Kötü olmak zor iş ben istesemde kötü olamam ha çok iyi bir insan mıyım asla değilim ama kötü olmam imkansız ben şeye inanmıyorum misal bana kötülük yaptılar diye gidip sırf birilerine kızıp kötülük yapabileceğime çünkü insanın içinde kötülük baskınsa yapılanları kendine neden olarak sunar ve kötülük yapmaya devam eder. Diğer yandan iyi insanların kanadını zaten kıramazsın kırsan bile bir kanadım daha var olsun diye uçmaya devam edecektir. Ben bu sınıfa da girmem mesala kanadım varsa kırılmasına izin vermem insanlara verdiğin kadarını alırlar senden o nedenle fazla vermeye gerek yok başkasına damıtarak kendine ise oluk oluk akıtarak vereceksin Her şeyi bu "DÜNYA DA EN DEĞERLİ SENSİN" Bunu asla unutmazsak ne kanadımız kırılır ne de bizim üzerimizden beslenirler...
Kanatlarımı çok acıttılar benim... Daha yeni çıkmaya başlamışken kırdılar. Savurdular.. Ama artık iyiyim kocaman bir acıdan geçtim Boyumdan büyük, içimdeki tüm tenhaliklari bulan bir acıdan. Geceleri uykumdan uyandırıp ağlatan bir acıdan. Tüm organlarımın savaşını gördüm ben. Ama geçti. Geçti.. İzi kaldi ama geçti yine ağlıyorum evet ama en azından uykumdan uyanmıyorum. Bazen yine ağrıyor bi yerlerim ama ilacı biliyorum. Kendime iyi gelebilecek ne varsa ona tutunuyorum. Yalandan da olsa numaradan da olsa kendimi kandirsamda ona tutunuyorum. Tutunmak zorundayım çünkü o acıdan tutunmazsam çıkamazdım. Yeniden kanatlanıp uçmayı öğrendim her şeye rağmen. Ve özgürlüğüme her gün bir adım daha yakın hissediyorum...
Üzerine bir kere bastılar yırtıldı sonra diktim. Bir kere daha bastılar aynı yerden bu sefer yırtığın derinliği arttı ama pes etmedim yine diktim. Allah hakkı üçtür dedim ama tam o an da Allah tarafından son hakkın ama o öyle değil böyleyi gösterdi. Akıllandım tüm kanatlarımı kopardım. Çünkü anladım ki benim gökyüzünde yerim yokmuş benim yerim, yerin dibindeymiş...
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çok kez kırıldı kanatlarım. Kötü zamanlarımda oldu. Canımın hiç bir şey yapmak istemediği, öylesine geçirdiğim günlerim oldu. Bir sürü düştüğüm yerde kaldım. Biraz dinlendim. Ama ayağa her zamankinden çok daha güçlü kalktım.