Dün bir kızla konuşuyordum. Bana "bir erko var bir de erkek var" dedi. Bunun anlamı ne? Erkoyla erkek:) Kızlar nasıl erkeklere erko diyor?

Dün bir kızla konuşuyordum. Bana "bir erko var bir de erkek var" dedi. Bunun anlamı ne? Erkoyla erkek:) Kızlar nasıl erkeklere erko diyor?

Değer arzetmeyen, beş para kıymeti olmayan, aşka inanmayan, ikiyüzlü, ne dediği ne yaptığı birbirini tutmayan, cümlelerine nabza şerbet başlayarak bir futbol maçının ikinci yarısı misâli, cümleye asıl düşüncelerini devam ettirirken ama diye devam eden ikiyüzlü daha doğrusu en az ikiyüzlü s'ünepe ve y@vşak ruhlulara erko deriz biz kadınlar. Adamın dibi, adam gibi adam olana bir kadın asla erko demez, erkek der.
Bi'Bot 'a selam olsun 🙂✨
Hemen de çözdüler erkoları 😁😁
Erkolar 2ye ayrılıyor Berkolar ve Serkolar olarak. Berkolar o kulüp senin bu bar benim sallayan geceyi nerde söndürdüğünü hatırlamayan tiplerdir. Serkolar Berkolara göre biraz daha ağırdır ama hamur aynı hamur sadece daha az sallar ve Berkoların en yakın arkadaşlarını oluşturur 😂😂 Erkekler zaten klasik bildiğimiz alelade saf masum insan evlatlarıdır tek türdür..
Sana ne yaşsttılarsa artık
Kadınların nefret edip yanında durmaya devam ettikleri, peşlerinden koşmaktan usanmadiklari, şiddet gördükleri erkekler erkodur. Kadınlarin ilgisini cekerler.
Efendi ama çok sıkıcı, bana ilgi gösteriyor, bana iyi davraniyor deyip terkettiği kişi de erkektir, olgun kişidir, kadına kıymet verdiği için kadınların ilgisini çekmeyen kişidir.
O konuştuğun kız da s. refsizleri seviyor anlayacağin
Bi nonoş var bir erkek var ben sana öyle söyleyim, kızlara sırf yaranmak için küpe takan, dama girer gibi paça kıvıran, şekil şekil kıyafetler içine girenlere nonoş diyoruz biz. Birde sırf sevdiği için kendi olan ama bir türlü yaranamayan insanlara da erkek diye hitap ediyoruz.
Bak beni nasıl linç ediyorlar şimdi 😅😅😂😂
Ben linclicem şimdi seni fjfnhf
Ama küpe takana bişey demesek 🤤
Geri kalana katılıyorum ncjcj
Şimdi sana katılıyorum bazı erkekler vardır onlardan daha erkegimdir bunlara erko diyoruz aşkolar heybetli yanında güvende hissedeceğim kişiye de erkek ama ibocum seninki de iyi bir anlatım ben kısa kestim 😂😂😂😂
Sen benim korumamsin ya manyak 😂😂😂
Cevap
31Cevap
Kelimelerin anlamı arasında fark yoktur fakat erkek yerine erko diyen insanların zeka seviyeleri arasında bayağı fark vardır.
:D
Hayatımda okuduğum en mantıklı cümle olabilir
Ne alaka
Helal iç sesim oldun şuanda👌🏻💫
Yok, ben gerek gördüm ve oldum. Oh.
Katılıyorum 💯
Onun beyni yok bence erko aşko diye konuşanların beyinsiz olduklarını düşünüyorum
Djsjdjdjdj
@NammıkKemaL ben seni birkaç kere daha görmüştüm ya
He dün görmüştün sjsjdjd
@NammıkKemaL baktım profiline tamam xbsjzbdj ayrılsak ölürüz sorusundan 😅😂😂
He djdjjd
Senin dalağını yirim adamsın
@agresifpanda69626 yamyam mısın 😅😂 kadınım ayrıca teşekkürler 😌💕
Adamlık cinsiyet değil, şahsiyet meselesidir😎
Tésékkürler:)
Erko:kendini errrrkek zanneden her şeyi kendisine hak gören aldatan şiddete meyilli tipleme
Erkek: özgüvenli ve kendini bilen, gerçekten kadınını yüceltebilen ve verici cömert yüce gönüllü olan
Laf başta hoş geldi ama bir abeslik sezdim. İlk kullanan kitleye baktım. Kezban diyen veya tiki olan insanların ağzından çıktığını fark edip hiç kullanmadım. Concon taş tiplere söylemesi bir nebze yakışsa da bana hitap etmiyor.
Ayrıca Bakmak İsteyenlere...
Ne istediğini bilmeyen, ıssız adam triplerine giren, saçma sapan sebeplerle ayrılan, dünyanın derdini çekiyormuş gibi davranan, sorumluluktan kaçan XY kromozomlulara erko diyoruz.
İkisi de aynı, kelimelerden sadece birini normal kadınlar diğerini de aptal kadınlar kullanır.
Yorumlardaki kadınlar da bunu kanıtlıyor. 😄
Ikisi de ayni sey sadece biri digerinin kisaltmasi ozel bir anlami yok. Bu kadar takilmayin. Yorumdakiler kudurmuşlar yine. Bir kısaltmaya bu kadar laf edip onu kullananlara hakaret etmek ergenlik gistergesidir. Sana tavsiyem biyke yerlerdeki ergen ergen saygisiz insanların kafalarinda kurduklarına inanmaman.
Kudurmuslar degil kurmuşlar olacak*
Bana gore erko derken, toplumun kaliplasmis erkek dusuncesine uyanlardan, otesine gecemeyenlerden bahsediyor. "Erkek dedigin ince dusunmez, erkek dedigin odun olur, erkek dedigin fanatik futbol asigi olur, erkek dedigin kiskanc olur ustune basina karisir, erkek milletinin ince zevki yoktur" vs vs gibi.
Erko akılları sıra erkekleri aşağılamak için feminazilerin kullandığı bir ifade ama ben feministlere ölesiye karşı olmama rağmen bu sözden hiç rahatsız olmuyorum aksine çok maskülen bir kelime... bence yakışıyor
Bide dusunsene abi evlilikte bile hatunun sana lakap takacak "erkom" diye 🤣 bence de rahatsiz olacagimiz bi kelime degil 🤣
ERKO nedir: hemcinslerini ezen, dar paça pantolon giyen, tespih sallayan, ön düğmeleri açık gezen, bakımsız, gorilla kıllı, sosyal medyada ona buna sallayan, direksiyon storysi atan vs. adamlara denir.
Yani şunu demek istedi erkek ama erkek değil
Erkek olanada erkek demek istemiştir galba
@sozsuzzaman
Kızlar ben bu sonucu çıkartın siz bi bakın ne çıkacak 😂😂😂😂
Bunu tam olarak bilmiyorum 😂
Çok saçma ya 😂
Bir kızı yarı yolda bırakan hiçbir erkek erkeğim diye dolaşmasın sağda solda.. adam olun.
Tamam abla 👍
Ablayı sinirlendirmeyin
Kim canını yaktı
Varoş kızlar bence erko gibi kelimeler kullanir 🤮🤮
Erko yarım erkek sanırım, Allah'ım ya neler çıkıyor neler 😅
"Güno" da yarım günaydın demek sanırım :)
Erkek var benim bildiğim bri de adam var. Adam olamamış eksik tipler erkektir. Erk* küfür gibi geliyor bana diğer k-asko gibi olanı da
İnternete ayak uyduran kız cinsi. Zjxjxj böyle şeylere takılmaya devam edin😂 inşallah karşıma bunun gibi kızlarla muhatap olan biti çıkmaz.
Erko, erkekleri aşağılamak için kullanılan kelimedir. Amerikanları aşağılamak için de yanki derler mesela
e aciklasaydi o kız.. 😅
erko diye kime denir. empati duygusundan yoksun erkeklerin genel adı. 😅 sözlük anlamı bu işte..
Erkek Rick Grimes oluyor
Erkoda Shane oluyor
kızlar bu farkı iyi bildikleri için erkolar kapatılsın diyor.
Erkek adammıs gibi davranana derim. Kadina değer veren, şahsiyetli olgun adama da adam denir. Erko diye bir kavramım yok..
Ben bunun farklı şeyler olduğunu ilk defa duydum. Ama genelde kızlarla kız gibi takılanlara kullanıyor kızlar. Aşko, erko gibi
Saçmalık 🤣 kızların garip lakap takma ya da isimlendirme çabasından başka bir şey değil.
Sabah story'sinde "günaydın" yerine "güno" yazan erkeğe de "erko
Erko ney ya off uydurmasyon onlar. Öyle kızlarla da olmaz 😒
Ben bütün erkeklere erko diyoruz diye biliyordum.
Bütün günaydın'lara da "güno" diyorsunuz.
Var sizde bir kısaltma hastalığı :)
@dreamliner61 aynen🙃
😊😊
Erkek adam sevdiğini çekinmesine rağmen söyleyendir.
Kız kısmı kendini döven erkek arıyor işte saçı uzun aklı kısa 🤣🤣🤣
Ben de bilmiyorum bazı kızlar çok değişik şeyler üretiyor
Alah allah dur bakalım daha neler duyacağız erko🤦♂️
Kadınlar Aşk ister Öküze sarılır ya
İşte onlardan birisi aşk birisi öküz hesabını sen yap 😁
Kız saçmalamış öyle bişey yok ya kısaltma o.
Soldaki adamın karızması hangı erkekte var la... Kadınlar sırf onun ıcın ızlıyor fılmlerını
Erkek olana adam demek istemis digerine de tam tersi iste
Boyle varoş ergen ucuz basit sosyal medya dili ile konusan kepazeleri nerden buluyorsunuz su erkeklerin ucuz kız sevmesi…
İşe yaramaz kadınlardan ufuk genişleten bir goygoy tümceciği daha. Erko...
Ne verdin bu vatana ne alacan
Sizin gibileri geminin deposuna koyup malezyaya göndereceksin
Erkeğin bıyığı var sakalı var yumruğunu masaya vurur herkesi susturur yemeğini soğanla yer ızbandut gibidir. Erko ise daha nazik davranıyor aşkolara aşk verir kuşkolara kuşk verir böyle yani.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ay cok guldum buna
😂😂😂😂😂
Erkek TDK da anlamı olan bir şeydir ama erko ise günümüz kızlarının m*l gibi isim takmasının sonucudur.
Erko hicbiseyi hak etmeyen erkei tipi , gereksiz lüzumsuz erkek cinsiyetine bile yük olan kifayetsizler icin kullanilan bi sifat
benim bildiğim şey bu hayatta yalnızca bir erkek cinsi olduğu
Gosling erkek yanındaki temsili fotoğraftaki de maço, toksik bir erkoo bence
Tahtadır o tahta, gö... zden element uydurmayın
Türkçe’yi katlediyorsunuz başka hiç bir şey değil. Allah’ın belası z kuşakları.
Erko yani beta erkek diğeri ise erkek adam, yani alfa erkek demek istiyor. Bu kadar basit.
Erkek ve erko yoktur arkadaşlar olgun olanlara adam diyoruz olgunlasamamis olanlar direkt çocuk kategorisinde zaten
Erkek adamdır erko pusttur serefsizdir aldatır yalan söyler her türlü pislik vahşet beklenir o yüzden erkolar kapatılsın
Erko sevilmeyen özellikleri olan
erko diyen kız ergendir ama onların lügatında karaktersiz işe yaramaz erkek anlamına geliyor diyebilirim (benim anladığım kadarıyla)
Yani erkek ile erko aynı şeyler diyebiliriz, Takma isim olarak düşünürsek ikiside aynı şeylerdir.
Erko diyenleri Tanrı çarpmış galiba. ağızları yamuk
O kız aptal ondan uzak dur
Bravo 👏🙂
Erko yani yumuşak anlamda demiştir ya da travesti olabilir
Erko nazik modern kıskanmayan sahip çıkmayanlara denir erkek ise bana denir 😎
Aşırı kırmızı hapın zararları :)
Erkolar kapansın
Kafayı yersiniz dünya çok sıkıcı olur sizin için :)
@dreamliner61 düzgün erkekler kapansın demedim ama :)
Erkolar deyince tüm erkekleri kapsıyor ama :)
Ağzı yamuk olanlar öyle söylüyor
varoşluk göstergesi z kuşağı argümanı
Gül geç takılma. Erko komiklik
Benim için 2de aynı. Ha erkek ha erko 💅🏻
hiç bila böyle bişi duymamışdım 🤭
Erkek erko diye bişey yok erko erkek aynı anlamı tasiyor zaten erko erkek kelimesinin kısaltılması
Ben de aynı düşünüyorum ama sorguladığım şu: kızlar neden herşeyi kısaltma peşindeler?
Erkek yerine "erko"
Günaydın yerine "güno" demek gibi... 🙂
Bende kızım ama onu bende anlamış değil eksik dogmuslar😂😂
🤣🤣🤣🤣
Çok iyisin ya 👍😅
Tskr edrim 😂😂
Rica ederim :)
yumuşak olunca erko oluyorsun
Erko diyenlere kado diyorum anlaşıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?