Ben uzun bir günaydın mesajı yazdım zahmet edip o ise nededi yani insan bir teşşekür ederim aşkım bende seni cok seviyorum sende iyki varsın bende tereddüt etmedim seni hayatıma alırken gibi güzel cümleler kurar haksızmıyım boşa yazmısım okadar cümleyi neden böyle yapmş olabilir
Sevgilime uzun yazı yazdım ama tek dedigi şey altta fotoda mesajlar ?
Hadi birazını yazsan derim güzel hoş ama bu çok abartı olmuş şöyle düşün fazla sulanan bir çiçekte ölür az sulanan bir çiçekte ama kararında sularsan yaşamaya devam eder iyi günler kardeşim.
Sev ama böyle aşırı sevdiğini belli etme bende bayanım ama doğruyu söylemek gerekirse kime fazla değer verirsen bir yerleri kalkar sevdiğini göster ama abartmadan mesela o kadar uzun yaziya sadece günaydın sevgilim yazmış ve sende hemen atlayıp günaydın askım yazmıssın mesela günaydın canim yazıp emojiyi koumadan tavrini belli etmen lazımdı romantizm güzel ama yeri gelince maço olmayı bil maço ol dediysem çok abartma yeri gelince böyle romantikde ol ama 1 yandan tavrını agırligını koy ortaya bu ladar fazla değer verirsen kallar orası burası herkes icin böyledir bu kural
21. yy erkekleri uzun mesaj yazarak ferhat gibi daglari deldigini zannediyor😂eee parmaklarin yoruldu reis cok haklisin iki cumleyle anlaticagina destan yazmissin ben olsam okumam bile
Yav öğk afedersin ama bence erkek abartmamalı bukadar birazcık zor söyle böyle şeyleri çok samimiyetsiz ağırbaşlı olmalısın bu ne yav çok özğr dilerim ama öğk yani
En İyi Cevaplar