Annem babami aldatıyor ne yapmalıyım?

Soru detayları: Merhaba hepinize çok bunaldım dertleşmek için yazıyorum aslında su an annem babamı aldatıyor babam yurt dışında çalışıyor ben su an 19 yaşındayım 12 yaşındayken de aldatmıştı su An da aldatıyor daha önce öğrendiğim de 3 odalı evimiz vardı yatakodasını annem kitlemişti uyuyorduk gece ne hikmetse kalktım kapı kilitli vurdum kapıyı 10 Dk sonra açtı annem üstü atlet falan var apartorpar giyinmiş o günde adam bizde kalmıştı oda yatakda yatıyordu o an anladım zaten ses çıkarmadım adam bu arada babamla akraba evli neyse sonra büyüdüm hala hayatımızda eve gelip gidiyor babamla sohbet ediyor bende annem senelerdir yalnız bir arkadaşa ihtiyacı var diye çok bisey demiyorum neyse biz yeni eve taşınmıştık 6 odali bu sefer babam ve o adam kardeşim salonda uyuyordu ben odamdaydım sonra gece 3 falan ben hala uyumadım telefon oynuyordum adam kalktı tuvakete gitti bende uyuyormuş gibi yaptım sonra annem de kalktı ve sessiz sessiz dinledim ve o kötü şey öpüşürlerken yakaladım zaten biliyordum annemin babamdı aldattığını ama evde biz varken babam ben kardeşim varken yaptığını görümce günlerce ağladım ve 2 -3 ay hiç konuşmadım zaten bursluluk alıyorum para falan da almıyorum en sonunda konuştuk annem sonuç da 37 yaşında ben de 19 arkadaş gibiyiz aslında bana hep anlatır gere şeyi apartman boyatıyoruz annem yönetici insanlarla sözleşme yapmak için yaşlı adamlar yazıyor seni çok seviyorum diye annem de öyle yazıyor mesajı okudum konuştuklarını bana söylüyor ama ayıptır ya neyse bide pencereci var onunla da pencere yaptırdığı zaman tanışmış pencereci de evli barklı adam buda eve gelip gidiyor annem bu adamla da aldatıyor annemin telefonu bozuktu adam diyor sana yeni telefon alacakz canım yok öyle yok şöyle kim bu devirde durduk yere telefon alırki ve babam gittikten sonra annemin odasını temizlemiştim hiç bişey yoktu 3 hafta önce falan prezarvatif buldum açılmış baya kesin penceresiyle yaptı ve dün eve gelecek bişey bırakack dedi bende kapıdan versin gitsin dedim eve geldi oturdu bide bana 50₺ bırakmış şerefsiz adam annemle dünden beri konuşmuyorum bu yıl Ünv sınavına hazırlanıyorum kazanıp gidecem ve viraja asla konusmayacam ya babama o kadar üzülüyorum ki konuşmayınca belki hatasını anlar ama hiç sanmıyorum ben nefret ediyorum artık kendi annemden daha önce de ilk aldattığı adami eve çağıralim mi dedi hiç utanma yok nefret ediyorum anne senden hiç öbür dünyayı düşünmüyorsun babama söyleyemem böyle bişeyi babana şöyle demeyin lütfen
Ne yapmalıyım?

Annem babami aldatıyor ne yapmalıyım?