. Sadece bu tür kadınlar hoşuma gidiyor. Sizce Suudi Arabistana gitsem evlenebilme şansım olur mu bir şekilde? En azından daha önce ilişkisi olmamış ve kendime ait hissedeceğim bir kadın olacak.
Resimdeki gibi Suudi bir kadınla evlenmek istiyorum. Sizce gelecekte evlenebilri miyim? siz olsanız evlenir miydiniz?
İyi de bu resimdekinler arabistan’ın Burjuva kızlarıdır😂 realite olarak böyle kızlar var mı araştırmak lazım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gelişmiş şehirlerinde vardır knka. peçe zorunluluk değil yaygın olmasına karşın. bu şekilde kapananlar da var. olmazsa kuveyt ten katardan bahreynden alırız. arap yarım adasına dadandım anlayacağın :D
kardeşim namus benim için ön planda. ben arap kızlarının seks yapmadığını söylemiyorum. elbette yapanlar vardır örtünüp neler neler yapıyorlar ama ben sana diyorum ki avrupa ülkesine göre zina suudi arabistanda daha az. bu bir gerçek. Ben hayatım boyunca hiç deneyim sahibi olmadım ve eşimle yaşamak istiyorum. farklı kültürleri de seviyorum. benim için avrupaya yönelmekten daha iyi arap kızları.
yoo ben türk kızlarını da çok seviyorum ki :) sonuçta evlilik bir defa yapılan bir şey ben farklı kültürleri çok seviyorum. avrupa desen kızların kimle yatıp kalktığı belli değil. arap kızları hem daha temiz avrupaya göre hem de ilkimi benim gibi temiz biriyle yaşamak istiyorum.
sen biliyor musun? bilmeden insanların günahını alma. Hem dönüyorsa döner ben gidip öyle birisi ile mi evleneceğim dedim. şu an çirkeflik yapıyorsun başka bişey değil.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Resimdeki gibi Suudi bir kadınla evlenmek istiyorum. Sizce gelecekte evlenebilri miyim? siz olsanız evlenir miydiniz?
En İyi Cevaplar