İlk sevgilime kontor yüklemiştim, sigara içmediğim halde ona sigara almıştım, annemin pahalı parfümünü ona vermiştim ama ayrılınca arkasından ka*ar demiştim; bana yazıp kendini haklı çıkartmaya çalışmıştı. Benim için o paraların o zaman da bile önemi yoktu ama ilk sevgilin tarafından masumca dolandırılmak üzücüydü tatlim
Miss gibide kullanıldım 😂😂 arkadaşlar anlatayım size nasıl anladıgınızı en ufak tartışmada seni sevmiyorum istemiyorum diyorsa 😂😂 ekledigim kızlara karışmayacaksın sana tahamamülüm yok diyorsa ama hala sizin onu sevdiginizi biliyorsa geçmiş olsun tereyagı üzerinde balsınız 😂😂😂😂
Geleceğe dair olan yapmıyorsa Hayallerini anlatırken seni katmıyorsa Sadece belli de seyler icin seninle buluşuyorsa ve sadece kendi istediğinde Senin isteklerine önem vermiyorsa Sürekli bir seyler istiyorsa
Maddi olarak kullanılmak zaten açıkça belli olur karşı tarafın isteklerinin büyüklüğü küçüklüğü isteme şekliyle anlaşılabilir manevi olarak anlamak zordur bana kalırsa hele ki karşıdakini seviyorsan anlasan dahi kabul etmek istemezsin kullanıldığını manevi olarak kullanılmakta şöyledir karşı taraf kendininde yapabileceği fedakarlıkları büyük veya küçük hep senin yapmanı bekliyorsa kullanılmaktır seninle sadece cinselliğe dair konuşuyorsa bu kullanmaktır yani kısacası karşı taraf seni hep kendi istekleri kendi iyiliği doğrultusunda hareket ettiriyorsa bu kullanmaktır biraz uzun oldu ama idare et 😂😊
Ne konud kullanıldığınla alakalı maddi manevi kullanilabilirsin ve bunların çoğunda hep çok sonradan anlaşılıyor insanoğlu çok acımasız ve merhametsiz sevenin gözünün yaşına bakmiyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sert erkekleri seksi bulduğum için bir kıroyu kullanmıştım seks amaçlı pişmanım. Yeni nesil bir kıro olsa neyse he eski cins. bir insan bu kadar mı bakımsız olur ya midem bulanıyo hatırladıkça bahsetmiycem hareketlerinden şu an tövbe ettim beni doğru yola sevk etti o derece agdhd.
benimle sadece gezmek için birlikteyse.. maddi olanaklarımı kullanmaya çalışıyorsa.. sadece seks için görüşüyorsa.. Benimleyken telefonuyla fazlasıyla ilgileniyorsa..
Sürekli sizden bir beklenti icerisinde olur. Ve daima sizi yönetmeye çalışır. sürekli işini yaptırmaya çalışması , işi düştüğünde gelip lazım olduğunda olmaması yeterli bir sebep
En İyi Cevaplar