Annem babami aldatiyor ne yapmaliyim?

Benim annem babami aldatiyor. Ben 14 yaşındayken şübheleniyordum. Çünki telefonun şifresini hep saklıyordu. Telefonunu açmaya izin vermiyordu. Ben de birşeyler sakladığını anladım. Bir gün telefonunu o uyurken aldım, parmak izini açdım ve mesajları gördüm. Sevgi sözleri yazmışlardı bir birlerine. Ben çok buyuk travma geçirdim. En yakın arkadaşıma anlattim. Babama söyleyemedim. Anneme anlattim. Bana atarlandi. Sen benim telefonumu niye karıştırdın diye. Sonra bana bitirdiyini söyledi. Bizim evde babam chalishmiyordu. Annem eve para getiriyordu. Kendisi avukatti. Babama da şifreyi söylemiyordu ki müşteriler sırlarını anlatıyorlar ben adam öldürdüm diye. Amma annem cinayetde çalışmıyordu, boşanma, işden çıkarılma, ev, arsa bölgüsü için çalışıyordu. Ben unutmaya çalışdim senelerce. Çok ağladım. Ihanete uğramış gibi hissediyodum. Babam yumuşak görünmesine rağman sinirli birisi idi. Ona söyleseydim annemi öldürürdü. 4 sene geçti. Dün annem notlarında bir yazi buldum. Başdan 2018e kadar nasıl aldattığını yazmiş. Ben sadece mesajlaşdığını ve bitirdiyini sanıyordum. Meğersem o her yerde: o şerefsizin arabasında, çalışdığı ofisde, bizim evde bile onunla sevişmiş. Hepsini yazmiş. Bazen eve gece 2 de geliyordu. Seminere çalışıyorum diyordu. Çalışıyorum diyordu. Ben de inanıyordum saf gibi. Çok büyük bir travma yaşıyorum şu an. Annemin 3 kardeşi var. Hepsi erkek. Söylesem öldürürler onu. Kime söylesem, nasıl halletsem bilmiyorum. Ikisini de yakmak istiyorum. Bir de adam da evliymiş. Çocuğu da varmış. Dayanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Gördüm burda, çok insanın başına gelmış. Sevmiyorsa babami neden boşanmıyor? Bir de küçük kardeşim var. Ona ve babama çok üzülüyorum. Boşanma aldattığını öğrenmemizden daha az travma yaşatırdı.
Güncellemeler
+1 yıl
2 gecedir uyuyamıyorum. Düşünüyorum sürekli bu konuyu. Içim acıyor. Ikisini de öldürmek istiyorum. Babam da çok saf, temiz biri. Her gün saat 4de namaza uyanir. Günde 5 kere namaz kilar. Içki içmez, sigara içmez. Yalan bile söylemez. Böyle bir insanı nasıl aldatir insan?
Annem babami aldatiyor ne yapmaliyim?