Ahım tutar mı pişman olur mu?

8 senedir birisiyle birlikteydim. Nişanlandık evlenecektik. Günahıma girdi oysa ben onu öyle temiz sevmiştim ki herşeye rağmen yanında kaldım.
Geceleri sırf aklım onda kalıyor huzursuz oluyorum diye sabahlara kadar evine gitmesini beklerdim eve girip uyuyana kadar uyumazdım. 1 saatlik uykuyla okula ya da işe gittiğimi bilirim. Her gece uyumadan onun için dualar ederdim. Evleneceğimiz mekana kadar seçtim gelinlik modelinden ev eşyalarına kadar herşeye.
Sinirlenirdi aylarca aramaz sormazdı öyle usul usul beklerdim. Evden hiç çıkmazdım okul veya iş dışında. Sırf huzursuz oluyor sevmiyor diye arkadaşlarımı sildim kuzenlerimle bile hiç görüşmedim. Hep kavga ederdik normal kavga etmeyen kimse yoktur yine kavgalıydık ayrıldığımız aklımın ucuna gelmezdi insan 8 seneyi devirince özellikle 1 ay olmadan başkasıyla görücü usulu sevmediği birisiyle nişanlandığını gördüm. İçim yandı günlerce eve giremedim ağladım. Yemekten içmekten kesildim 45 kiloya kadar düştüm. Yaşama sevincimi evlilik hayallerimi geleceğimi elimden aldı. Ailemin bile yüzüne bakamaz oldum. İçimde öyle bir ateşle öyle bir yükle beni ortada bıraktı ki ah ediyorum sürekli olarak. Beni böyle çaresiz bıraktığı için. Bir gün benim gibi oda bu kadar caresiz kalır mı? Benim gibi ateşlerde yanar mı? Ahım tutar mı?
Bir erkek namusu olan bir kadına bunu nasıl yapabilir?
Çeker mi? İkimiz birbirimizi büyütmüştük ahım tutar mı pişman olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Aynen bu konuda katılıyorum sana ama sadece tavsiye ben kalbi güzelli çöpte buldum inan. O çöp onun yuvası olunca elinde sonunda kalbi güzel bile olsa ait olduğu yerdeki insanlar gibi değişebiliyor ne yazıkki. Rabbim oyüzden ah almayan kalpler nasip etsin.
Ahım tutar mı pişman olur mu?