Bazı değişikler kadına güzel söz söyleyince erkekliğine bir zarar geleceğini , otoritesini sarsacağını , zayıflık olarak görüyor. Allah dil vermiş söylesin diye , yürek vermiş ki güzel sözler etsin diye. Kendine güvenen , özgüveni yüksek erkek karısından , çocuğundan , sevdiklerinden güzel sözü , tatlı dili esirgemez. Farkı bu söylemeyenin öz güveni belki sevgisi eksik , söyleyen öz güven sahibi ve seviyordur
Bu kelimeleri kullanan erkek içten söylüyorsa kibar ve nazik bir erkektir.. Eğer palavradan iş olsun diye söylüyor ise yalancıdır.. Hiç söylemeyen ise meşe odunundan başka bir şey değildir..
isimle hitap edince sanki arkadaşla konuşuyormuş gibi oluyor ama aşkım canım bitanem daha içten ve daha samimi geliyor arada avradım demekde hoş oluyor
yok ya söylüyoruz. illaki sevdiğine değil hoşlandığına da söylenir. arım balım peteğim güneşim gökkuşağım hayatım. hak-edene güzel ne varsa söylemek gerekir.
Özellikle siz kadınlar/kızlar dersiniz bu kelimeyi "aşkta mesafe olmaz" 😅 Yani fazla sıkıştırmaya gerek yok anlıyorum senide ama abartmamak olmasin dedim başta , diğer yönde dese bile sürekli demesi iyi olmaz diye düşünüyorum. İnan çok şey var anlatılcak.
Hiç tarzım değil. Söylediğimde bu kelimeleri değer verdiğim kadın kendini çok iyi hissetmeli. Ağza plasent olmamalı. Vıcık vıcık olması gerçekten çok itici.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
o kelimeler içimde yığını ile var seni takip ediyorum bilirsin beni
En İyi Cevaplar