Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Kim demiş bilinmiyor?
Vaktiyle bir bilge hoca, yıllarca yanında yetiştirdiği öğrencisinin seviyesini öğrenmek ister. Onun eline çok parlak ve gizemli görüntüye sahip iri bir nesne verip: "Oğlum" der, "Bunu al, önüne gelen esnafa göster, kaç para verdiklerini sor, en sonra da kuyumcuya göster. Hiç kimseye satmadan sadece fiyatlarını ve ne dediklerini öğren, gel bana bildir.
Öğrenci elindeki ile çevresindeki esnafı gezmeye başlar.
İlk önce bir bakkal dükkânına girer ve "Şunu kaça alırsınız?" diye sorar. Bakkal parlak bir boncuğa benzettiği nesneyi eline alır; evirir çevirir; sonra: "Buna bir tek lira veririm. Bizim çocuk oynasın" der.
İkinci olarak bir manifaturacıya gider. O da parlak bir taşa benzettiği nesneye ancak bir beş lira vermeye razı olur.
Üçüncü defa bir semerciye gider: Semerci nesneye şöyle bir bakar, "Bu der "benim semerlere iyi süs olur. Bundan "kaş dediğimiz süslerden yaparım. Buna bir on lira veririm."
En son olarak bir kuyumcuya gider. Kuyumcu öğrencinin elindekini görünce yerinden fırlar. "Bu kadar değerli bir pırlantayı, mücevheri nereden buldun?" diye hayretle bağırır ve hemen ilâve eder. "Buna kaç lira istiyorsun?" Öğrenci sorar: Siz ne veriyorsunuz?" "Ne istiyorsan veririm."
Öğrenci, "Hayır veremem." diye taşı almak için uzanınca kuyumcu yalvarmaya başlar:
"Ne olur bunu bana satın. Dükkânımı, evimi, hatta arsalarımı vereyim."
Öğrenci emanet olduğunu, satmaya yetkili olmadığını, ancak fiyat öğrenmesini istediklerini anlatıncaya kadar bir hayli dil döker.
Mücevheri alıp kuyumcudan çıkan öğrencinin kafası karma karışıktır. Böylesi karışık düşünceler içinde geriye dönmeye başlar. Bir tarafta elindeki nesneye yüzünü buruşturarak 1 lira verip onu oyuncak olarak görenler, diğer tarafta da mücevher diye isimlendirip buna sahip olmak için her şeyini vermeye hazır olan ve hatta yalvaran kişiler...
Bilge hocasının yanına dönen öğrenci, büyük bir şaşkınlık içinde başından geçen macerasını anlatır.32 Yorumla- +1 yıl
Bilge sorar: "Bu karşılaştığın durumları izah edebilir misin?"
Öğrenci: "Çok şaşkınım efendim, ne diyeceğimi bilemiyorum, kafam karmakarışık" diye cevap verir.
Bilge hoca çok kısa cevap verir:
"Bir şeyin kıymetini ancak onun değerini bilen anlar ve onun değeri, bilenin yanında kıymetlidir."
Her insanın hayatında varlığını ve değerini bilen, hisseden, fark eden kuyumcular mutlaka vardır.
Mesele kuyumcuyu bulmaktadır...
"Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. Yaşamdır, keyif almayı değerli kılan"" ...
En İyi Cevaplar
+1 yılben hanım kızların değerini gayet iyi biliyorum her erkek aynı terazide tartılmamalı!
bende efendi biriyim ona bakarsan çoğu kızda efendi erkeklerin değerini bilmiyor!
ölümüne kapışır bu konu... yanlış insanları değilde değer verip değer bulacağımız insanları tanımalıyız diye düşünüyorum...30 Yorumla
+1 yılBen tecrübelerime ve etraftan gördüklerime dayanarak şöyle sonuçlara vardım.
1. Birincisi güzel kızlar genelde hanım hanımcık olmuyor, sıradan kızlar hanım hanımcık oluyor. Bu bir genellemedir ve bu genelleme de genelde hanım hanımcık bir kız güzel bile olsa değerinin bilinmemesine yol açıyor. Yani tüm hanım hanımcık kızlara çirkin muamelesi yapılıyor. Hatta kimi kızlar çevre tarafından güzel olarak algılanmak için şımarık ve arsız davranıyor.
2. Hanım hanımcık kızlar genelde beraber macera yaşamak için uygun değiller. İnsanlar genelde kızlara eğlenmek için takılır ve hanım hanımcık kızlar onları eğlendirmez. Belki evlenmek istediklerinde bu hanım hanımcık kızlarla ilgili fikirleri değişir.
3. Hanım tamam normal de hanımcık olmamak lazım ya, insanlar hanım seviyor ama sanırım hanımcık kısmına biraz takılıyor. Yani nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, kendinin ve karşısındakinin gerçek değerini bilip ona göre davranan, lüzumsuz istekleri olmayan bir kadın olmak güzel ama kadın olma kimliğinin altında fazla ezilmiş olan, bir ortamda hakkını bile savunamayan pısırık bir kadın yani "hanımcık" olmamak lazım. Her zaman bir dişi aslan asaletinde dolaşmak lazım.34 Yorumla- +1 yıl
Bilinçli, aklını kullanabilen, gözü açık, gelişime açık ve kültürlü bir insan olmak zor değil. Bu özellikler bir kadını aynı zamanda gayet hanım ve güzel yapabilir. Bu tür kadınlar köle olmaz, köle tutmaz. Fiziken güzel değilse bile güçlü karakteri onu güzel yapar zaten.
Uzun uzun yazmışsın boşa gitmesin. - +1 yıl
@Zumbaba üçüncü kısımda öyle dedim zaten.. bir ve ikide farklı şeylerden bahsettim.. niye boşa gitsin? Yazdığım şeyin aynısını farklı bir şekilde ifade ederek farklı bir amaca hizmet etmiş olmuyorsun..
- +1 yıl
@Zumbaba evet ya bana katilsan yorumumu begenirdin
Hanım hanımcık olmak çoğu zaman bir rol o yüzden. Hayat enerjisi görmek ister kadın da erkek de karşı cinste.
Kendi mizacın sakin ve ağır başlı ise zaten sorun yok. Kendinle barışık olursun ve seni öyle seven birileri mutlaka gelir.
Ailelerin beklentisine uymak için yapılan hareketler karşı cinsle ilişkileri çıkmaza sokuyor.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bir çoğu eğlence için sevgili yapıyorda ondan. Haliyle hanım hanımcık kızla istediği gibi eğlenemeyecek.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bisey sehir efsanesi oldugu icin. Akli basinda tecrübeli her erkek sizin ne bok asagilik karaktersiz yaratiklar oldugunuzu bilir. Bu yüzden evli bekar farketmez hepinize cakip geceriz pesimizden sürünürsünüz ha bunu yaparken hayatinizda biri var mi yok mu sizi hic üzmez. iste o zavalli erkekciklere acirim en cok onlar gercekten asiktir severler sadiktirlar ama kadin milletinin ne kasar oldugunu bilmezler. bence keske siz o hanim hanimcik adamlarin degerini Bilin sonrasi gelir. tabii kime diyorum vicdan ask hakgetire sizin gibi sicanlara. migdemi bulandiriyorsunuz. o yüzden siktikten sonra yaninizda 2 dakka bile kalmayi haketmiyorsunuz.!
2114 Yorumla- +1 yıl
Sen kendini ne saniyorsun? Pipin var diye padişah mi oldun
Saçmalık - +1 yıl
Erkek milletinde ne kadar. P. vnk olduğunu unutma. Karisini öldüren. 5 yaşında ki oglana tecavuz eden. 8 yasinda ki kizi evlendiren pis yaratiklar var. Ve galiba sende o zihniyette sin. Yazik sana
- +1 yıl
@ItsBritneyBitchx pipiyle ilgisi yok canim. Dünyayi yi görmüs her türlü kadinla birlikte olmus bir adam olarak yaziyorum. Su anda L. A de yasiyorum ve yalnizim kadin milleti benim icin sadece eglence daha fazlasini haketmiyorsunuz. Ben kimmiyim? Senin yasadigin ülkede ilk erkek striptiz showlarini düzenlemis kendi capinda taninmis bir model ve kadinlar üzerine kitap yazmis bir adamim. birsey yaziyorsam bildigim vardir. ne oldu kuyrugunuza mi basildi kücük hanim.😉
- +1 yıl
@ItsBritneyBitchx ha bu arada sapiklari ve abazalari erkek milleti olarak adlandirmanda ancak senin gibi kültür seviyesi düsük eziklere göredir 😊
- +1 yıl
Sen adam akıllı bir kıza denk gelmemişsen o senin sorunun ben erkek arkadaşıma çıkarken hiç ihanet etmedim mesela sadık kaldım ama yetmiyormuş değer vermek insan yerine koymak sen iyilik yaparsın o sana kötülük genel olarak konuşman mantıklı değil her kız aynı değil
- +1 yıl
@babasınıncadıkızıı eminim kimseyle yazismamis ve bakismamissindir. ya da birini düsünmemissindir. Bunlarin hepside ihanettir. istatistik ten anlaman icin bir üniversitenin ilgili bölümünden mezun olman sart degil. Senin anlayacagin sekilde anlatayim binlercenizin icinden hicmi bitanesi denk gelmedi? Yaptigim islerden dolayi sizi iyi tanima firsatim oldu üzerinize kitap yazacak kadar. Benim gibi gencliginden bu yana gercek aska ruhunun yarisini bulacagina inanan adamin bile migdesini bulandirdiniz. Bide böyle temiz Rollerine girmiyormusunuz. Erkeklere kendi pisliginizi yakistirmanizda cabasi. Her neyse eminim bu numaralarinizi yiyecek daha cok erkek cikacaktir karsiniza özellikle türkiyede olmaniz büyük avantaj gönlünüzü ferah tutun 😉
- +1 yıl
- +1 yıl
Tüm zamane genç kızlarına en müstehak olan sizin yaptıklarınız. Siz bizim gibi adamlara çektirenlerden aldığımız intikamımızsınız benim yerime de oynayıp benim yerime de s. ktiri basın. Kadınların yüzde 99.9'u bunu hak ediyor. Ellerinize sağlık.
- +1 yıl
Turkiyede değilim kardeşim bişey bildiğin yok beni tanımadan boş boş konusuyorsun onyargilisin çok ben kimseyle konuşmadım onunla çıkarken konusma ya çalışanlar çıkma teklifi edenler oldu mu dersen oldu tabiki asılanlar da ama yüz vermedim selam verdim sevgilim var dedim hala da diyorum dışarda ayrılmama rağmen yoksa kız olmak zor bu devirde. peki o kızlarla konuşmadı mi sanıyorsun internette benimle çıkarken yani erkekler masum değil mi
- +1 yıl
Her kızın karakteri bir değil kısacası aklı başında dürüst namuslu olan kızlarda var
- +1 yıl
Kaplanlar ceylanlara ne kadar acırsa kadınlar da erkeklere acır. Yaşasın kadınların hakkından gelen kötü çocuklar.
- +1 yıl
Ama erkekler kasar kızlara değer verir genelde onlarda size ihanet eder. size değer vereni hastalıkta sağlıkta yanınızda olacak o kızı gözünüz görmez üzersiniz sonra Allah neden beni mutlu etmiyor dersiniz
- +1 yıl
LA da yasiyormus. Ben turkiyede yaşamıyorum bir de va. Dogmadim turkiyede. Los Angeles ta yaşadığını düşünmüyorum. Kendi hayal dunyani kurmuşsun sen. f*ck you. Motherfucker. You ain't a man you are a motherfucker bitch. Don't f*ck with women. And you can kiss my ass with your motherfucking ugly mount bitch
- +1 yıl
Sadık kadın yoktur hep daha iyisini arayan azgın kadın vardır. Zengini daha zengin, güçlüyü daha güçlü, yakışıklıyı daha yakışıklısı için aldatır Allahsız kadın ırkı.
- +1 yıl
Neyse ugrasamicam ders calismam lazim iyi günler bay bilmiş.
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık merak etme hep yaptim heute yapiyorum benim yanimda ciplak kocasina cocuklari yatir diye mesaj atani var. Aman ha bu sicanlara inanip gönül mönül kaptirmayin. Yazik olur duygulariniza geleceginize. Asla unutma kadinlar ruhsuz zevk delikleridir. hepde böyle kalacaklar.
- +1 yıl
Kizin karakterine bağlı bu çaresiz yalnızlık sevse bir kız erkeği o erkek onun için dünyanın en yakışıklı adamıdır zaten o adamın yanında birtek mutlu hisseder rahat olur kendi gibi davranır
- +1 yıl
Alayi aynı... Alayı...
- +1 yıl
skritr lan. okumakla adam olunsaydi simdi dunyada cahllik olmazda. eger okumakla insan olsaydin karsi cinsiyetin farkli turleri oldugunu bilir ve cinsiyetcilik yapmazdin. sctigimin salagi
- +1 yıl
Sen gerçek seven akilli iyi dürüst bir kıza rastlamamışsın demek ki o aldatmaz iste hastalığında bile kötü gününde yanında olur arkadaş gibi olur ona kötü davransan bile senden gitmez sevmekten vazgeçmez
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık sagol kardesim. Bu sicanlara asla deger vermeyin binlercesi altimdan gecti yarisi evli nisanli diger yarisininda kesin baska sevgilileri vardi. ya da beenden sonra yaptilar ama benle yatmaya devam. gecen biri mesaj atmis 17 yol olmus evli cocuklu. pislik seni özlüyorum diyor 😊Yanimda kocasina telefon acip cocuklari yatir diyeni mi ararsin neler var neler 👍🏾O yüzden aman ha. Bazilari iyi saklar hanim dersiniz saklamayamayacak kadar aptallari da var o zavalliliar da kasar oluyo. Aslinda hepsi ayni bok , sorsan erkekler seytan 😂
- +1 yıl
Havva ademi şeytan için aldattı. Hind hamzanın kalbini söküp yedi. Kadında insanlık arayacağına çölde şelale ara 😂😂😂😂
- +1 yıl
@babasınıncadıkızıı tabii canim kesin öyledir. Demek bana denk gelmemis binlercesinin icinden ya da arkadaslarimada. Neyse dedim ya bulursun merak etme ortalik abazan kayniyor bu yalanlari yiyecek 😊
- +1 yıl
sanki sen sutten cikmis ak kasigizsin ya. normalde hic kufur kullanmam internet ortaminda ama senin gibi pvnklere terbiye ile bir b. k anlatilmiyor. hem kendin hemcinsimi asagiliyorsun hemde bana abaza ile erkekleri ayir diyorsun. neyse kendimi daha fazla yormiyacagim. peace motherfucker
- +1 yıl
Serefsize bak sen lan şimdi sen bana gel görüşelim yatalım dersen ben gelecek miyim sanıyorsun her kız böyle mi yakışıklı olsan da bana sökmez ben tipe bakmam karaktere bakar değer veririm mesela bir kızı kıskanmayan sahiplenmeyen erkekten hayır gelmez sizi seven masum hayaller kuran temiz bir kıza sahip olduktan sonra bak dalgana diyenler hanginiz adamsınız peki Allah korkusu vicdan olmalı önce bir insanda
- +1 yıl
Vur vur alayına vur kadınlara kullan sonra savur! Şeyin sağlık! Artık delik her bir ağm, masum erkekler için intikam!!!
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık o zaman bende sunu deyim. sadik erkek yoktur. sadece aldatan erkek vardir. zihniyetine tukurdugum.
- +1 yıl
Aldatan erkek vardır ama aldatan adam yoktur ben ömrüm boyunca özel kızı beklediğim senin oxospu hemcinslerin bakirliğimle dalga geçti. Herkesi ziken playboyların altına girdi. Playboylar da onları s. kti attı beter olun beter!!!
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık akliniz fikriniz o kucuk pipinizde o. spular. oruspulugun cinsiyeti yoktur derler. sizde erkegin oruspusunuz. yasasin kendi parasini kazanip boyle boktan erkeklere muhtac olmayan ozgur kadinlara. sizin gibi erkelerin beynine siciyim. daha fazla bisey demiyecegim
- +1 yıl
@babasınıncadıkızıı Peki canim sen bir adami böyle severken nasil oluyorda yanina gelip cikma teklifine kadar isi götürebiliyorlar. ve selam veriyorum diyosun. icin hic sizlamiyormu bu adamlarla flirtlesmek ihanet degil de ne !!! bir yazdiklarina oku !! Sag oldugum aska inandigim zamanlarda birak bana cikma teklif etmesini birinin suratina bakmazdim kimsenin. sende masallah selamlar muhabbetler cikma teklifleri havada ucusuyo ama sen sadiktin bunlaria ragmen. Haberi varmiydi tüm bu olanlardan anlattin mi ona yoksa bu flirtlerini kaplerini kirmayim selami kesmeyim ilerde lazim olabilir diye yedekte mi tuttun!!! Tamda anlatmak istedigim sey Askin ve sadakatin grisi olmaz ya siyah ya beyaz... ama su mamasi hic olmaz. Ne yazik ki kendini kandiriyorsun eger o Adam bunlari bilmemisse ve sen bunlarla bu seviyese görüstüysen ve halada görüsüyorsan.
- +1 yıl
Yaw hehe yallah koca parası yemek için yaşıyorsunız
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık ozaman neden boktan seyler soyluyorsun aptal herif
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık hadi ordan lan güzel kardeşim
- +1 yıl
Bütün kadınlar güce tapar pice yavşar kasa sırnaşır lükse boşalır kadınların alayı efendi adama düşman kötü çocuğa geyşadır.
- +1 yıl
Yaşasın erkek dayanışması!
- +1 yıl
Önüme ardıma sağıma soluma herşeyime kurban ol sen.
- +1 yıl
@ItsBritneyBitchx haha ameleye bak ya özelden gir profilimi vereyim , türkiyede gazetede yayinlanmis röpartajlarimi gönderiyimde göt ol o film ingilizcenle. gerci inansan ne olur inanmasan ne olur. Bu arada orada üniversite okudum canim ama orada dogmadim. haha ezik ya 😂
- +1 yıl
Paranız komodinin üstünde kızlar... yoksa kadınlar mı demeliydim? 😂😂😂😂
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık süpersin o kadar dogru ki , zengini de garantileyince alet pesinde kosmaya devam 😊
- +1 yıl
@babasınıncadıkızıı söyleyecek sözün kalmadigi icin. Hatta sen bile sadik oldugunu iddia ettigin adami aldattigini farkettin. Maalesef gercekler acitir. Calis tabii belki karakteriniz gelisir de sadakat ask gibi kavramlarin ne ciddi erdemler oldugunun farkina varirsin. Belkide bunun farkina varabilen tek kadin olursun. Basarilar.
- +1 yıl
O zaman da daha yakışıklı ve daha zengini bulunca ona verecek delikli naneler 😂😂😂😂
- +1 yıl
İnsan eksi erdem eşittir kadın. Ey kadın insanlıktan yoksunluktur senin adın.
- +1 yıl
@ItsBritneyBitchx gercekler acitiyor degilmi? Hayal dünyanizda hepiniz masum prensesler. Ama erkekler gözünü aciyor. winter is coming 😂
- +1 yıl
Onun gözünün önünde de yürüyen yürüyordu zaten ama o kıskançlık yapıyordu kavga ediyordu en küçük biseyi yanlış anlıyordu yani benimle değil bana bakan beni düzen ya da selam veren adamlara karşı kızıyordu ama şerefsizin önde gideniymis farketmemisim bana kötülük yaptı evlenecekti güya yüzük alacaktı sanki ben yanlış insanı tanımışım rolünü iyi oynadı selam derken yaşadığım yerde komşu olarak bana selam verenlere ciddi olarak selam verip geçiyordum serefsiz herkesi kızdan uzak dur diye tehdit ediyordu ama en büyük zararı olacak tek insan oymuş bana göremedim seviyor gibi yaptı herşeyi planlamış birdaha kimseye güvenmem bu bana ders oldu bırakmayacaktı güya işini gördükten sonra aramadı sormadı bir mektup yazmıştı o da yalanmış şimdi başkası vardır hayatında ben umrunda bile değilim hastalığında bile yanında oldum ilaç verdim ilgilendim ona kimseye anlamadığım şeyleri anlattım babamla küçükken olan anılarımı hayatımı seni kaybetmek istemiyorum deyip ağladı dizimde çok iyi oyuncuydu baya iyi ki üniversiteli bir kız olarak beni kandırdı şimdi bu şerefsizlik değil mi çok kız var böyle durumda olan hayatımı mahvetti çok üzüldüm psikiyatriye gidecek kadar. bana vurdu hakaret etti çok kötü davrandı son zamanlar
- +1 yıl
S. kik s. kuklar birbirini aklayıp dururlar. 😂😂😂
- +1 yıl
Oh çok iyi yapmış ona buna yavşamayın edebinizle yaşayıp eşinizi arayın o zaman.
- +1 yıl
Paraya geyşa kötüye maşa olanların gözü doyar yaşa bizde eyleriz temaşa 😂😂😂
- +1 yıl
Ağla _Lia_ ağla!!!
- +1 yıl
Siz uzun ve sert seversiniz diye... ohhh canımıza değsin !!!
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık 😂erkekler sayemizde umarim gözlerini acarda bunlarin nasil sican oldugunu görür👍🏾
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık haha süpermis 😂
- +1 yıl
Senin bacın kız kardeşin yok veya karin yok mu be annen de kadın değil mi bacım desek onlara kızarsınız tabi değil mi laf soyletmez namusuna hatta cinayet bile işlersiniz gelip boş boş salak yorumlar yapıyorsunuz işiniz gücünüz yok demek ki aylaklar
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık lia üzüntüden kanser olacak diycem ama bunlarin gözyaslari üzülmeleri de hep ayak daha iyisini bulana kadar 😂ama hicbir zaman tatmin yoktur bunlar icin hep birsey kaciriyomuyum daha iyisi var mı diye tüm gün sosyal medya 😂
- +1 yıl
or*spu olacakti çevrilmiş bacım değil
- +1 yıl
@babasınıncadıkızıı tabii vardir ama görünmez olmalari büyük problem 😂 sonucta cinlerde , perilerde vardir ama masallarda 👍🏾😊
- +1 yıl
Zekâ bitmiş yazık karakter şeref de kalmamış hadi isim gücüm var baybay
- +1 yıl
@ItsBritneyBitchx okumakla cok sey olunur bak Mesela zekan ve kültürün bok cukurunda oldugundan hemen Küfüre sariliyorsun. en azindan senin gibi agzi bozuk kenar mahalle kezbanlari azalir. terbiyeni takin sokak iti. Hadi baska kapiya benden Sana ekmek cikmaz. hadi yallah ezik.
- +1 yıl
Görsel şahane yorumlarınız süper beyler
- +1 yıl
@ItsBritneyBitchx kullanici adin zaten ne kadar hakli oldugumu glsteriyor bak kendi adini koymussun bile bize gerek yok Bitch, Türkce anlami keyfi icin önüne gelenle Vurusan fahise. kibarcasi kasar 😂 ne kadar da ironik nohahaj😂
- +1 yıl
İşte burada dürüst brolar çatlasın etekli kırolar...
- +1 yıl
Bir kukun olduğu için sen de şeytan oldun.
- +1 yıl
@babasınıncadıkızıı bak agzi bozuk ezik bilgi ve Zelda seviyen yetmedigi icin küfüre basvuruyorsun. Bunun icin baska bahaneler arama ama senin gibi Yasin formlarinda bu normaldir. Tamda bu yüzden sadakat gibi kelimeler sizin icin bir kelimeden öteye gecemiyor kisiliksiz ve karakterliginize birde cagilliginiz eklenice bu Gayer normal.
bir ben hicbir kadina gel yatalim demem siz gelirsiniz zaten evlide olsaniz asikta olsaniz farketmez kiminiz parama kiminiz tipime kiminiz karakterime ama Ben ne bok oldugunuzu iyi bildigim icin oyunu sizin kurallariniza göre oynar , Basar gecerim.
Senin gibilerle here hic yazmak, birak yatmayi üzerinize isemem Yani Kalsin sagol 😊 erkekleride her pisliginize bahane göstermeniz migdemi bulandiriyor. Ha senin gibi kezbanlar da aldatir benimle olamasa bile kendi kücük mahallerinde bulurlar bir saf oglan sever evlilik hayallari Kurar ama siz o arada kendi kücük odanizda simdi tabii sosyal medyada sagolsun. daha ne bulurum daha iyisini hakediyorum diye aranirda aranir. Aldatmak sadece bacak arasi degildir tabii bunu anlamani beklemiyorum. Elin herifine like atiyorsan. baskalariyla yazisiyorsan zaten bunlar ayni yoldur. Tabii siz masum kizlar icin bunlar ufak flirtlerdir ne olacak canimdir. Ama size yapildiginida caninizin nasil acidigini unutursunuz. Vicdanmis , lagim farelerinde ne kadar varsa sizdede okadar vardir bu vicdandan. Hadi simdi kücük asagilik dünyana dön ve orda bu kendine söyledigin yalanlari yiyecek abazalar ya da saflar aramaya devam et. - +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık cölde selale 😂süpermis. inan bana daha kolay olur.😂
- +1 yıl
Tanrı pipimizi bunlardan korusun 😂😂😂
- +1 yıl
@ItsBritneyBitchx sanada baris ✌️ eminim bu numaralarini yiyecek kendi Zeka seviyende tartisacak insanlar bulursun. Ben Sana bayagi bir büyük gelirim. hadi bakalim yavas yavas ✋🏽
- +1 yıl
Ulan önce kuduz köpek gibi saldırıyorlar sonra süs köpeği gibi sırnaşıyorlar zamane kızları da tam kanncıkmış ha 😂😂😂
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık herzaman zevkle ,, ama intikama gerek yok cünkü inan bana buna bile degmez hicbir duygu kirintisina degmezler, bunlarin anladiklari tek yol varsa yoksa sap sap sap 😂acirsan bu yaratiklara acinacak duruma gelirsin. En güzeli hayati bunlarla p*rno filme cevirmektir. Tavsiye ederim 👍🏾
- +1 yıl
Dostum ben bu aşağılıklardan mikrop kapmaktan korkuyorum aralarında köpek besleyip onun altına bile girenler vardır. Bakirim mutluyum. Dölümün zerresine 2010ların tüm kızları kurban olsun. Azan kızlara sizin gibi uslandırıcılar vursun. 😊👍
- +1 yıl
@4ntiVirüs bu neki hergün mesai yapiyorum ben bu delikli sahtekarlarla 😂
- +1 yıl
S. kmek senin sövmek benim işim. 😊👍
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık en sonunda ya dayanisma olmali bu kasarlarin her Volz camuru erkeklere atmalari yok mu migde bulandirici sicanlar. Ne bok olduklarini bilmesem
- +1 yıl
Önce kendilerini s. ktirip sonra zarı diktirip kendilerini benim gibilere yamama peşindeler ancak b. kumu yerler b. kumu...
- +1 yıl
- +1 yıl
Adamakıllı olan hiçbir kimse bu amakıllılara kanmaz zaten. 😂😂😂
- +1 yıl
@4ntiVirüs gercekler acitir kardesim foyalari ni anlatan biri cikinca deliriyorlar. Bitaneside yazmis Ben hep sadiktim tabii erkekler gelip cikma teklif ediyodu diyor. Düsün türkiyede muhabbeti olmadan kactane erkek Pat diye yapar bunu. Hani türkiyeyi bilmesem erkeklerde özgüven patlamasi olmus diycem😂Kiz resmen milletlle flirtlesmis adam yüz bulmus acilmis. Ama sevgilisi bilmiyor ve bu sadik oldugunu söylüyor.! yuh ya.😊😉
- +1 yıl
Bu devirde evlenirsem aklımı s. ksinler.
- +1 yıl
Bu devrin bakiresi önü kapatıp arkadan alıyor ne mal olduklarını dünya alem biliyor.
- +1 yıl
@_Lia_ hem Zentimeter hem yakisikliyla olmanin bir sorunu yok geliyorlar zaten sorun bunun icin gelenlerin hepsinin benim icin terkettikleri sevgilileri kocalari olmasi ya da terketmeden gelenlerde var. Sorun sizin igrencliklerinizi görmeyen aci ceken hemcinslerim. Vicdanim onlara üzülüyor ama Ben becermesem baskasi yapicak zaten. önemli olan erkeklerin kadin denen sicanin ne oldugunu anlamasi ve asla Ask denen yalana kanmamasi sizlerinde rahatca sperm banyosu yapbilmeniz masum kizi oynamadan 😉
- +1 yıl
İyi ki varsınız kadınların ne olduğunu sayenizde öğreniyor herkes.
- +1 yıl
@babasınıncadıkızıı iste senin Aslinda Bu kadarmis , deli gibi sevdigin Adama serefsiz, ya da isini gördükten sonra diyebiliyorsun yazik!!! seksten birtek o Zevk aldi degil mi o seni kullanmis oldu!!! Birakin bu basit düsünceleri... Insan asik oldugu insani pamuklara sarar laf konduramaz en kötü insan olsa bile. Kadin milleti Ask sizin icin bir kelime. Sadakatinizde böyle...
- +1 yıl
Eline sağlık. Çok doğru yazdıkların.
- +1 yıl
- +1 yıl
@_Lia_sevdiklerin bende var ama senin gibiler sadece benim gibilierin hayalini kurar gariban erkeklerede ask oyunu yapar
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık ne Parasit kardesim kadina para falan verme kokusuyla geliyorlar zaten 😂sonra posta... aman ha 😂
- +1 yıl
Artık biz garibanlar da uslandık bro profilime bakarsan görürsün. 😊👍
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık uzun ve sert , hey bu süperdi ortagim sen tam kafa dengi adammissin helal olsun. Sen de olayi cözmüssün👍🏾
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık ne kizi ne kadini cano , kizim diyene de aldanma yemedikleri bok yok arkadan agizdan. önceden biriyle birlikte olmasi önemli degil ondan vazgectim. yeni sevgili yapiyorlar elleri hala bizim eski aletlerde.
- +1 yıl
Haklısın kimseye kanmamalı...
- +1 yıl
@4ntiVirüs süper ya resim cuk oturmus fakat bunlarin parasi olanda bu sefer sik pesine düser Yani tam bir kisir döngü senin anlayacagin sican kapani 😂
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık haha ya catlasin krolar süpersin ortak 😂👍🏾Bunlar böyle kiyruklarina basinca sesleri kesilir kacarlar ne söyleyebilirlerki gercekler acitir 😂
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık bak hakkaten mikrop kapiyo Adam gecen bakireyim diyen kizda omadik seyler cikti antiboytikle zor kurtuldum artik kondom istemem diyene rapor getir diycem o durumdayim😂 en güzeli kardesim biz zaten bozulduk kahpeler yüzünden sizde bozulmayin , bizler görev basindayiz 👍🏾
- +1 yıl
Manyak kızları aileyle tanıştırmak isteyince takıntılı diyip kaçıyor oynayıp atanın peşinden koşuyor niye olduğu belli... iyi ki varsınız..
- +1 yıl
@çaresiz_yalnızlık sagol cano bizde merak etme , kacanin yolunu biliyorsun.😊
+1 yılHanım hanımcık olmakla bitmiyor ki her şey.. Mesela nasıl ki kızlar sırf çok dürüst diye bir erkekle birlikte olmuyorsa ya da sadece parası var diye ya da yalnızca yakışıklı diye.. Aynı şekilde sadece hanım hanımcık diye de kimse bir kızla birlikte olmak istemez diye düşünüyorum.
00 YorumlaÇok açık saçık olmadıkları için, ev işlerini bildiği için vb.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Onlar da serserilerin pesinden gittikleri icin boyle oluyor.. yanlis erkekleri secip sonra neden degerim. bilinmiyor diyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKadınlar nasıl kendilerini sevmeyen kötü erkeklerin peşinde koşuyorsa. Artık erkekler de sevgisiz saygısız oruspu*ların peşinde koşuyor. Sanırım yüz vermeyince daha kıymete biniyorlar.
45 Yorumla- +1 yıl
Gel kız alnından öpücem
- +1 yıl
Bu görüş en iyi görüş seçilmeli bence
- +1 yıl
Ah birak bu ayaklari yukaridaki yorumumu oku hepiniz igrenc karaktersiz yaratiklarsiniz. Ask mis... siz sadece eglence olursunuz. kadin milleti kadar sinsi ve Hain bir yaratik yoktur. pisliklerinizi erkeklere bulastirip kendi seviyenize cekmeyin.
- +1 yıl
Sana kim ne dedi moruk niye üzerine alindin ki 😀
- +1 yıl
Iyi ki anan seni kız dogurmamis kesin gay olurdun mk
+1 yılCinsiyet rollerinden nefret ediyorum. Hanim hanimcik "evde oturan, iş yapmayan. Sadece ev işi yapan" kadinlar olarak biliniyor. Ve bu hiç hoşuma gitmiyor. Ben kadin gibi kadinim ve çalışıp parami kazanirim
21 Yorumla- +1 yıl
Dışarda çalışan kadınlar ya da okuyan kızlarımızın içinde hanım hanımcık olanı yok mu?
Aşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. Bilmiyorum karşıma çıktı sanırım biri bu sefer o adam gibi birinin değerini bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılÇok basit, erkeklerin sade kadın seviyorum deyip, gösterişli kadınların içine düşmeleri gibi... Hanım hanımcıkları sevip, yırtıkların ayaklaranın altına pas pas oluyorlar 🙄
20 Yorumla
+1 yılAğırbaşlı efendi erkeklerin değeri neden bilinmiyorsa aynı sebepten...
51 Yorumla
+1 yılKıymeti bir başkasına endekleslersen zaten baştan kaybedersin insan kendi kıymetini bilecek canım ben mesela çok seviyorum kendimi değerimi de ben biliyorum şahıslara gerek duymamak lazım 😉
00 YorumlaBu hanım hanımcık kızlar nerde ş*refsizin biri var onla takıldıği için degeri bilinmiyor. Kendi seçimleri saygı duyuyorum ama mağdur edebiyatı yapmaları iğrenç bir durum.
00 YorumlaBazıları hanım hanımcık kızların değerini bilmedikleri için biz de kamyoncu gibi davranmaya başlıyoruz. Değer bilmeme sebepleri böyle kızlara alışık değillerdir belki.
00 Yorumla
+1 yılErkekler maalesef onları salak yerine koyuyolar ve maalesef o kızlara çok yazık oluyor. Herkes enayi arıyo zaten işte bu hanım hanımcık kızlar da o aranan enayilerden oluyo maalesefff
01 Yorumla- +1 yıl
Ahaha kadin milletinin ne bok oldugunu bilmesek. hepiniz ayni igrenc yaratiklarsiniz. Ask size fazla vurup cikmak en iyisi👍🏾
+1 yılBen hiç hanım hanımcık değilim. Millete güzel görünüp ne yapacağım? Ne istiyorsam onu yapıyorum ve bence değer "hanım hanımcık" olmakta değil. Ama düşüncene de saygı duyuyorum tabii.
00 Yorumlaİllaki bilen erkekler vardır da siz genelde küpe takan dudağında piercing olan bilek paça pantolonlar giyen oğlan gibi takılan çocuklardan hoşlanıyorsunuz onlarda ararsanız bulamazsınız ki
02 YorumlaKarşıma neden şimdiye kadar hep çirkin kızlar çıkıyo sorun bende mi diye düşünüyorum ama sorun bende de değil hic bir zaman hanım hanımcık bir kız çıkmicak mı karşıma ya 🖤
00 Yorumla
+1 yılHanım hanımcık kızlar erkeklere karşı mesafeli olur nerde oturup kalkıcanı bilir aklı başındadır ama erkeklere kendini bilmez arsız ve seviyesiz kızlar daha çok seviliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tek kadınlara özgü değil ki bu.. Evine ekmek götüren önüne bakan delikanlıları da sevmediler hiç. Nerede it kopuk orada biter insanlar.
10 YorumlaDevir değişti şimdi nerde cıvık kadın varsa ona yöneliyorlar.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Kendilerini daha çok göstermeleri gerek şayet ihtiyacımız var bu zamanda öylelerine.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBilinir, eğer yanlış erkeklerin karşısına çıkmazsa tabiki.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence sorun kızlarda sürekli olarak paraya ve tipe baktığınız için başkaları değer görmüyor sanıyorsunuz sessiz sakin uysal kızlar hep değer görüyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılTek eksikleri iletişimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bir şeyi istiyorlarsa harekete geçmeleri şart..
00 Yorumla Efendi ama tipsiz erkeklerin kıymeti neden bilinmiyor? O zaman siz de sadece tipe bakmamayı öğreneceksiniz ki kıymetiniz bilinsin
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi seçmedkilerinden dolayı.
Nasıl ki, gömleğ dar giydikte sıkar. Onlar da kendilerine uygun birini seçmiyorlar.00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkekler onlara dokunamıyor ve ulaşılmaz görüyor, akıl fikir bel altı olunca maalesef
20 YorumlaBöyle yapan erkeklerin problemleri kendileriyle... bizlik bir durum değil..
20 Yorumla
+1 yılHanım hanımcık kızlar ulaşılması zor kızlar erkeklerin gözünde
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hanım hanımcık dediğiniz kızlarda serseri tiplilere gidiyor ama.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılEfendi erkeklerin değeri nasıl bilinmiyorsa bu da öyle
10 Yorumla
+1 yılhanım hanımcık kızların içinde de canavar çıkabilir. kim kimdir bilemiyırsun ki.
10 YorumlaBiliniyor aslında bileni bulamamış olabilir misin acaba 😊
10 Yorumla
+1 yılÖbür türlüsüne verilen deger daha fazla. Insanlar kendilerine zarar veren her seyi seviyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söyledin nasıl ki sigara içmek bize zarar veriyor ve biz bunu bile bile sigaradan vazgeçemiyorsak bu da aynen böyle işte haklısın yani zarar verdiğini bile bile vazgeçemiyoruz bu çok kötüü
- +1 yıl
Ne yazık ki
Başta hanım hanımcık oluyorlar sonra değer verince şeytana dönüşüyorlar bence bu sebebi
10 Yorumla
+1 yılEfendi ve iyi erkeklerin değeri neden bilinmiyorsa o yüzden
13 Yorumla- +1 yıl
Teşkur ederim efenim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHanım hanımcık dediğiniz kızları tanıdım hepsi de düşük IQ lu psikolojik sorunlu insanlar hatta insanlar mı ondan bile emin değilim pisliklerinde boğulsunlar
11 Yorumla- +1 yıl
Hepsi ayni bok merak etme kardesim kacan bisey yok 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değerini bilen adam gibi adamlarla karşılaşmamıştır
30 Yorumla
+1 yıl@Matsiyahh kardeşim sorunun tersini düşün bir de, cevabı bulacaksın ;)
00 YorumlaDeğerini bilen çok var yeter ki o hanım hanımcık kızlar tekinsiz tiplerle kafayı bozmayıp aynı şekilde efendi erkeklere yönelsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Biliniyo yani en azından benim peşimden koşan çok kişi var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. yorum yapanların falan yarısı şeytan sizin nereniz hanımcık :D
00 YorumlaElde etmesi daha zor olduğu için onları tercih etmezler
00 Yorumla
+1 yılHala biliniyor bende duyunca şaşırmıştım takıldığımız yerlerde böyle görüyorız oysa ne dünyalar var
00 Yorumla
+1 yılHanım kızlar olmadık erkeklerin peşinden koştuğu için değer verenleri görmüyor yoksa değer verecek erkek çok.
00 Yorumlakatılmıyorum. gün sonunda kazanan hanım hanımcık kızlar olacaktır
00 YorumlaO... puya rağbet var çünkü bu devir bunu gerektiriyor
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü erkekler hep eğlenecek kız arıyor. O yüzden kıymetimiz bilinmiyor.
Sonra evlenme zamanları gelince hanım hanımcık kız derdine düşüyorlar24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEfendi erkek arıyoruz ama yok işte
- +1 yıl
@Darquesse efendi erkek diye bir kavram yok lügatta
Profil fotoğrafındaki kadar hanım hanımcıksan bilemedim vallaha.
00 Yorumla
+1 yılYaş biraz ilerleyince değerleri anlaşılıyor, genel olarak. 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı. erkekler önce kullanılacak sonra evlenecek arıyor gözünüzü açmıyorsunuz
01 YorumlaValla ben biliyorum, ama yalan dünya sizin hakkımızı yiyor. Dünya çakalların dünyası haline grldi
20 Yorumla
+1 yılKıymet bilmeyende olduğu sürece bu böyle devam eder
20 YorumlaNerde bu hanımcık kızlar?
Hadi Piste çıkında görelim bir : D10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılOnun için mi hanım hanımcık bir profil resmi koymadın:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü artık veren yaranıyor, devir bunu kaldırıyor ne yazık ki
213 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ARABAÇOK işte mesele de bu, talep ortada, talebe cevap veren de hayli fazla. Bu yüzden en iyisi yalnızlık = sultanlık
Cevap sahibi+1 yıl@ARABAÇOK yahu senin derdin ne... Diğer bir soruda da seninle uğraştım. Sonra hak verdin ama neyse... Sosyal medyada değil, devir bu hale geldiyse, inkar mı edelim yani... Çivisi çıkmış dünya işte
Cevap sahibi+1 yıl@ARABAÇOK tabi tabi. Herkes tertemiz dışarıda, sadece pislik sanalda. Uyumaya devam et sen
Cevap sahibi+1 yılOnun için insanlar kucak kucağa, diz dize, bu kadar haberler de uydurma o zaman senin için...
Cevap sahibi+1 yılHerkes temiz, herkes namuslu, herkes dürüstse, o zaman kötüler kim. Sanal onlar, gerçek değil yani öyle mi? 😂
Cevap sahibi+1 yıl@ARABAÇOK sanalda belki, reelde ne gizliliği
+1 yılçünkü insanlar uzun vadede beklenti kurmak yerine anlık zevkleri daha çok beğeniyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hanım hanımcık kız gelmedi. Çevremdekı herkese deger verırım.
00 Yorumla
+1 yılKızlarda adam gbı adamların degerıni bılmıyor cogunlk kadınlar
20 YorumlaAdam gibi adamların da kıymeti bilinmez..
10 Yorumla- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat