Kızlar, oğlumu sevdiği kızdan ayırıp görücü usulü evlendirdim oğlum eşini sevmiyor kötülükmü yaptım oğluma?

öncelikle 2 duyurum var yaşım 39 yaşıyor ama 48 yaşındayım sadece küçük yazdım biraz birde teyze falan demeye kalkmayın bana şimdi konuya geleyim oğlum 2 sene önce askerden geldi geldiğinde bir kız buldu onunla sevgili oldu evlencez dedi bana bende izin vermedim kız bir ara benimle kavga etmişti ömür boyu gelinimle kavga etmek istemedim sonra görücü usulü evlendirmek istedim oğlumu çünkü yaşı 26 olmuştu ondan kız buldum 4 kızıda beğenmedi 5. kızıda beğenmedi ama ben zorladım ahlaklı kız diye ama oğlum güzelliğe bakıyor sonra evlendirdim 7 aylık evliler dün oğlum boşanmak istemiş kız evi terk edip yanıma geldi anne beni sevmiyor diye çok ağladı gelinim büyük bir hatamı yaptım oğlumu sevgilisinden ayırıp görücü usulü evlendirmekte aslında kaçarak evlencekit sevdiği kızla ben helal etmem hakkımı dedim o kızla evlenirsen şimdide gül gibi eşini güzelliğinden dolayı sevmiyor
Kızlar, oğlumu sevdiği kızdan ayırıp görücü usulü evlendirdim oğlum eşini sevmiyor kötülükmü yaptım oğluma?