Sevgiliniz olunca arkadaşlarınızı ihmal ediyor musunuz?

Sevgiliniz olunca arkadaşlarınızı ihmal ediyor musunuz?

Böyle bir şey hiç sorusu bile olabilir mi Allah aşkına Arkadaş dediğin senin yıllarca her zaman yanında olan kişidir Sevgili dediğin kimdir ki Bugün var yarın yok seni bir anda bırakıp gider ama arkadaş dost dediğin kişi seni yarı yolda bırakmaz Tabii o da eğer karakterli ise bunu da karşı tarafın düşün mesi gerekiyor tabii ki de arkadaşını satmak ne demek ya Ne kadar iğrenç bir şey sevgilin yokken yanında olan kimdi
Sen bugün bunları yazabiliyorsan kendi adına konuşuyor olman gerekiyor herkesin kaderi aynı olmayabilir kimisi sevgilisinden yüzü daha çok güler kimisi arkadasindan sevgili diye gelip geçme eğer ciddiyseniz evlenince ömürlük kişi var hayatında beraber yaşayıp eglenebilecegin şahsen sevgiliyle de gülüp eglenilebilir kişiden kişiye değişiyor.
@s3vvaljr_ haklısın ama dostluk arkadaşlık daha kalıcı yukarıda yazdım zaten o da karaktersiz değilse şimdiki aşkları biliyoruz 3 5 günde heves alınıp sönüp gidiyor inkar etmeyelim lütfen ama hala daha arkadaşlık aşk ilişkilerinden bir tık daha iyi çok iyi demiyorum ama
Sevgilinde senin olsun arkadaslarinda sen sandığım kisi değilsin aslada olamazsın çok yanar döner birisin sen hep sattın ama bu sefer satacak bir yakının yok enazından ben yokum hep bana gotu davrandın hep benim zamanım çaldın benimle oynadın oynadın sen karekter denilen hiç birsey yok sende sana olan sevgi saygı hoşgörüm ilgim hepsini geri verdim artık sana bak sen yoluna ben yoluma sana hiç kötü davranmadım sen allahim seni affetsin ne diyeyim artık ve bunları kime yaptın ne gerek vardı ne böyle olmasını istedin oynadın her boku yedin birde gözüme soktun sen ne diyimki artık enisi senle olan herseye son vermek hep benden sakladın arkamdan işler yaptın ayıp lan gerçekten ayıp ettin kimseye değil bana yaptın dalga geçmeler hoşuna gitti degilmi yazıklar olsun başkada birsey demiyorum
Hayır satmak değil fakat önceki kadar vakit ayırmakta çok mümkün olamayabilir, ki bu bana çok normal geliyor. Hayatına aldığın biri özel biri senin için sonuç olarak ve sürekli olmasa da çoğu vaktini harcadığın birisi. Bana yapıldığında öyle saçma sapan düşünceler içerisine girmiyorum, anlıyorum çünkü ama hepten yok saymak çok ayrı bir olay. İşte onu yapmam, yapılmasını da istemem. Her gün konuşuyorsam belki iki üç güne çıkar o ama bu arayı açmam ya da soğukluk girmesine müsade etmem...
Hayır, ikisinin de yeri ayrıdır bende.. İkisinden biri diğeri yüzünden bana ters bir şey söylerse ve o konuda haklı olduğunu düşünürsem özür de dilerim, böyle şeyleri problem edecek bir insan değilim..
Cevap
100Cevap
Kimse için kimseyi satmam laaakin sevgilime gösterdiğim ilgiyi de beklemesin benden.😃
Gerçi arkadaşım yok öyle bir derdim olmayacak.
Arkadaşımın yeri başka sevdiğim adamın yeri başka hiç kimseyi kimseye değişmem
Hayır ama benim sevgilim olunca arkadaşım beni satack galiba 😄
İki plastik leğene satılacak arkadaş tutmuyorum zaten yanımda. O yüzden satmam.
Hayır görgüsüz değilim daha neler
Gerekiyorsa sadece, sevgili önemli, sonuçta bir ömür arkadaşımla yaşamayacağım
Çok samimi bir arkadaşım vardı, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Bir sevgili bulunca beni satışa getirdi. O an alakamı kestim asla bir daha görüşmedim. Sonra gün geldi ben sevdiğim için arkadaşımı sattım demeyeyim de görüşmeyi bıraktım, en azından sık görüşmeyi. Sonra sevdiğim beni bıraktı. Netice olarak ne sevgilim kaldı, ne arkadaşım, ne kankam. Hepsini usulünce yerlerine koymak, kimseyi kimse için satmamak gerek demek ki.
Eveet.. 😂 Anında satarım. Sevgilim olsa, her şeyden önce o gelir. Başka söze gerek var mı. 😃 Alayını satarım. 😃 Hayatımın aktivitesini, geleceğimin ışığını bulmuşum. Bakar mıyım bir daha başkasına. Onlar da kendilerine bulsun banane. 😃 Böyle de bencilim 😜
Sevgilim olunca niye arkadaşımı satayım sevgilim ayrı arkadaşim ayrı ama sevgilim erkek arkadaşımsa bu görüşme derse ve güzele gidiyorsa ilişki mesafe koyarım ama kopmak kararsızım daha doğrusu arkadaş baki dir ama sevgili geçici oluyor çoğu zaman arkadaşa ağlıyoruz en son
Bizde altın kural vardı kızla buluşmaya gideceksen satmanda sıkıntı yok ama gitmeden önce yemek ısmarlayacaksın 4 kişiydik birinin hiç sevgilisi olmadı diğeri aşıktı zaten kızla görüşemezdi garibim hep ikimiz ısmarlamak zorunda kalırdık.😊 Aslında aradaki samimiyet bazen öyle bir noktaya gelir ki hadi buna satış bile denmez takılma amacı ile bir kıza bizi sattın diye geyiği döner ama gerçek manada dostlarımı kimsehe değişmem de satmam da
Nasıl gıcık oluyorum öyle tiplere. Sevgili yapınca arkadaşını silen insan net duruşu arızalı insandır.
arkadaşlarım hep evlendiler..
ben tek kaldım hepsi beni sattılar pokemonlar:)
Sürekli aynı kişiyle takılmak beni sıkar. Hem arkadaşa hem sevgiliye zaman ayırmalı.
Vallaha arkadaş dediğin çoğunlukla satıcı yalancı yağcı oluyor her yer de böyle gördüm sevgili desen zaten yok açıkçası ikisine de gerek yok olunca da problem olmaktan başka bir şeye yaramıyor varlıkları zaten iş güç her şeye engel ne ara buluşacan da görüşecen de bir şeyler yapacan boş iş zaman kaybı.
Hayır, asla böyle bir şey yapmam. Yapan insandan da tiksinirim.
Ikisini de satmam. Arkadaşım Tabii ki biraz daha fedakar olmalı. Belki her zamanki gibi çok vaktimiz olmayabilir Ama bu onu sattığım anlamına gelmez. onu zaten beni bilen bilir bilmeyen de kendi bilir :) hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.
İkisinin yeri farklı bu soru sevgileri karşılaştırmak gibi olmuş. İnsanın iki sevgiyede ihtiyacı var. Satmayın dostlarınızı belki sevgiliniz gider dostunuzun omzunda ağlarsınız.
İhmal etmek derken? Arkadaşlarım duygusal açlık içindeyse onlara yapacak bir şeyim yoktur. Olgunlarsa zaten ara sıra onlara vakit ayırdığımın bilincinde olurlar
Çok gördüm ama evlenirsem hayat arkadaşıma bağlı olacağım için duruma göre değişir sonuçta yol arkadaşımı bulmuşum arkadaş farklıdır. Dost o zaten bu konuda konusu bile geçilmez.
Bu genelde olan bir şey, sevgili bulununca yılların arkadaşlıkları çöpe atılıyor, yok sayılıyor ve bunu en çok kadınlar yapıyor. Çünkü, sevgilisi olan erkek, diğer normal arkadaşlarını kıskanıyor
Sevgilim olunca dünyam o olunca onun etrafında dönerim uydusu gibi. Başka yerlere pek sürüklenmem yörüngesinden çıkıp..
Şimdi sevgilim olmadığı için her hangi bir yörüngeye düşemedim 😁
Yani illa ki bir fark olur. Sevgilin yokken boş vaktinin 10'da 8'ini arkadaşlarına ayırıyorsan sevgilin varken de 10'da 4'ünü ayırırsın. İki tarafında gönlü olsun:)
Arkadaşım sevgili buldu beni ihmal ediyor 😂 kız sanki ilk defa sevgili yaptı neymiş çok asikmis ismini değiştirdim sevgin adı artık satıcı😂
Hayır asla ikisinin de yeri çok farklı olur ve birini ihmal edip diğerine ilgiyi basmam müsait oldukça ikisine de vakit ayırırım
Anında satarım, hele bir de tadına da baktirmişsa 😏 ...
Alovvv birader tanışıyor muyuz? Ben seni nerden tanımıyorum acibaa 😆😆
Sevgilin yeni arkadaş edinince beni ihmal ediyordu bu hiç degismezdi kişiler değişir ama o degismezdi
Yok böyle sahtekar biri değilim sevgilinin ömür boyu süreceğini bilemeyiz o yüzden arkadaşız kalmak istemiyorum sevgilim benden ayrıldıktan sonra.
İkisinin yerini de ayıramıyorsa bir insan zaten ikisini de bıraksın tek başına ot gibi yaşasın yine satmaktan daha iyidir.
Satmak değil de hayatımda biri varken tüm gruplara aylarca yazmadığım günler oldu mu oldu😅
1-ben sevgili yapmam huyum değil
2- bugün arkadaşını satan yarın kendini de satar
İhmâl eden biri değilim. İhmâl eden arkadaşım da var etmeyen arkadaşım da var.
Herkesin yeri ayrıdır ben de. Biri için diğerinden vazgeçemem.
Hayır satmam ben hayatım boyunca bana inanan güvenen hiç kimseyi yarı yolda bırakmadim
İkisinin yetişe ayrı, fakat sevgilime ayıracağım zaman daha farklı
Hayır idare edebiliyorum. Arkadaşlarım anlayışlı insanlar zaten.
Arkadaşım yok denebilir o yüzden böyle bi sıkıntım da yok
Manitaya göre değişir. Bizim ortamda satmayan adama kızıyoruz biz 😂
Hayatım boyunca kimseyi satmadım ve asla satmam kim olursa olsun
Herkesin yeri ayrı ama sevdiğimle daha çok vakit decirirdim
Hayır. İki tarafla da ilgilenirim. Ama zamanında satılmışlığım var. O duyguyu bildiğimden yapmam.😅
Sevgiliye birazdaha fazla önem veririm ama arkadaşlarımla aramı bozmam
Benim hiç arkadaşım olmadı yani dost dediğimiz tipte. Sadece sevgilim ve iş toplantıları
herkesin yeri ayrıdır. nankör bir kişiliğim yok iki tarafa da gereken vakti ayırırım.
Hayır mesafe koymam tanıştırmam gereken insanlarla tanıştırırım olur biter
Dakikasında satarım. Arkadaşım da beni destekler 😄😄 Dostluk kuralı
Hayır öncesi ve sonrasında hiç fark olmaz. İhmal etmem
Hiçbir zaman yapmadım bunu. Hatta bir dostum için vazgeçtiğim kişiler oldu.
Sevgili ayri arkadas ayri, yola cikdiklarimi yolda bulduklarima satmam
Satmam ama çevremde öyle birisi var, resmen sattı, elbet elime düşecek ama görücek gününü.
Sevgilimi hayatımın merkezine koyuyorum ama arkadaşlarımı da %100 boşlamıyorum
Neden satayım ki? İki tarafı da ihmal etmem, iki tarafla da ilgilenirim.
Hayır sevgilim oldu eşim oldu ama arkadaşlarım her zaman ki gibi yanımda
Sevgili gidince kimin omuzunda ağlarım sonra🥲🥲satmam asla
Hayır, sevgilimi hayatımın merkezine koyup arkadaşlarımı boslamam
Hayatta kimseyi satmam. Kişiliğim nankör değildir.
İllaki sevgilin oldugu zaman ona daha çok zaman ayırırsın ama arkadaşını da unutmamak gerek cunku sevgilin yokken o vardi.
Arkadaşımı asla değişmem. <3
Satmak değilde sevgilim ön planda olur hiç sevgilim olmadı cunku bunca sene sadece 1 kizi sevdim o sevgi herseye bedel yani satma olmaz ama öme geçer sevgilim oncelik onda olur
Asla öyle bir şey yapmam, yapanı da kınarım
Arkadaslarda bazen kalleş cikabiliyor ikisini karsilastirmak sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?