Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle Seks yapmak için tamamen uydurma bir hikaye, zorla evlendirildim demesi !. Bir iki takılır sonra başka heyecanlar arar, evliyim senle olamam der sonra da sana. Evli biriyle ilişki kurmak iffetsiz ve karaktersiz bir iştir bence, sen de yapma. Ha gider boşanır başka birine aşık oldum der karısına o zaman yol açılır, yoksa evli ve çocuklu adam şıpsevdi bir aşk için evini yuvasını yıkmaz, sen de sonra ortada kalırsın.
Yılar önce beni da biri telefonla aramıştı, ben evliyim diyorum olsun ben de evliyim diyor, canı sıkılıyormuş ! Çağırsam başka şehirden İstanbul'a gelecek benimle gezip tozmaya birlikte olmaya !! Git kardeşim benim o taraklarda bezim yok dedim kapattım, bir zararını da görmedim o hareketimin, kabul etsem Allah bilir neler neler olurdu hayatımda.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYapacağın şey belli. Yalanlar bitmez. Hep böyle derler. Çok gördüm sonradan pişman oldu gördüğüm kadınlar. Hatta çoğu rezil oldu...
42 Yorumla
Soran+1 yılEn çok da rezil olmak ve iffetsizlikle suçlanmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Haklılar da haklısın korkmakta hak etmiş olursun
Gerçekten karekterin el vermemiş olsaydi kafan karışık olmazdı bu durumu öğrenir öğrenmez bitirmen lazımdı hala nasıl acaba diye biliyosun bnce şu durumda duygularının hic bir önemi yok kusura bakma yani ama senin coktan bu sorunun cevabını kendine vermis olman gerekiyodu
25 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü burda bahsetmediğim bir sürü detay var. Anlatsam zaten hak verilir ama detay veremiyorum. O yüzden kararsızım zaten. Karaktersiz değilim ama anlattıkları da zaten mecburi bir evlilik yaptığını net açıklıyor
- +1 yıl
Bak canim insan yaşamadan anlamaz tabi ama bunu karisina yapan ve çocuğunun annesine yapan kim bilir seni nasil harcar belki seni oyalıyor su durumda olan bir insana nasil güvene biliyosun Şu an da yapman gereken eğer seviyorsan ozamn bosan oyle gel karşıma de seninde vicdanın rahat etsin
Soran+1 yılEvet sürekli bunu söylüyorum zaten
Soran+1 yılEn iyisi kararlı olup konuyu kestirip atmak
+1 yılCanım hikaye bunlar cevremden biliyorum. Sen gorusme onla duygularına yenik dusme seni kinamiyorum ama yuva yıkanin yuvasi olmaz derler. Seninle evlenirse aynisini sanada yapacak uzak dur ondan
27 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışın için. İnan herkes gibi ben de tepki gösterirdim böyle şeylere ama yaşayınca çok farklı oluyormuş
- +1 yıl
Kendi en yakın arkadasim yaşadı ve bildiğin senin anlattiklarinin tipa tip aynisini
- +1 yıl
Cok dertlesirdik onunla o yuzden seni kinamiyorum ama sen zararli cikacaksin bunu da unutma canim
Soran+1 yılFarkındayım durumun... İleri gidersem rezil olacağımı da biliyorum. Teşekkür ederim desteğin için
- +1 yıl
Rica ederim dertlesmek istersen yazarsin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yazarım tabi
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Bak bazı cümleler sizi cezbediyor bu açık.. "senin yanında huzurluyum, seninle konuşurken kendimi kaybediyorum, bana mutluluk veriyorsun.. ilgiye açtım sende doydum vs vs. Kanma bunlara olur mu belli ki yalan söylüyor.. öyle zoraki evlenme falan da yalan.. hangi erkek zorla evlenmiş kız desen neyse.. o belli ki seni saf bulmuş yalanlarla elinde tutmaya çalışıyor.
Evli olduğunu bilmeden konuşman senin suçun değil. Ama bunu öğrendikten sonra tek kelime dahi konuşman senin suçun işte.. senin karakterinde yok diyorsun çok güzel ama ne yapacağım diye soruyorsun tek yapman gereken bitirmek.. yani adam üzülecek diye devam etmeyi düşünebilirsin ama devam ettiğinde karısının ve çocuğunun hakkını düşün bide.. belli ki saf ve temiz birisin kanma bu yalanlara.. çok uzun yazdım umarım okursun hak verirsin..10 YorumlaZaten bir gün bitecek çünkü karısına bunu yapan banada yapar düşüncesi asla aklından çıkmicak şüpeler falanlar filanlar sürmez acı çekmek istiyorsan bekle o terk etsin midene kramplar girsin acı çekmek istemiyorsan bu soruları bırak bitir gitsin ki zaten bitecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını bende yaşadım 🤦 biz tanıştığımız da evli değildi tabiki 1 sene evli kalmışlar, 18 yaşında sevdiği kızı kaçırmış evlenmişler beni ayartmak için ne yalanlar söyledi ah bilsen öyle güzel senaryolar yazmış ki srfsz tabi ben mal inandım. Ama kesinlikle o adamla muhatap olma selam bile verme kullanıyor seni yalan bu sevmeden evlendim lafları
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. İlgili zorla evlenme hikaye adam seninle yatmak hoşuna gittiği için bahaneler bahaneler klasik erkek kadın mantığı bukadar saf olmayın ya hiçbir erkek böyle bir saçma bir sebeple başkasıyla yatmaz kendini kullandırtmak istiyorsan devam et ama bir halt olmayacak uyanık ol kullandırtma kendini başkasını bulduğunda sendende vazgeçer
00 Yorumla
+1 yılSeni kandırıyor tatlı kız inanma..
Evli erkeklerin klasik yalanı.. yok eşi ilgisizmis yok yatak odası hayati bitmiş yok sevmiyormus vs uzar gider.
Seni kullanır işi bitincede atar gider.30 YorumlaButun evli erkeklerin karisini aldattiklari kadina soyledigi yalan ayni karimi sevmiyorum, zoraki evlendim, yatagimiz bile ayri, ayrilicam ondan falan filan kullaniliyorsun farkinda misin bekar erkekmi yok memlekette anlamiyorumki sizi
10 Yorumla
+1 yılDuygularımmm Duygularımmm..
Nereden biliyorsun zoraki evlilik olduğunu? Çocuğu da zoraki mi yaptırmışlar?
Tek taraflı düşünme. O duyguların sen mutlu olacaksın diye bir ailenin yıkılmasına göz yumuyor mu?10 Yorumla
+1 yılHepinizin de bahanesi aynı:
Yok Zorla evlenmiş, yok görücü usulü falan.
Ne diye konuşursunuz ki hayret bir şey ya. Onu boşayip seni mi alacak? Çok beklersin01 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Ben de olsam sizin gibi sinirlenirdim ama işin içine girince öyle olmuyormuş. Lütfen kınamayın
+1 yılbunlar tamamen şeytanın aldatmacası, o adamın evindeki karısı dünyanın en güzel kadını bile olsa şeytan göz boyamayla karısını adama kötü gösterir seni güzel gösterir. felakete girişmeden dön
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl zorla evlendirilmiş. Karisi bu adama tecavüz etmiş de namusu temizlensin diye adam mecbur mu evlenmiş. Seni yiyor yazip yazip oynuyor. muhabbeti kes onunla.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin bir kere bir erkekle böyle içli dışlı olmaya çalışman hata
Ateş le barut yanyana durur mu
Sizinde valla canınız sıkılıyor
Heyecan arıyorsunuz00 Yorumla
+1 yılKarisini aldatan her erlegin klasik yalani zoraki evlendim hikayesi. Hele ki cocugum var bir sure katlanayim demesi tam bir fiyasko. Yol yakinken vazgec :) Cok tanidik bu hikaye
54 Yorumla
Soran+1 yılBunları sesli anlattı. Çok inandırıcı geldi. Hayatımda hiç yapmam dediğim şeyin içindeyim şu an. Yalan mı söylüyordur yani?
- +1 yıl
Sana biseyler hissediyordur evet ama karısını bosayacak adam simdiye coktan bosardi. Cocuk falan hikaye diyorum ya butun evlilerde senaryo ayni :) Ona diyecegin tek sey bosan da gel demek olsun bence. Yoksa bu devran boyle gider sende ask acisi cektiginle kalirsin
Soran+1 yılHaklı olabilirsin. Sürekli o konuyu açıyorum zaten. Boşansın ondan sonra karşıma çıksın
+1 yılDuygularıba söyle laf dinlesinler. Yeni moda mı anlamıyorum ki herkes evli erkeklere bakıyor bidaha sakın konuşma daha hata yapmamışken asla yüz verme ilgi de gösterme yazarsa da engelle
00 YorumlaHayır de ve uzaklaş. Bunlar çok klasik palavralardır. Sakın inanmaya kalkma. Uzaklaş. Gençliğine yazık.
10 YorumlaKarısıyla zoraki evlenmiş. Buna yürekten inanan kardeşlerim burada mı :D :D Bu yalan Milattan önceki medeniyetlerden kalma yalan la :D
10 Yorumla
+1 yılSende inanıyor musun bu yalanlara.. Aldatan her erkek böyle söyler. Yatağımı ayrı da dedi mi 😂😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kesin zorladır. Sende buna inanıyor musun gerçekten?
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamadığım şeyler var. O yüzden bu tepkilerinizi normal karşılıyorum
+1 yılO sana edebiyat okuyor huzur falan. Bir erkek zoraki olarak kesinlikle evlenmez. Seni kullanacak sonrada bir kenara fırlatıp atacaktır.
00 Yorumla
+1 yılZATEn hep öyle derler. Karımla çok mutluyum ama gel sen de ikinci ol fazla mal göz çıkarmaz mı deseydi? Bu karaktersizlik
00 Yorumla
+1 yılAşkla evlenmiş, ilki olmuş bir kadın bana salça oldu. 11 yaş büyük benden. Seks de istemiyor. Sence bu nedir?
00 Yorumla
+1 yılzorla mi evlenmis? Namik Kemalin bir sözü geldi aklima :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÜstü kapalı yazdım. Her şeyi açık açık anlatamam herhalde değil mi? Bilmediğiniz durumlar var
Sakın ! Uzak dur.. yuva yıkan olma sakın ! Madem mutlu bir evliliği yok boşansın. Çocuğu bahane etmesin ne demek bir süre katlanacak? O çocuk sonsuza dek hayatında olacak zaten.. uyanık ol akıllı ol!
35 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğun büyümesini bekleyecekmiş
Soran+1 yılÖyle bir sıfatı kendime yakıştırmam asla da olmam. Haklısın teşekkürler
- +1 yıl
Bir insan nasıl bu kadar mal olur düşünüyorum. İki sene önce kadının biri aşık olduğunu söyledi. Hayırdır kimsin nesin derken evliyim zorla evlendirildim dedi. Bende kusura bakma dedim. Böyle bir şey olabilir mi ya bu kadar keriz olmayın!
Ayrıca düşünsene evliyken bir başkasına aşık olan sonra bir başkasına da aşık olur...
Yalandır bu zoraki evlilik hikayesi. Madem zoraki 2vlenmiş neden cinaellik yaşamış. Çocuk yapmış. İnanma
00 Yorumla
+1 yılZoraki evlenseydi çocugu olmazdı ondan sana hayır gelmez
11 Yorumla- +1 yıl
Oda kazayla olmuştur kesin uyurken🤣🤣🤣🤣🤣
+1 yılÖyle birine ancak suratinda tükürüp kapiyi kapatmak gerekir, sende inandin zorla evlendigine
10 Yorumla
+1 yılbugün onu aldatan yarın seni aldatır... sen kendini kandır beni seviyor diye...
10 YorumlaBoşansım seninlr evlensin sonra senide boşadığında anlarsın ne bok yediğini.
10 YorumlaBoşansın gelsin başka türlü olmaz sen zarar görürsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Mantığını dinle. Duygularına baskı kur o değil sen onları yönet. Mutsuzlukla mutlu olunmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma, çok mide bulandırıcı bir hikaye farkındayım ama yaşayınca öyle olmuyormuş. Cidden çıkmazdayım
Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı. Bak dinle beni söyledikleri yalan kesinlikle sonunda bırakıp seni karısının yanına döncek
00 Yorumla
+1 yılKonuşmaya devam edecek karakterdeymişsin işte daha neyi yapamayacaksın
14 Yorumla
Soran+1 yılOrdan yargılaması çok kolay değil mi? Dilerim yaşamazsın tek diyeceğim bu
- +1 yıl
Bu duruma düşecek kadar zayıf karakterli biri değilim merak etme. Herkes yaşattığını yaşar unutma
Soran+1 yılBazen imtihan olarak da yaşanır. Sen de büyük konuşma derim
- +1 yıl
Bu konuda konuşabilirim en başta inancım izin vermez. Sende vazgeç bence zaten yapmışsın yapacağını
+1 yılSonuçta evli. Sanırım sende aşık olmamissin. Evli insanların gözü biraz dışarda olur dikkat et. Bence sözlerine kanma o kadar. muhtemelen seninle işi bitince başkası olacak
00 YorumlaEvliyim mutluyum senle de cıkalım dicek degilya hepsi yalan inanma uzak dur bence
00 Yorumla
+1 yılEe tabi mesele kız tavlamak olunca annem zorla aldı olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ben de hoşlanıyorum ama hayatta asla yapmayacağım şey çıktı karşıma. Evli bir adamla ilişki yaşamak demişsin. cevabı zaten vermişsin ki sen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir süre onu ailesiyle yalnız bırak. Yıkılacak bir şey varsa sen orada durma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki ayrılacaksın ileride olabilecek sorunları bir düşün istersen.
01 Yorumla- +1 yıl
rica derim kendi adıma. doğru kararı vermişsin.
+1 yılKendine bahaneler aramaktan vazgeç bence. Durumu sempatik gözüktürmeye de çalışma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSende zoraki ondan uzak dur evli çünkü veya sende ona zoraki aşık ol gitsin işte amgg...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evli birisine aşığım ama onla hayallerimde yok sadece seviyorum. Çok yanlış bir şey ama. Bu devirde kadınada erkeğede güvenmeyeceksin. Evlilerin klasik yalanları çok.
00 YorumlaNe işin var evli adamla baban anne böyle yapsa hoşuna gifer mi
00 Yorumla
+1 yılBence tutulan sen olmuşsun yoksa evli oldunu bildiğin halde yaklaşmaz kaçardın çocuğun vebalini alma bence
00 Yorumla
+1 yılBir an önce bu hatadan dönmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep aynı masal istemiyerek evlendim yarın sana da aynısını söyler bir anlık hataydı der geçer
10 Yorumla
+1 yılBoşanırsa devam edersin.
110 Yorumla- +1 yıl
Vay be inşallah başına gelir
- +1 yıl
@kkrrizantem adam gibi karşıma çıkıp seni sevmiyorum derse daha mutlu olurum. Adam zoraki evlenmiş. Hayat mutsuz olcak kadar uzun değil.
- +1 yıl
Adam yalan atıyor bunu sende biliyorsun yoksa niye çocuk yapsın
- +1 yıl
@kkrrizantem çocuk yapmak zor değil ki😄
- +1 yıl
Yahu nasıl bir beyine sahipsiniz sevmediğin bir insandan neden çocuk yapasın bırak çocuğu koynuna nasıl girersin
Soran+1 yılBen de öyle diyorum kendisine zaten. Boşan öyle gel
- +1 yıl
@kkrrizantem ilk sevdim zannedersin.😄belkide zevk başka aşk başka sonuçta
- +1 yıl
Senin yatacak yerin yok yeminle 😂
- +1 yıl
@kkrrizantem yatacak yer çok 😄
- +1 yıl
Sen buna uyma kız uzak dur
+1 yılKarımı çok seviyorum diyeni duymadık zaten.
20 Yorumla
+1 yılzorla evlenen adamdan bişey olmaz zaten bence
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
kendine saygısı yok
- +1 yıl
Adam olan zorla evlenmez ki 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBitireceksin tehlikeli sular bunlar
10 Yorumla
+1 yılAdam seni kullanıyor 😉
00 YorumlaAz gururun varsa muhabbeti kes
10 YorumlaYuva yikanin yuvasi olmaz yol yakinken vazgec
00 Yorumla
+1 yılYapma o karaktersizligi
00 YorumlaSeni kandırmış inanma böyle sahtekarlıklara
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan arıyor. Alet olma..
20 Yorumla konustun mu bu kişiyle
00 YorumlaUzak dur o kadını düşün onun günahı yok
10 Yorumla
+1 yılEvli insandan uzak dur
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yapacağım en son şey bile değildi. Nasıl oldu anlamadım bile. Şu an için anlattığı şeyler de gerçekçi geliyordu ama dün gece burda yazılanlardan sonra kafam iyice karıştı
- +1 yıl
Çapkın adam kendine eğlence arıyor başka bir şey değil
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz unutma
07 Yorumla
Soran+1 yılYuva yok zaten ortada. Konuşmuyorlar bile. Birlikte uyumuyorlar. Tek ortak nokta çocuk
- +1 yıl
Peki eşi yerinde sen olsaydın? Belki empati kurunca beni anlarsın
Soran+1 yılKurmadım mı sanıyorsun? Her şeyi yaptım her şeyi. Bana sabretmemiz gerektiğini söylüyor. Gerçekten hiç sevmiyor karısını
- +1 yıl
@Sesskesss hala boşasın diyorlar yav bir sen eksiktin
- +1 yıl
@Sesskesss tamam boşver
+1 yılhep aynı hikaye..
yemeyin bunları..00 Yorumla
+1 yılOooo aksiyon var toplanin
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri