"Kim anneyi yavrusundan ayırırsa, Allah da kıyamet günü onu sevdiklerinden ayırır."
bu hadisi gördüm aydınlatırsanız sevinirim
bu hadisi gördüm aydınlatırsanız sevinirim
günahı konusunu bir kenara bırakıp konuşursak
1. çocuğu neden annesinden aldınız?
2. iyi baktığınızı düşünüyor musunuz
3. çocuğunuz sizinle mutlu mu?
4. çocuğunuza maddi anlamda annesinden daha çok destek çıkabiliyor musunuz?
5. çocuğunuz da annesi yerine sizinle kalmak istiyor mu?
bunların hepsine cevabınız evetse bir sorun yok bence eğer çocuğunuz sizinle daha mutluysa daha iyi yetişiyorsa ve geleceği daha iyi olacaksa sizinle kalmalı ama yine de annesiyle görüştürün arada
Çocuğu öylesine aldım çocuk küçük konuşamıyor bile avukatım dişli biri
öylesine derken
anladığıma göre pek babalık tecrübeniz yok ve çocuğu da sırf avukatınız dişli diye almışsınız istediğiniz için değil
bu durumda çocuğunuzla aranızda gerçekten bir bağ yoksa bakamayacağınız düşünüyorsanız annesine verin lütfen özellikle de çalışıyorsanız ailenize falan emanet edeceksiniz hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum bir çocuğa annesinden daha iyi kimse bakamaz üstelik daha küçükse daha çok ihtiyacı var annesine
Anenin yanında herhangi bir sorun çekmiyorsa anneye vermeniz en doğru olanıdır.
Ben müslüman değilim. Bu konuyu cevaplamam içinde olmam gerekmiyor zaten.
Anne sevgisi tartışılmaz derecede ezicidir bu tür konularda. O yüzden anne yanında herhangi bir problem olmuyorsa, anneye vermelisiniz.
Ayrıca daha konuşamayan çocuğu anneden nasıl aldınız veren mahkeme nasıl verdi anlamıyorum, tuhaf
Cevap
3Cevap
Neden aldın? Hangi yolla aldın? Görüştürmüyor musun
Görüştürüyorum mahkeme yoluyla aldım dişli bi avukat buldum
Size tavsiyem, küçüklüğünden beri annesiyle babası arasında kalmış birisi olarak, ben her zaman annemin yanında durmak isterdim. Çünkü anne şefkati ve anlayışı bambaşka. Ve 9 ay karnında taşıyan, siz geceleri rahatça uyuyabilirken her yerinin ağrısından ya da çocuğuna bakmaktan dolayı uyuyamayan o. Büyüdüğünde çocuğunuzun size "keşke beni annemle bıraksaydın" dediğini duymak istemiyorsanız bunları bir düşünün derim
Görüşmelerine izin vermiyorsanız bu da bir zulm'dür.
Veriyorum görüşmesine ama o bana ver diyor
Erkek milleti d er o boş verin siz onu :)))
ben olsam annesine bırakırım, o doğurmuş mantıken düşününce
Ben bu günaha tavsiye veripte ortak olamam aga
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?