+1 yılsatarim arkadaslarimdan banane yav ben esimle hayat kuruyorum aile kuruyorum gelecek kuruyorum hayatimi ve sevdigim insanin gelecek hayallerini susleyen o guzel hayatini kuruyorum arkadaslarim bunlara engel oluyorsa elbette satarim
12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun ellerine emeğine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah 😊
- +1 yıl
hayirlisi bakalim insallah
En İyi Cevaplar
Kuruşu kuruşuna satarım. Arkadaş şorda dursun, önce evdekinin yüzü gülsün... kapıyı kapattın mı huzurlu musun huzursuz musun diye kimse gelipte sormaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 😀
+1 yılPolyanna olmaya gerek yok bence, eşim için arkdaşımı satmam diyen insanlar hiç samimi gelmiyor bana.. gece olunca yanındaki kişi kalıyor insana, arkadaş bir yerden sonra bazen arkandan bile konuşur ne arkadaşlar gördük..
115 Yorumla- +1 yıl
Tabi böyle yazınca insafsızca oldu ama gerçekçiyim ben.. seçme şansım var ise eşim ve ya sevgilim önemli bana göre
- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum ve satalım anasını satiym 😂
- +1 yıl
Kötü biri değilim aslında ama neyse satarız 😄
- +1 yıl
Hehehe bende değilim ama her türlü 😅
- +1 yıl
Tuti nasıl? Bugün hiç konuşamadık onunla senden alsam mı acaba haberini 😄
- +1 yıl
Bende sorumda gördüm bir kere bugün kötü gelmedi iyiydi sanırım 😊Hem ben sorularda konuşmayı severim özelde konuşmam pek tanışma haricinde 😅O da biliyor 😅sen napıyorsun nasılsın 😅
- +1 yıl
Özelde konuşmayı sevmez misin 😄 ilginç.. bende iyiyim çok şükür uykum gelmiyor vakit geçiriyorum işte buralarda nolsun 😁
- +1 yıl
Sevmem 😅Ne konuşcaz ki sıkıcı geliyor her gün her gün naber nasılsın napıyorsun şimdi napıyorsun falan filan 😅ben reelde kimseye mesaj atmam aramam sormam telefonları da açmam 😅hani evlencek imkan olsa konuşayım o da yok arkadaş da istemem 😅Allah iyilik versin bende şimdi işten çıkıyorum 😅
- +1 yıl
Kıybetimi mi yapıyorsunuz acaba?)))) İyim kuzim sağ salimim 😅😅😅
- +1 yıl
Kıybet demiyelim şuna )
- +1 yıl
Resmen Kıybetim
- +1 yıl
@acı_tatlı_ekşi_26 hoş geldin Tuti özlettin 😅Bende iyiyim 😅
- +1 yıl
İyi ol hep 😊 buralardayım 😅
- +1 yıl
Amin inşaAllah sende Tuti 😊Bende buralardayım 😅 Görüşlere bakınıyorum 😅
- +1 yıl
😊😊
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBabamı bile satarım skdkdk
Şaka maka kimse için kimseyi satmam 😄41 Yorumla- +1 yıl
Sat sat çekinme ne olcak 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılKimse için kimseden vazgeçmemek lazım. Ama birinden biri olsa ikisine de şöyle bir bakarım. Dostum gerçek dost mu diye ya da sevdiğim gerçekten onun için yapacağım şeyleri hakediyor mu diye. Eğer ikisi de iyi ise o zaman da orta yolu bulmaya çalışırım 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Yok yok geçmek lazım her şey ailemiz sevdiğimiz de ailemiz sayılır 😅
Hehehehe Allah'ım ya ortası yok hak edeni sev gerisini sektör et 😅
+1 yılBu gün arkadaşımı satarsam yarın da başkası için sevgilimi satıyor olabilirim , yani düşünceler karaktere yansır sonra eyleme dönüşür , ben satmak yerine arkadaşımla durumu paylaşırım , çünkü ne olursa olsun onunla da paylaştığım çok güzel günler anılar var , hem benim böyle birşey yaptığımı bilen sevgilim ilk etapta tamam hoşuna gider ama ondada kötü izlenim bırakır ne vefasız bir çırpıda dostunu sattı diye 😉 SAYGILAR
16 Yorumla- +1 yıl
İyi hoş çok güzel yazmışsın. Ellerine yüreğine emeğine sağlık. EyvAllah. Benim arkadaşım yok. Hiç kimseye de dost demedim ve demem de. Benim için önemli olan ailedir. Sevdiğim de ailemden sayılır. İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar dikkat etmeli. Ben olsa da satarım 😅
- +1 yıl
O senin düşüncen saygı duyarım , hepimiz aynı şekilde düşünüyor olsaydık hayat ne kadar kolay ama çekilmez bir hal alırdı değilmi 😉herşeye ne kadar kolay ulaşırdık , sen sana doğru geleni yap iyi geceler !
- +1 yıl
EyvAllah tabiki sen yazdın ben yazdım. Bende saygı duyarım. Benim gibi düşünen yüzlerce çocuk genç var abiler ablalar var. Ben çocukları gençleri benim düşüncelerime göre yetiştiriyorum ve aileler de bana bırakıyor genelde. Doğru tektir kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. Her şey zor ve her şey kolay olabilir. İmkansız diye bir şey yoktur. İmkanları imkansızlaştıran insanlardır. Ben doğru bildiğimden şaşmam.
- +1 yıl
Sen beni hiç anlamadin ama neyse boşver 😄
- +1 yıl
Canımız sağolsun 😊
- +1 yıl
Aynen öyle 🙂iyi geceler
bugün senin için arkadaşını satan yarın arkadaşı için seni satar gün gelir devran döner birinin öyle bir şey yaptığını görürsem hiç düşünmem bunu benim ne artım var beni niye satmasın dimi
26 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Arkadaşım yok hiç de olmadı. Her şey ailem için aşkım da ailem sayılır. Geri kalanların canı cehenneme!
- +1 yıl
Sevgili boş ve basit kolay her yerde herkes sevgili ama seven yok denecek kadar az sevgili de umrumda değil😅
- +1 yıl
Benim sözlerim derindir ucu da açık çok yere gidebilir fakat anlaşılan değil benim anlatmak istediğim önemlidir. EyvAllah. Ben diyorum ki her şeyden önce ailem eşim arkadaş markadaş umrumda değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğimi az çok tanırım
Arkadaşımı da yaşadım 12 yıllık arkadaşım sevgilisi için sattı ayrılınca bir daha konuştu ama ben samimiyeti bıraktım bende satarım ya
SEVDİĞİM ömürlük olcak arkadaşım kim ya yolda görsem Selam vermem 😂😂14 Yorumla- +1 yıl
Hehehee çok güzel yazmışsın bende satarım sat deli kız 😅
- +1 yıl
Arkadaş bin tane olur sevdiğin Birtane
- +1 yıl
Aynen öyle bin onbin tanesine bedel 😀
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılYani satma vazgeçme anlamında sanırım. Valla vazgeçerim. Zaten arkadaşım yok pek. Olanlarıda s. kle gitsin. Kimse aşkımla arama giremez. Yakarım uleynn
11 Yorumla- +1 yıl
Satma bir çok anlamda olabilir Elif canın ne isterse😅Bende vazgeçerim 😅Benimde yok bende sektör ettim zaten 😅Benim de arama kimse giremez bende yakarım😅
Satmam bazi yorumlari okudumda... üzüldüm misal satarim diyor ne olmus onlar bizi sattii sen kendini degistirebiliyorsun Ama niye satan kisi sana örnek veya uymayip sen kendini onun yaptigna getiriyon senin ozaman ondan hic bir farkin var koskoca bir hic
21 Yorumla- +1 yıl
Alayının canı cehenneme insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar bana sadece aşkım yeter 😅
+1 yılÇocukluk ardaşlarım evlen Di Tanıdığım çoğu kişi Anlamak lazım ben hala bekarım kardeşim o satmak değil o kişi doğruyu yapıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Dimi bence de kesinlikle katılıyorum 😅
- +1 yıl
Zor kardeş Adamı artık Ayda Yılda Ancak 1 defa görüyorum O da Bunalıyor Başını da Ben yaktım kız istemede Çiçeğini çikolatasını aldım düğünün de atkısını cebinin harçlığını bile verdim Neticede Dostumuz mutlu ben Hüzünlü ve efkarlı iyi geceler kardeşim. 😶
- +1 yıl
Normaldir yani insan evlendikten sonra eşiyle ailesi ile ilgilenmeli Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah İYİ GECELER DİLERİM
- Aşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yaştan sonra eş adayın arkadaşlığın önüne geçebilir. Bunu arkadaşların da anlayışla karşılar, ama 20li yaşlarda bunu yapamazsın
13 Yorumla- +1 yıl
20 li yaşlarda da böyleydi
- +1 yıl
30 u geçince anlayacaksın beni
- +1 yıl
Ben anlamam yaş ile alakası yok
Buna satmak demeyelim ama partnerim her zaman arkadaslarimdan once gelir ki olmasi gereken de budur.👍
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehee bence de kesinlikle katılıyorum ama satmak gerekirse satarım😅Önce gelmesi de satmaktır bir nevi 😅
+1 yılSevgiliye satmam çünkü sevgili nin s su bile ortada yok ama ilerde eş bulursam tartışılır satabilir m eşe 😂😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Hehehe benim de yok var gibi düşün😅Sat gitsin 😂
- +1 yıl
Bulduğum ilk sevgiliyle evlencem bu gidişle 😁😁😁😁
- +1 yıl
Hehehee Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah 😀
Niye öyle yapayım ki. Sebep ne? Yazık değilmi? Dostta kolay bulunmuyor artık. Kötü bir arkadaş değilse orta yol bulunur
17 Yorumla- +1 yıl
Hiç kimse dost değildir aynada gördüğünden başka 😅
- +1 yıl
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı.
- +1 yıl
Ben aşka inanıyorum ama insanların aşkına inanmıyorum hayırlısı
- +1 yıl
Amin inşaAllah kader kulun çabasına bağlıdır. Hayırlısı demek ile hayırlısı olmaz. Estağfurullah canın sağolsun 😊Benim de yok olsun 😊Rabbim sen ve ailene sağlık versin her şey aile için sevdiğin olunca o da ailen sayılır 😊Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah hayırlı sabahlar
+1 yılEşim ve ailem herşeyden önce gelir benim için. Seçim karşısında kalsam sevdiyimi seçerim, ama oda tabi sonra kudurukluk yapmayacağını bilsem😂😂😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Benim için de öyle Tuti 😅Eşim ailemdir zaten ailem herşeyden önce gelir😅Hehehe kudurmak iyidir 😅Ne olcak 😅
- +1 yıl
Ya öyle kudurukluk değil bildiyin sevgimi suistimal etmek😅
- +1 yıl
Hehehee Allahım ya 😅 Ona tabiki bende katılıyorum yani 😅
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yıl3 milyar milyon verseler 1 candan dostum etmez, no.😀
35 Yorumla- +1 yıl
Benim can dostum yok 😅
- +1 yıl
Benim bir tane, dünyaya değişmem patisini.😀
- +1 yıl
Hehehe o başka yahu ama yine de önce aşkım😅
- +1 yıl
Aşkın hayırlısıyla başına düşsün yahu Soner, iyi geceler.😀
- +1 yıl
Şimdi istemem 😅Vakti gelince çok amin😅iyi geceler 😅
+1 yılArkadaşım yok arkadaş ortamını da sevmiyorum.
Ama eşim ve sevgilim için arkadaşı değil arkadaşın 7 sülalesini satarım😉110 Yorumla- +1 yıl
Heheeh çok güzel düşünüyorsun ya bende bende 😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Ne yapıyorsun soner nasıl gidiyor
- +1 yıl
Çalışıyorum sipariş bekliyorum 😂
- +1 yıl
Kolay gelsin canısı
- +1 yıl
Teşekkür ederim sen napıyorsun nasıl gidiyor seninki ile 😅
- +1 yıl
İyiyim canım müzik dinliyorum.
İyi gidiyor Allah'a şükür - +1 yıl
Sevindim şimdi çıktım bende yeni geldim😅Hayırlısı Allah tamamına erdirsin 😊
- +1 yıl
Amin canım çok bekledim yeter daa artık kocamla uyanıp uyanmak istiyorum gecenin batışı güneşin doğuşunda
- +1 yıl
Hehehee olur inşaAllah elinden geleni yap ipleri eline al 😊
+1 yılKimse için kimseyi satmam, hayatımdan çıkartasım vardır, bahanem olur.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben satarım vallahi 😀 aşkım için alayını satarım😀
- +1 yıl
Genelde bahane arıyorum ben. Çaktırma.
- +1 yıl
Hehehee valla bende 😅 Yakışır 😅Satalım gitsin canları cehenneme
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılYok ben satamam. Sevgilim veya eşim benden bunu isteyemez.
13 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah abi canın sağolsun ben satarım😅
- +1 yıl
Yapamazsın hiç kusura bakma
- +1 yıl
Yaparım abi ya niye yapamayım ki 😊
+1 yılSevgilim icin satmam da eşim icin sattım satmak zorunda kalıyor insan.
14 Yorumla- +1 yıl
Zorunda değilim de ben satarım Dilara 😅
- +1 yıl
Sat ya valla boşver içinden ne geçiyorsa onu yap. Çünkü bu hayatta seni mutluluktan havalara ucuracak tek sey içinden geçen şeydir🌼
- +1 yıl
Satarım vallahi Dilara hiç acımam yani vallahi Yunan kralını gelmişini geçmişini soyunu sopunu gülücük gülücük
- +1 yıl
😂😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Sonerr-Demirerr der ki canı cehenneme :D
bir sözü öldürüyo benii xDxDxD benim satacak kötü arkadaşım yok. 1Kız arkadaşım yetiyor:-)119 Yorumla- +1 yıl
Hehehe Arzu aynen öyle valla canları cehenneme uleyn😅Hep gül😅Benim de arkadaşım yok zaten 😅
- +1 yıl
Heheeh dimi ya 😅ama hiç iyi değil 😅aşk lazım aşk 😅
- +1 yıl
Herkesi boşver Arzu 😂
- +1 yıl
Bana ne 😂Bana yakışır herkesin canı cehenneme 😂
- +1 yıl
Bana ne ya bana aşkım yeter 😂
- +1 yıl
Ben de onu diyorum işte 😀 biz niye tartışıyoruz ki 😂
- +1 yıl
Evet yani İyi akşamlar 😀 başka bir sor da görüşmek üzere Arzu sen beni takip ediyor musun
- +1 yıl
Bende seni takip edeyim o zaman😅O nasıl oluyor kız 😅
- +1 yıl
Tamam tamam sürekli sorularıma geliyorsun ayıp olur yani takip etmezsem eğer 😀
- +1 yıl
😅😅😅😅😅
Arkadaşa ve eşe bağlı ya çok değişkenli bir soru olmuş bu
11 Yorumla- +1 yıl
Çok değişkenli soru sorarım ben 😅 Eşim herşeyden önce arkadaşın canı cehenneme 😅
+1 yılKimseyi kimse için satmaya gerek yok satmamda gün gelir sattığın kişi çatt diye yüzüne vuruverir
15 Yorumla- +1 yıl
Abi canları cehenneme ya ben satarım 😅
- +1 yıl
Hakediyosa ver ayarı kardeşim o zaman
- +1 yıl
Veririm abi her türlü 😅
- +1 yıl
Yakışır kardeşime
- +1 yıl
Teşekkür ederim abi senin güzelliğin 😊
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Sevgilim veya eşim farketmez de çok sevdiğim bir arkadaşımsa eğer bu ben yapmam
13 Yorumla- +1 yıl
Ben her türlü yaparım insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar dikkat etmeli.
- +1 yıl
EyvAllah o yüzden bana sadece eşim yeter 😊Her şeyim olur zaten 😊
Eşim için satarım ama sevgilim için çok zor birşey bu
113 Yorumla- +1 yıl
Sat yahu ne olcak ha eş he sevgili😅
- +1 yıl
Ben sevgili kullanmıyorum eş olarak düşünüyorum zaten 😅Fakat sevgili olsam da arkadaşlarımdan üstün olurdu.
- +1 yıl
Bende de yok 😀Ama kardeşlerim var mahallenin çocukları var 😅
- +1 yıl
Ben satarım her türlü 😂
- +1 yıl
Bana düz alayının canı cehenneme 😅6 sene sonra bir daha gel 😅
- +1 yıl
EyvAllah hayırlısı huzurlu ve mutlu günler dilerim. İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Herkes dost gibi arkadaş gibi işi düşünce herkes gelir köpek gibi...
- +1 yıl
Tek tabanca değilim ama kimse umrumda değil. Çok şükür benimde Allah'tan başka bir tek aileme ihtiyacım var gerisi hikaye.
Eşim için satarım ama sevgilim için asla ama asla satmam, kesinlikle, katiyen satmam !!! DİYECEĞİM... SATARIM.
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehee sat sat bende 😅
Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. Ne satıcam be alsın yolunu gitsin dostlarımdan kıymetli olamaz
23 YorumlaEyvAllah canın sağolsun 😅
- +1 yıl
Dost yalan aynada gördüğünden başka dost yoktur insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar dikkat et
Zaman zaman olabilir. Ama herzaman olmaz. Sevgiliyi/ eşi de arkadaş için satarım dengelerim yine
19 Yorumla- +1 yıl
Ben sadece eşimi istiyorum başka kimseyi istemiyorum alayının canı cehenneme 😂
- +1 yıl
Hehehee severim ben sohbeti ne olcak 😅
- +1 yıl
Yok ya sinirleri niye bozulsun ki 😅hem ben sinirli hatunu da severim hoşuma gider 😂
- +1 yıl
Hehehee uyudun mu söyle ya 😅
- +1 yıl
Peki şimdi şöyle 😅
+1 yılKimse için kimseyi satmam hele ki “sevgili” için asla
25 Yorumla- +1 yıl
Ben satarım aşkım için satarım 😂 ne olcak sanki😅
- +1 yıl
Sonradan pişman olduğun bişey bişey olmamış sanırım ben bu duyguyu yaşamak istemem
Herkese hakettiği değeri veriyom ben artık :/ :/ - +1 yıl
Ben de herkese hak ettiği değeri veriyorum ve hep bunu söylüyorum çocuklara gençlere kim olursa
- +1 yıl
En iyisi
- +1 yıl
EyvAllah 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılSatmam ama büyük çoğunluğu ile mesafe koyar ayda yılda bir görüşür bütün vaktim O'nunla olur..
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel abi ben satarım her türlü 😅
- +1 yıl
Zor zamanlarda birbirimize destek olacak dostlar her zaman olmalı..
- +1 yıl
Bana eşim yeter abi dost hikaye aynada gördüğümüzden başka dost yok insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar
+1 yılanladık seni ya sen aşkın için her şeyi yaparsın😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Evet yaparım ama elimden gelen her şeyi vaat yok 😂
- +1 yıl
yap tabi😂
- +1 yıl
Yapıyorum zaten 😂
Herkesin yeri ayrı olmalıdır. Omurgamın hakkını veriyorum diyenlerdenim...
211 Yorumla- +1 yıl
Canın sağolsun ben satarım aşkımın yeri herkesten üstün ailemle eşit 😅önce ailem 😅
- +1 yıl
Neden ki? 😅
- +1 yıl
Şimdi geldim 😊yeni çıktım işten😅
Bak şimdi aşkım herkesten üstün ama ailem haricinde fakat aşkım da ailem sayılır 😊
Ailem için aşkımı satmam fakat aşkım için de ailemi satmam ama ailem aşkıma laf ederse aşkımı alır giderim aşkım aileme laf ederse aşkımı bırakırım aşkım yine üstün 😊Edebiyat 😀 Alınmadım da ne ablası ya 😅
Misal ben bir kızı seviyorum ailem istemiyor ailem umrumda olmaz 😊ben sevdiğimi alırım 😊
Misal sevdiğim kız ailem hakkında haksız yere ileri geri konuştu aşkıma yol veririm 😅
Aşkım da ailemdir eşim olacak sonuçta çocuklarımın annesi 😊her şey ailem için aile için aile harici yalan 😀 - +1 yıl
Hehehee sözlerim derindir 😅Senden sonra bunu sordum 😅 Sırf senin yüzünden 😅Yürü git yahu😅Ne teyzesi 😅
Aramızda çok yaş var sanki😅6 yaşcık var ne olcak 😅
Bak soruma
Aşkınız her şeyden üstün olabilir mi? ↗ - +1 yıl
Teşekkür ederim. Yaşın önemi yok. Saygılıyım vesselam fakat karşı cins olunca saygı değişir. 😅
Sen bana beyinsiz mi demek istiyorsun 😀 - +1 yıl
Aferin haddini bil 😀 Seneler önemli de yine de yaşın bir önemi yok tabii küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir hadisi şerif ama erkekle kız olunca farklı oluyor durum saygısızlık oluyor yani eyvAllah. (afferin şakacıktan ) 😊
+1 yılSatmam da... sevgilim arkadaslardan da otedir , ozeldir.
11 Yorumla- +1 yıl
Satarım benim için de öte özel 😅
Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Sürekli bu tarz soru soruyorsun :) sattın mı satıldın mı ne0oldu hayırdır 😀
23 Yorumla- +1 yıl
Aklıma geleni soruyorum 😅Soru kalmadı varsa borç ver😅Çok şükür sevilir sayılırım çevremde fazlası ile çocuklar gençler ama hiç yaşıtım yok olanlar kötü yolda onlardan uzağım hiç arkadaşım olmadı hep kardeşlerim oldu 😅
- +1 yıl
Hehehee canın sağolsun ne olcak 😅Uyduduruz 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıldırek soylerım zaten anlayıs gostermeyen şahıslar benım arkadasım olamaz
15 Yorumla- +1 yıl
Canları cehenneme valla 😅Anlayışlı olsalar ne olur ben peşin peşin sattım gitti😅
- +1 yıl
hahahah :)) al bendende okadar
- +1 yıl
EyvAllah ne güzel 😅Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah 😊
- +1 yıl
senınde kardesım sağolasın ;)
- +1 yıl
EyvAllah 😊
Şimdi satılacak arkadaş var satılmayacak arkadaş var. O yüzden arkadaşın yakınlık derecesine göre değişir bu iş.
15 Yorumla- +1 yıl
Himm iyi düşünüyorsun da insanlar menfaatçi ve çıkarcı sat gitsin 😅
- +1 yıl
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar dikkat et uzak dur arkadaş filan hikaye boşver
- +1 yıl
EyvAllah sende sağol
Sevdiğim insanla kalırım arkadaşla başka günde plan yapılabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet olabilir tabiki
+1 yılDurum ciddiye bindiyse satarım hayatımın aşkını bulduysam.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende satarım abi her türlü 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir yol arkadaşından bahsediyoruz öyleyse hepsine ciüle cüle 😅
17 Yorumla- +1 yıl
Hehehee dimi ya canları cehenneme 😂
Cevap sahibi+1 yılEynen öyle soner😅😂😂
- +1 yıl
Hehehee 😅Hayırlısı olmayan aşkım için atar yapıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılOlsun olmadan atarlanıyon onun için olsa naparsın kim bilir 😂😂
- +1 yıl
Elimden gelen her şeyi yaparım vaat yok😅
Cevap sahibi+1 yılOna şüpemiz yok artık soner biliyoruz seni aşkın için yapamıycağın şey yok 😅😊
- +1 yıl
Yaparım anasını satiym canım aşkım o benim😅Mutlu günler dilerim 😀
+1 yılOlmadı şimdiye dek o yüzden böyle bir ikilem yaşamadım
11 Yorumla- +1 yıl
İkilem yok bana da olmadı önce eşim sevdiğim
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Satmak değilde, gerektiğin de araya mesafe koyarım.
17 Yorumla- +1 yıl
Ben satarım abi 😅Mesafe koymak da satmaktır
- +1 yıl
Abi insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Kaç tane var arkadaşın iyi günde kötü günde hep yanında hep destek Allah aşkına kaç arkadaşın oldu?
- +1 yıl
Elbette çıkarcı insan çok, onlardan uzak duracaksın. Zaten zamanla baya kişiyle tanışıp arkadaş olabiliyorsun ama çoğu geride kalıyor, zaman geçtikte daha gerçek şeylere sarılıyor insan. Dürüst insan bulmak ama önce bizim dürüst olmamız lazım. Ben hayatıma pek insan almıyorum o yüzdem daha rahatım diyebilirim.
- +1 yıl
Aynen abi. Uzak durmaya çalışıyorum. Çok şükür bende kimseyi istemiyorum ama çevrem geniş lanet olsun. Ben kaçtıkça geliyorlar. Rabbim yar ve yardımcın olsun abi hayırlı sabahlar
- +1 yıl
Çok şükür abi biliyorum çözüyorum hissediyorum. Rica ederim bende teşekkür ederim abi. Amin inşaAllah
Eşim için sevgilimi satarım, beş para etmez sahte bir ilişki için sevgili şeysini tutacak halim yok 😉
Sevgili ne la 😂😂😄11 Yorumla- +1 yıl
Sevgili boş basit kolay mesele sevmek
+1 yılbir defa yaptım , kimsesiz kaldım bir daha mı? Aslaa...
23 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı Rabbim yar ve yardımcın olsun
- +1 yıl
Çok çok teşekkür ederim , saygı ve sevgilerimle...
- +1 yıl
Rica ederim bende teşekkür ederim 😊Saygılar ve sevgiler
+1 yılSevdiğim adam benim canım sonuçta. Her türlü satarım
11 Yorumla- +1 yıl
Bende ne güzel 😅
+1 yılSatmak yanlış bir kelimedir... Ama aile her şeyden önce gelir...
01 Yorumla- +1 yıl
Sıfatların da canı cehenneme 😅Bence de aile her şeyden önce
+1 yılSevgilin gidince onları nah bulursun bidaha
31 Yorumla- +1 yıl
Hehehe canları cehenneme Zeyno 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Devrelerimi satmam.🤩
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehe ben onları da satardım 😂
Satmam herkesin yeri ayrı
11 Yorumla- +1 yıl
Ben satarım 😅
Kimse için kimseyi satmam.
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah Ahmet
Eş baskadır, herseyden once gelir satarım.
13 Yorumla- +1 yıl
Benim için de aynı şekilde 😅Bende her türlü 😅
- +1 yıl
Hehehee hayırlısı 😅
Elbette öncelik karımda ya da sevgilimdedir
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel benim içinde 😅
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Çoook sattım. Ama kötü bir şekilde değil😊
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel sat 😊İnanırım Rabbim yar ve yardımcın olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimse için kimseyi satmam
113 Yorumla- +1 yıl
Ben satarım Esra 😅
- +1 yıl
Neden satasın ki? Kimse için kimseyi satmaya gerek yok bence. Herkes kendi yerini bilmeli zaten
- +1 yıl
Çünkü Esra insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar arkadaş markadaş hikaye
- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum. Kimin çıkarcı olup olmadığı zaten anlaşılır. Çıkarcı insanları kendime dost edinmem. O yüzden bu konuda sorun yaşamıyorum
- +1 yıl
Ben kimseye dost demedim şimdiye kadar dost diyen dost gören çok oldu beni. Dostluk yaptım ama dost görmedim kimseyi görmem de. Ben direk anlarım birkaç sohbet muhabbet yeterli hislerim de kuvvetlidir hiç yanıltmadı beni. Bende yaşamıyorum çok şükür
- +1 yıl
O zaman gerçek dostla henüz karislasmamissin. Yoksa böyle söylemezdin. Ben de zamanında çok yalnis arkadaşlıklar edindim ama artık kim samimi kim ikiyüzlü daha iyi ayırt edebiliyorum.
- +1 yıl
Dost diye bir şey yoktur Esra büyüdükçe anlayacaksın bunu. Bende ayırt edebiliyorum. Hayırlısı boş insanlara da yardımcı olduk ama dolmadi
- +1 yıl
Hahahaha 😂 büyüyünce diyorsun da sanki 10 yaşındayım mübarek 20 yaşına geldim artık. Bırak da o kadar tecrübem olsun demi 😊
- +1 yıl
Hayatının en güzel yaşlarındasın Esra. Daha çok şey öğreneceksin göreceksin 😊 Tecrüben var yahu maşaAllahın var tebrik ederim ama daha çok şeyler olacak 😀
- +1 yıl
Elbette ki olacaktır bu herkes için geçerli sadece benim değil ki :)
- +1 yıl
İnsan yaşadığı sürece bu süreç devam edecek...
- +1 yıl
Evet doğru benim içinde geçerli 😅 Katılıyorum bişiy mi dedim sanki 😅Aynen öyle çok doğru söylüyorsun 😅
- +1 yıl
😊😊😊😊
+1 yılNe yalan söyliyim satarım
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehee yakışır ne güzel 😅
+1 yılSoru dağarcığım gelişiyor sayenizde 😃
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel sevindim peki satar mısın😂
- +1 yıl
Acımam😅
- +1 yıl
Yakışır ne güzel 😅
Satmam planlayıp söylerim ne diyecek sanki
11 Yorumla- +1 yıl
Sat gitsin ne olcak sanki 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılNeye göre sattığımız önemli ?
114 Yorumla- +1 yıl
Önemi yok satalım gitsin 😅
- +1 yıl
Neyse ki arkadaşım yok zaten..
- +1 yıl
Benimde yok 😂
- +1 yıl
Manyak ya niye soruladın bizi o zaman 🙈
- +1 yıl
Hehehee aklıma geldi 😂benim aşkım da yok arkadaşım da yok ama gençlerim kardeşlerim çok 😅çocuklar da 😅
- +1 yıl
Yarın öbür gün satacağın çevren... 😂😂😂
- +1 yıl
Satarım valla umrumda değil zaten İstanbul'u terk etmeyi düşünüyorum bana aşkım yeter 😅
- +1 yıl
Bencede terketmelisin 😂
- +1 yıl
Niye ki ne oldu sen nereden anladın?
- +1 yıl
Tanımıyorum merak etme 😂 Büyük şehir tercihim değildir...
- +1 yıl
Evet benimde çok kalabalık hem burda beni herkes tanıyor 😅başka semtte de gidebilirim bilmiyorum hayırlısı ama gitmek istiyorum sakin sessiz bir yere 😊
- +1 yıl
İnşallah gidersin ne diyimm ☺☺
- +1 yıl
Amin inşaAllah 😊
- +1 yıl
☺☺☺
+1 yılEşim için tabi ki aksini iddia bile edemem
11 Yorumla- +1 yıl
Yakışır bende 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSatmam
11 Yorumla- +1 yıl
Canın sağolsun 😏
Satarım
Satmayan sevgilisini sevmiyordur15 Yorumla- +1 yıl
Hehehee bende ve bence de 😅
- +1 yıl
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar dikkat etmeli uzak durmalı
- +1 yıl
EyvAllah hayırlısı fakat seni anlamadım ne demek istediğini 😅Benden yana misin onlardan yana mi😅İnsanlar sevgiyi kullanıyor sömürüyor işi düşen herkes köpek gibi geliyor 😪
+1 yılSatardım ya pek arkadaşım yok zaten 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Hehehee sat sat en iyisi bende 😅
Biz satmadik ta ne oldu onlar bizi sattılar
12 Yorumla- +1 yıl
Dimi o yüzden satalım 😅
Satmam hepsinin yeri ayrıdır
11 Yorumla- +1 yıl
Canın sağolsun 😅Benim aşkım hepsinden öte 😅
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!