Sizin için ölmeyi bile göze alanı değil, vefasız olanımı sevdiniz? Size bir ömür sadakatli olanı değil, sizi aldatanımı seçtiniz? Sizinle bir kuru ekmeğe razı olanı değil, aldığınız en pahalı hediyeleri çer çöp edenleremi gittiniz? #sizin için çırpınan birinin kanatlarını kırmayın! #son pişmanlık fayda etmez!
Sizin için çırpınan birinin kanatlarını kırdınızmı?
Kişinin karşısındaki insanın sevgisini ve tahammül seviyesini ölçmek için yaptığına, pek çok kez şahit olduğum bencil davranış. Pişmanlık gerçekten fayda etmiyor.
Gerçek seveni bulmak gerçekten zor! bu yüzden insan elinin altındayken kıymetini bilmez nankör bir varlıktır.. bunun pişmanlığınıda çekmeyi bilecek elbet..
Hayatına olumsuz manada etki ettiğim birisi vardı. 1 yıla yakın ne yüzünü görebildim ne sesini duyabildim. Fotoğraflarına bakacak cesareti bile kendimde bulamadım. Sence benden hala nefret ediyor mudur? Unutmuş mudur?
Insan hayatta iki çeşit insanı unutmaz.. biri kalbinde yara açanı ikincisi onu çok mutlu edeni.. sen bu ikisinin arasında yara açmışsın. nefret etmez belki ama ölene kadar unutmaz..
Gülmedim.. Nesi komik? Gülünecek bir durum değil çünkü bu duyguların.. Benim telim emojileri farklı bir şekilde paylaşıyor bu konuda kusura bakma! umarım herkes hakkettiğini bulur...
En İyi Cevaplar