Kendimi artık zor tutuyorum o cocukla kavga cıkarmamak icin sinir hastalıgı oldugu ıcın bisey dıyemıyorum ama cok üzülüyorum sevgilim instagramdan onunla konusuyor bazen bana gec cevap verıyor yani ben ona ilgili davranıyorum hedıyeler alıyorum sarılıyoruz ama böyle de moralim cok bozuk yardım edin
Sevgilim eski sevgilisiyle konusuyor engelle diyorum engellemiyorda yardım edin lütfen ne yapmalıyım mesajları detayda?
Lan s*kerim onun sinir hastalığını adam sevgilini geri almaya çalışıyor seninki de razı herhalde ben artık düşman kazanmak istemiyorum diyor. Git döv oğlanı yerden yere vur. Benim sevgilime biri böyle yazacak varya kemiklerini kırarım ağzından oluk oluk kan getirtirim.
Olum değmez lan sinirlerini yıpratmana ne işi var eskiyle yok sinir hastası bilmem ne şu yeni nesil muhabbetlerini de bir bırak gördü görüldü gördü görüldü ne görmekmiş ya sinirlerim bozuldu.
konuyu okumadım ama bir kadın vazgecilmeyeceğini bilirse herseyi yapar kendimden biliyorum. Bu boyle giderse ilişki biter. Bence ilk mudahaleyi sen yap ama sadece tavsiye yapıp yapmamak senin elinde
Kız kendini belli etmiş kardesim 2 nizide elinizde tutuyor sen olmazsa ona gidicek bariz belli. vede bu kız seni sevmemiş seven kız tamam askım engel atıyorum der atardı.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim eski sevgilisiyle konusuyor engelle diyorum engellemiyorda yardım edin lütfen ne yapmalıyım mesajları detayda?
En İyi Cevaplar