Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbim temiz hikayem de temiz elhamdülillah. (kalp temizliğinden kastım kötü niyetli değilim ve daha önce sevgilim olmadı yani kalbimi doldurmadım)
1210 Yorumla- +1 yıl
Aradığın aşkı bulamadın galiba
- +1 yıl
Beklemek yerine sen ona gidebilirsin mesela
- +1 yıl
Eski kafalıkla alakası yok
- +1 yıl
"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklediğini unuttuğunda gerçekleşir."
- +1 yıl
şu an şu konu açıldığı zaman bile unutsaydın olurdu
- +1 yıl
Belki gözünün önünde sen görmüyorsun
- +1 yıl
Nereye baktığın önemli değil baktığında ne gördüğün önemli
- +1 yıl
İstanbul gibisin yani fethin zor
- +1 yıl
Tamam ama bu ayrı evlenebilirsin hani
Cevap sahibi+1 yılEvlilik mi? Yok daha neler daha yasım küçük 20 yaşımdayım. Hem ben yalnız daha mutluyum galiba
- +1 yıl
Belki sende yalnız kalmak istemiyorsun
- +1 yıl
Sadece kendini bu duruma alıştırmışsın
Cevap sahibi+1 yılHer neyse ne artık. Acı çekmek üzülmek istemiyorum artık gerçekten sevebilen kimse kalmamış. Düzgün sandığın kişilerin bile içinden neler çıkıyor.
- +1 yıl
Belkide herşey daha güzel olacak
Cevap sahibi+1 yılElbette öyle zaten buna inancı olmasa neden yaşasınki insan. Akışına bıraktım zamanı gelince olur herşey
- +1 yıl
Elini uzat belki gözünün önünde
- +1 yıl
Sana inandıracak biri lazım
Cevap sahibi+1 yılHa yok ben bu topa girmem bir daha aman Allah korusun 😄
- +1 yıl
Ne yaşadın anlat dicem de buradan olmazki şimdi
Cevap sahibi+1 yılBiraz uzun ya boşver
- +1 yıl
Valla merak ettim sosyal medya var mı anlatsana ordan
Cevap sahibi+1 yılBir erkeğin ilk sevgilisi? ↗
Bu linke tıkla eğer açılırsa en iyi erkek görüşünde mühendis nickli biri var orayı oku tanışmamızı ilk faslı orada 😄- +1 yıl
Anladım bunun yüzüne ha
- +1 yıl
Valla yani gerçekten hiç kimse olmadı mı valla bnde oldu
Cevap sahibi+1 yılBu kişiyle bir süre konuştuk sonra aynı şehirdeydik diye buluştuk. İlk defa böyle birşey yaptım benimle aynı düşüncede olduğu için mi nedir bilmiyorum artık. Neyse buluşma gayet güzeldi ben yanımda kuzenimi de götürmüştüm sonuçta ilk defa biriyle tanıstım bu şekilde. Buluşma sonunda daha eve bile varmadan o yazdı çok güzeldi teşekkürler diye. Hatta aksam gözlerin çok güzel yazmıştı. Neyse birkaç gün yine konuştuk iyi gidiyordu (ama sevgili değildik tanımaya çalışıyorduk) sonra ben bu kişinin benimle konuştuğu sıralarda başkası ya da başkalarıylada konuştuğunu öğrendim ve ağırıma gitti. Bir daha da internetten kimseyle tanışmamaya söz verdim kendime. Öyle birşey aslında birçok kişi için basit bir hikaye ama benim için değil. Kimse kimsenin kalbini kırma hakkına sahip deği aslada olamaz. Neyse mevzu bu işte 😄😄
Cevap sahibi+1 yılHayır kimse olmadı bu yüzden kendim gibi birini diliyorum Allah tan bakalım nasip😊
Cevap sahibi+1 yılVakit ayırdığın için teşekkür ederim. Hayırlı geceler selametle..
- +1 yıl
Vallahi inşallah olur İstanbullu
Cevap sahibi+1 yılİnşallah. Umutlar kırık olsada akışına bıraktım bekliyorum sabırla. Teşekkür ederim bilmediğim memleketli 😊😊
- +1 yıl
Mersin ben rica ederim 🤗
- +1 yıl
Her zaman bir umut vardır
Cevap sahibi+1 yılElbette öyle. Umudu olan insan düşsede mutlaka kalkmasını bilir. Bu yüzden yaşar 😊
- +1 yıl
Valla bizi yaşıyor sanıyorlar ama biz nefes alıp veriyoruz sadece
Cevap sahibi+1 yılSana bunu yaptıran ne?
- +1 yıl
Hayat
Cevap sahibi+1 yılPeki bu hayat denen şeyde hiçmi varlığına şükrettiğin, yaşama sebebim dediğim birşey yok? Aslında o alıp verdiğin nefes bile başlı başına bir şükür sebebi, gelecek için bir umut değil mi?
- +1 yıl
Halimize çok şükür bizden daha kötü durumda olan var ama bizim için umut bitti
Cevap sahibi+1 yılUmut ancak ölünce kaybolur bence. Mutlaka yeni güne uyanmak için bir sebebin vardır ki bence bu sebepte elbet birgün mutlu olacağına duyduğun inançtır. Ha farkında değilsindir o ayrı ama aslında asıl sebep bu
- +1 yıl
Umut sadece isimdir bizim için biz sabah akşamımız aynı
Cevap sahibi+1 yılEe birçok kişinin böyle zaten. Ama hayat rutin diye umut etmekten hayal kurmaktan vazgeçilmez ki
- +1 yıl
Frida Kahlo şu sözlerle sanki beni anlatıyor; “Çok karışığım. Bir yanım olabildiğince huzursuz ve yorgun. Diğer yanım mucizelere ve düşlerin gerçek olabileceğine halen inanıyor ve heyecanını koruyor. Bu iki yan arasında ben, eziliyorum.”
Cevap sahibi+1 yılBu sözü her kim okusa aynen senin gibi düşünür. Beni anlatıyor diye yani tıpkı benimde düşündüğüm gibi. Her ne kadar kırgında olsak, yorgunda olsak yaşıyoruz işte çünkü içimizde bir yerlerde hala inanç var herşeyin düzeleceğine, mutlu olacağımıza dair bir inanç bir umut.
- +1 yıl
Yaşanılan her şey bir şekilde geçiyor belki ama, kaybolan inancın ve güvenin geri gelmeyeceğini bilmenin verdiği boşluk dolmuyor.
Cevap sahibi+1 yılBuna katılıyorum özellikle güven konusunda. Birine olan güvenini kaybedince bir daha toplayamıyorsun sadece toplamış gibi yapıyorsun (ya da yapmaya çalışıyorsun). Bunu çok iyi biliyorum çünkü annemi aldatan babama olan güvenimi kaybetmeme rağmen öyle değilmiş gibi yapıyorum ya da yapmaya çalışıyorum. Çünkü o benim babam ve içimde hala ona karşı bir sevgi var. Ha bu sevgi kadar da koca bir boşluk var ayrıca.
Mevzu özgüvense eğer şunu bilmeli ki insan, her ne kadar ailesi yanında olsa da aslında bu hayatta yalnız. Bu yüzden kendine olan güvenini inancını yitirmemeli. Düşsede bir şekilde ayağa kalkmayı öğrenmeli. Bu konuda elimizden geleni yapmalıyız- +1 yıl
Özelden devam edelim mi
Cevap sahibi+1 yılYok ya ben böyle iyiyim açıkçası. Eğer sen rahatsızsan konuşmayabiliriz sorun yok gercekten 😊
- +1 yıl
Yok daha rahat konuşalım diye bir arkadaş gibi
- +1 yıl
Senle konuşmak güzel gerçekten
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Ben böyle memnunum ama
- +1 yıl
Tamam nasıl istersen
Cevap sahibi+1 yılSanal alem beni ürkütüyor
- +1 yıl
Valla bana güven dicemde yani her insan aynı değil
Cevap sahibi+1 yılSeni kastedmiyorum ama ben bana güvenme diyeni görmedim hiç 😄
- +1 yıl
Valla yani güven yanide ürkme kimse bşy diyemez sana
Cevap sahibi+1 yılO kadar çok kötü var ki korkmamak elde değil bence
- +1 yıl
Ben gözümün gördüğü hiç bir şeyden korkmam
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur herkesin yapısı farklı. Ben korkarım mesela bu durumdan da rahatsızlık duymuyorum hatta bu sayede korunmuş hissediyorum özellikle sanal platformlarda
- +1 yıl
O zaman sen bendende korkuyorsun
Cevap sahibi+1 yılAslında korkmak kelimesini güvensizlik ile değiştirebiliriz. Takdir edersin ki ben babasına bile doğru düzgün güvenmeyen biriyim hiç tanımadığım birine güvenmem imkansız
- +1 yıl
Zaten bana güven demiyorum ama bu kadarıda takıntı gibi bşy
Cevap sahibi+1 yılBelkide öyledir ama napayım ki zaman çok kötü. Ben böyle gizli gizli takılarak kendimi güvende hissediyorum
- +1 yıl
Yani aşırı takıntı senle tanışmak istesem bile çekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılDedim ya bir kere bu topa girip biriyle tanıştım bir daha bulamama kararı aldım artık. Tama belki aynı durum değil ama olsun. Keske hiç tanışmasaydım diyorum şimdi onun için.
- +1 yıl
Valla senin acil psikolojik destek alman lazım
Cevap sahibi+1 yılHajajaj o kadar diyorsun yani 😂
- +1 yıl
Aynen yani kim sana ne yapalir ki ne bu korku
Cevap sahibi+1 yılYa birşey yapacağından değil bilmiyorum. Babam sağolsun gercekten kimseye zerre güvenim yok kalmadı artık
- +1 yıl
Ben seni görsem tanısam şu an sana ne zararım olabilir ki
Cevap sahibi+1 yılMevzu sadece sen değilsin ki. Benim sorunum özellikle bu gerçek dışı alemle olmuyor işte gizli olmak bana kendimi daha iyi hissettiriyor
- +1 yıl
Yalnış anlama ama fazla takıntı yapıyorsun fazla ileri gidiyorsun küçük bir kız çocuğu gibisin
Cevap sahibi+1 yılBelkide haklısındır ama herkesin hayatı bir değil ki benimle aynı düşünmeni bekleyemem senden. Ben hep kendi kabuğumda büyüdüm çok fazla sosyal değildim. Yeni insanlar tanımayı pek sevmezdim.
- +1 yıl
Tanıma zaten kendi kararın
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle tercih meselesi
- +1 yıl
Yani ama beni tanıyabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBen seni tanıyabilirim ama sen beni tanıma 😂
- +1 yıl
Yok bnde seni tanımak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen halimden memnunum ama 😄
- +1 yıl
Tanışmayla onun ne alakası var 😑
- +1 yıl
Kendini tanıtmıcan mı
Cevap sahibi+1 yılSadece söyleyebileceğim istanbul'da yaşadığım ismimin Merve oluşu ve üni 2. sınıf öğrencisi olduğum zaten 20 yaşımda olduğumu biliyorsun
- +1 yıl
Yani bnde kimlik bilgilerini istemedim bnde Yusuf 😁
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 Peki memnun oldum Yusuf
- +1 yıl
Bnde memnun oldum Merve hanım kimlik istersem nikah dairesinde bulursun anca beni
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 Şahit olarak değil mi? Bencede 😂
- +1 yıl
Nikah dairesine giderim gelin eksik yani sor bakim annene damat lazım mı 😁
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 Lazım değil. Yakında ablamı istemeye gelecekler çünkü 😂
- +1 yıl
Sor bakim senin için lazım mı hemen düğün nikah 😂
Cevap sahibi+1 yılOnu anneme sormama gerek yok ki ben yanıtlarım lazım değil 😂
Cevap sahibi+1 yılOkuyorum ben daha çook var
- +1 yıl
Kaleyi içten fethetmek lazım onun onayını alalım seninde alırız 😁
Cevap sahibi+1 yılDiyorsun. O biraz zor ben kül tutmam artık o bir kere olur 😄. O basit hikayeden ben çok iyi dersimi aldım bence
Cevap sahibi+1 yıl*yutmam
- +1 yıl
Yutarsın hallederiz 😁
- +1 yıl
Bizim hikayemiz olmaz roman olur iki kişilik 🤗
Cevap sahibi+1 yılÖyle roman mı olur baş karakterler biri istanbul'da biri mersinde 😂. Sen en iyisi mersinde bir baş karakter bul bende istanbul'da iki farklı roman olur.
- +1 yıl
İki gönül bir olunca herşey hallolur 😁
Cevap sahibi+1 yılSjdjdjdkd iki gönül bir mi ki? 😂
- +1 yıl
Olunca diyorum 😁😁
- +1 yıl
Görmeden görücü usulü bir aşk 😂
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulu aşk mı? Sjsjsjs bunu sevdim 😂. Ama bizim durumumuza uygun değil. Bizimkisi ancak gıyabında aşk olur birbirimiz adına 😂😂
- +1 yıl
neden uygun değil peki 🤔🤔
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulunde arada vesile olan birileri olur ya ondan bahsediyorum 😄
- +1 yıl
Bizde aracı bu sayfa işte 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂Yok olmaz. Şehirler arası aşk mı olur ayol 😂
- +1 yıl
Ayol nedir ya nereye düştük böyle
Cevap sahibi+1 yılBu sitede herşeye ayol yazan biri var onu taklit ettim 😂
- +1 yıl
Şehirler arası değil kıtalar arası yine aşk olur
- +1 yıl
O ayol yazıyor sen Niue taklit ediyon
Cevap sahibi+1 yılCanım istedi taklit ettim ne olmuş
- +1 yıl
Tamam ne gider yapıyon hemen
- +1 yıl
İstanbulun kızları bu kadar giderli mi oluyor
Cevap sahibi+1 yılBelki bilmem. Hem gider yapmadım sen hesap sorar gibi yazmışsın bende cevap verdim
- +1 yıl
Yav yok ne hesap soracam ua
- +1 yıl
Yalnış anlamışsın
Cevap sahibi+1 yılTamam ya ne kızıyorsun 😂
- +1 yıl
Valla bir dövmediğin kaldı beni
- +1 yıl
Tanışalım diye uğraşıyorum şurda dayak yicem galiba
Cevap sahibi+1 yılSansın var ki farklı şehirlerdeyiz 😂😂
- +1 yıl
Yanına gelirim sıkıntı yok 188 boy var dövebilirsen 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 Sandalyeye çıkarım diyicemde bence bende kısa sayılmam ya 1.65. O kişide 1.88 di bence çokta kısa durmuyorum yanında 😂. En kötü karnına vururum 😂
- +1 yıl
Tamam bn seni omuzuma alırım 😂
- +1 yıl
O kişi yok ben varım artık 🤗
Cevap sahibi+1 yılŞişkoyum ki ben 😂😂
- +1 yıl
Kaç kilosun 😁
Cevap sahibi+1 yılO kişi var mı yok mu bilmiyorum bir var bir yok 😊
Cevap sahibi+1 yılSöylemem banane 🤭🤭
- +1 yıl
Var olan kim, 🤔
- +1 yıl
Söyler misiniz daha görmeden tatlı diyeceğim bayan
Cevap sahibi+1 yılO kişi işte. Artık konuşmuyoruz ama numaralarımız duruyor wp durumlarıma falan bakıyor değişik 😏
Cevap sahibi+1 yıl100 kilo 😂😂(aman Allah korusun)
- +1 yıl
Seninde onda gönlün var gibi ben araya girmim
- +1 yıl
Yuh dözer misin 🤔
Cevap sahibi+1 yılGönlüm yokta nedenini bilmiyorum sadece aklıma takılıyor bazen bende anlamadım
- +1 yıl
gerçekten alışıyor mu insan yoksa yavaş yavaş çürüyor mu ses çıkarmadan.
Cevap sahibi+1 yılAyıp ya hiç öyle denir mi ya gerçekse. Karsınızda bir hanımefendi var lütfen dikkat edin 😄
- +1 yıl
O hanımefendi bizle dalga geçiyor ama
Cevap sahibi+1 yılAlışıyor bence benimki o kadar büyük bir mevzu değildi sevgili bile olmadık. Sanırım birbirimize bu kadar uyumluyken olmamış oluşu aklıma takılmasına neden oluyor bilmiyorum. Öyle çokta büyük bir kalamıyor bence hayatımda
- +1 yıl
“Her şey göründüğü gibi olsaydı, eline aldığın deniz suyu mavi olurdu.”
Cevap sahibi+1 yıl*büyük yer kaplamıyor
- +1 yıl
Sanki umutsuz değiliz de halimiz kalmamış gibi
Cevap sahibi+1 yılDoğru. Her neyse ben artık ne gördüğüme nede görünenin arkasındakine inanacağım önüme bakıp yaşayacağım hayatı 😄😄Hem daha böyle şeyler için erken. Zamanı gelince olur herşey değil mi ama? 😄
- +1 yıl
Zaten herşey laylaylom bir süre sonra bir bakmışız konuşmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle herşey biter er ya da geç
- +1 yıl
Ama eğer gerçekten sen birini bekliyorsan ben seni alır götürürüm bu diyardan 😉
Cevap sahibi+1 yılÖteki dünyaya mı😂😂
- +1 yıl
He tövbe tövbe
- +1 yıl
Hiç birşey bitmez herşey değişir
Cevap sahibi+1 yılZamanı gelmişse böyle yazılmışsa değişir ancak. Yoksa ne yapsan boşa
- +1 yıl
"herkes birbirinin gözüne bir başkası olarak gözüküyor. kimse bir başkasının gözünde kendisi değil."
- +1 yıl
Aradığın aşkı bulman dileğiyle
Cevap sahibi+1 yılBu hep öyle değil mi zaten. Sen istediğin kadar kendin olmaya çalış, hep karşı tarafın seni gördüğü kadarsındır. Her zaman olmasanda çoğu zaman böyle (her ne kadar öyle olmadığını bilsen de)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler umarım sende bulursun. Allah a emanet ol Mersinli 😂 kendine iyi bak
- +1 yıl
Veda etmedim ki sen ne kadar benden kurtulmaya meraklısın
Cevap sahibi+1 yılÖyle sandım 😂
- +1 yıl
İstiyorsan gidim yani
Cevap sahibi+1 yılGizli kalacak oluşumdan rahatsız değilsen benim için sorun yok. Aksi halde zaten bu konuşma fazla uzamaz ben hep gizli kalalacağım 😊
- +1 yıl
Gizli kalma seni almadan gitmicem zaten artık çık şu gizlilikten
Cevap sahibi+1 yılHayaller diyarında mı yaşıyorsun. Beni almadan gitmeyecekmiş ben kimim? Beni görmedin duymadın ki 😂😂
- +1 yıl
Herşey görmek duymak değil ki görüp duyup herkes ister
- +1 yıl
Senin bu gizli yanın hoşuma gitti
Cevap sahibi+1 yılGizli olduğum için işte. Sadece bu kadar gizli olan hep merak edilir. Benlik bir mevzu değil yani
- +1 yıl
Hayır sende bşy var beni sana çeken
Cevap sahibi+1 yılBunun benden kaynaklandığını düşünmüyorum kesinlikle. Bence bunun yanıtını kendinde ara
- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım bnde mi bşy var
Cevap sahibi+1 yılDiyorsun ya sende ki birşey beni çekiyor diye bende diyorum ki bu bende olan birşeyden kaynaklanmıyor senden kaynaklı. Sen böyle düşündüğün için böyle oluyor
- +1 yıl
Psikolojimi okuyorsun nerden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayır psikoloji okumuyorum. Sade bir insanın hiç görmediği ne dış görünüşü nede karakteri hakkında hiçbir fikre sahip olmadığı biri için böyle düşünmesi mantıklı bir seçenek değil
- +1 yıl
Bir insanın bu kadar gizli kalması mantıklımı sayın çok bilmiş hanımefendi
Cevap sahibi+1 yılKendimce geçerli sebeplerim var bu bana yetiyor beyefendi 😄
- +1 yıl
Mantıktan bahseden sensin
Cevap sahibi+1 yılİşte sebeplerim benim için mantıklı 😂
- +1 yıl
Tamam benimkide mantıklı o zaman
Cevap sahibi+1 yılAynı şey değil ki
- +1 yıl
Kendini bu kadar gizleyerek eline ne geçiyor anlamıyorum sanki ben seni görüp bşy yapacam
Cevap sahibi+1 yılMevzu sen değilsin ki benim. Ben böyle mutluyum çünkü. Kulağa bencilce gelebilir ama durum bu
- +1 yıl
3 4 gündür konuşuyoruz seni tanımak o kabuğundan çıkarmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte bu çok zor. Dedim ya bir daha yok diye. O zaman da neden yaptım bilmiyorum gaza geldim sanırım. Baktım benim gibi biri var karşımda kafam karıştı boş bulunup istek attım ona. Gerçi yine uzun bir süre beni hiç görmedi buradaki hesaptada resmim yoktu bir ay beni hiç görmedi ben resim atmam çünkü. Beni sadece bir kere gördü o da buluştuğumuz gün.
- +1 yıl
Tamam sen böyle yapmaya devam et böyle mutlu olmaya devam et ben seni rahatsız etmem bidaha
Cevap sahibi+1 yılYaptığım birşey yok ben hep buydum
Cevap sahibi+1 yılTanımadığı birinden trip yiyen ilk kişiyim galiba 😂
- +1 yıl
Trip atmıyorum
- +1 yıl
Bu olmaktan çıkabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBunu biliyorum ama çıkmak istemiyorum işte. Dediğim gibi benim sorunum senle değil kendimle
Cevap sahibi+1 yıl, 😏😏 biraz klişe oldu sanırım 🤭
- +1 yıl
Kendinlede olmasın yani
Cevap sahibi+1 yılNeden taktın ki bu kadar böylede konuşabiliyoruz gayet
- +1 yıl
Çıkma kal orda çıkma çürü orda
Cevap sahibi+1 yılAa aa şuna bak çürü diyor. Yahu kabuk benim kabuğum istediğimde çıkarım 😄😄
- +1 yıl
Tamam zaten benim şansım yok ki ben olmim çıkarsın sen o kabuktan
Cevap sahibi+1 yılSosyal mecrada o kabuk hep kalacak bundan eminim senin şansınla alakalı değil
- +1 yıl
Napim kalkim yanınamı gelim kapındamı beklim
Cevap sahibi+1 yılNiye bu kadar taktın ki? Sorunun altına yorum yapmış öyle sıradan biriyim işte.
- +1 yıl
Ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBirşey yapmaya çalışmıyorum
Cevap sahibi+1 yılSoruna görüş bırakmaktan başka birşey yapmadım ki
- +1 yıl
Yani beni tanımaya uğraşma diyorsun
Cevap sahibi+1 yılTanısan eline ne geçecek hiçbirşey
- +1 yıl
Nerden biliyorsun bunu
Cevap sahibi+1 yılBilmelik bir durum yok. Sen Şu an hayalınde oluşturduğun biriyle konuşuyorsun ve benim o kişi olmam imkansız. Sonuç olarak elde var sıfır
- +1 yıl
Ah hayal gücün ne kadar güçlü sıfır olan benim zaten
Cevap sahibi+1 yılHakkımda en ufak bir bilgin yok. Sadece kafanda oluşmuş bir Merve var o kadar bem bundan bahsediyorum. Senin hayalindeki kişiyi merak ediyorsun sadece o kadar
- +1 yıl
Hayalimdeki neymiş söyle hadi neymiş
Cevap sahibi+1 yılO kadarı da bilemem müneccim değilim ya
- +1 yıl
Göster kendini o zaman bakalım hayalimdeki kişimi yoksa hayallerim suyamı düşecek
- +1 yıl
Zor yorum attım özelden konuşabilir miyiz
- +1 yıl
Anladım tamm valla atmıyor yorum 200 tane olmuş
- +1 yıl
2. seviye olup yazacam sana
- +1 yıl
Tamam söz nasıl istersen
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😊
- +1 yıl
Hani takip atmamışsın
En İyi Cevaplar
+1 yılBilemeyiz
11 Yorumla- +1 yıl
Öğrenebiliriz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılKesinlikle su devirde kalbini temiz tutmak oldukça zor mükafatını eni sonu alırsın
11 Yorumla- +1 yıl
O insanlar kalmadı zaten
+1 yılMutlu bitse ne yazar be onca sene bk gibi yaşa sonra neymiş canım bitiş mutluymuş. Son saniye bir güldürüyor hayat.. Hık gittin
30 Yorumla
+1 yılHikayem bitene yakın gelecekse o mutluluk hiç gelmesin. Çünkü kalbin ne kadar temizse o kadar kırılığ, üzülüyor insan
10 Yorumla
+1 yılKalbini istediğin kadar temiz tut birgün kirleniyor üstüne yağan yağmurla karışık çamurla birlikte
10 Yorumlahayır tersi
10 Yorumlasorry
10 Yorumla
+1 yıltabi ki evet
10 YorumlaÖyle mutluluğun a.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri