Liseli bir gencin geçmişte yaşadığı acılarla dolu bir aşk hikayesi. Siz ne düşünüyorsunuz?

bu ilişkimin ardından, hayatın ne kadar acımasız oldugunu birkez daha anladım ve ögrendim... Hikayemi yazacagım bu beni bir nevi olsada rahatlatır tüm ayrıntısıyla yazacagım ve bu insanla hergün yüz yüze gelmek zorunda kalıyorum...

BAŞLANGIÇ:

Okullar bitmiş 10.sınıfı bitirmiştim 10.sınıfta çok zorlu bir dönemden geçmiştim meslek lisesinde okuyordum ve 10 saatlik dersler beni bitirmişti güzel bir yaz tatili istiyordum kendi kendime ama ailevi sorunlarım vardı okullar bittiginde babamla annem boşanmak için kararlaştırmışlardı ve kavga etmişlerdi polise kadar gitmişti olay, bu benim için şok olmuştu ve dayım memleketim olan artvine gelmen için ısrar etti ve oraya dogru gittim...1 aylık mükemmel bir tatilim olmuştu ama aklımda biri vardı 4 senedir sevdigim bir kız vardı adı bakıştı, ona öyle çok aşıktımki bambaşka seviyordum onu ama yaşımın verdigi heyecanla başka biriyle beraber olmuştum o senelerdi bu onu ögrendiginde tamamen benden vazgeçmişti 2 sene ayn sınıfta olmamızda ragmen tek bir kelime bile etmemişti, 1 aylık şu tatil sürecimde onu bulucagımı ve herşeyi açıklayacagımı düşündüm, kararlaştırdım.

1 Aylık tatilim bitmişti tamamen, kuzenimle beraber izmite dönmüştük ilk işim bakış'tı ona herşeyi söylemeyi istemiştim ama 1 hafta geçmesine ragmen tüm arkadaşlarına söylemiştim bakışın, ona ulaşmam için birisi yardım etmişti numarasını isteyebilirmisin diye sormuştum... oda tabiki denerim ilker demişti tamam demiştim. bekledim 1hafta sonunda mesaj geldi ve vermek istemedigini söyledi... Aslında bir daha düşündügümde haklıydı, neden beni istesinki dedim...

24 agustos gecesi saat 01:04'ü geçerken biri açıktı Msn'de ilkokul birinci sınıftan arkadaşım adı berfindi berfini tanıyamamıştım sonra resimlerine bakıp çıkardım kim oldugunu ben adını bile dogru düzgün hatırlamazken, o benim kim oldugumu gayet iyi biliyordu...

Klasik konuşmalara geçmiştik başka nasılsın vs. ama içimde bir his oluşmuştu bu ilk görüşte aşkmıydı ? onun o güzel yeşil gözleri beni böyle bitiricegine bu günlere getircegine nereden bilebilirdim...

bir kaç gün böyle konuşma devam etti ama bu sürede çok iyi kaynaşmıştık herşeyimizi anlatıyorduk birbirmize hayatımızda ne geçiyor anında birbirmize anlatır olmuştuk, aramızda çok güzel bir muhabbet vardı samimi, gayet iyiydi ama gün geçtikte şunu farkettim ben bu kıza aşık olmuştum çünkü baglanıcagım birini arıyordum bulmuştum sonunda benimle iyi anlaşan, beni anlayan, bana deger veren biriydi bu belliydi...Ama şu vardıki berfin mersindeydi bu arada onunda ailevi sorunlarından dolayı babası annesi boşanma durumuna gelmişti ve izmite dönücekmisin dedigimde cevap vermedi o 4-5 gün sürecindede hiç konuşmadık hergece msn'de onu bekledim açması için saatlerce başında onu bekledim yoktu birkez bile çevrimiçi olmamıştı... o zamanlar feysbuk kullanıyordum ama etkin degildim pek, birgün öylesine girdigimde berfinden mesaj gelmişti ''unutulduk :) ?''...
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaja cevap vermiştim sen online olmuyorsun msn'de seni bekledim kaç gündür diye cevap verdim... oda bana ben, mersindeydim ama o sırada teyzemin yanındaydım biliyorsun dedi, evet dedim teyzemin evini boşalttık ve başka bir yere taşındık internet bulamadım kusura bakma dedi, önem degil dedim ve konuşmalarımız aynen devam etti ama dahada yakınlaşıyorduk berfinle ona yakınlaştıgımı birşeyler hissettigimi anlıyordum... onun fotograflarına bakar olmuştum o bana yazmadıgı 4-5 gün arada
Güncellemeler
+1 yıl
ben onu hep düşünmüştüm onun fotograflarında kaybolmuştum, kendimi alamıyordum her bakışımda içim yanıyordu... aşık olmuştum bunu anlamıştım, onu çok sevdigimi söylemem lazımdı ama hemen olmazdı tanımam lazımdı onu...çok güzel gidiyordu arkadaşlıgımız berfin izmite gelmişti ama geldiginde onu görebilirmiyim acaba ? sorusu dogmuştu içimde ve birgün benimle yemek yermisin xx birşey ısmarlarım gibisisinden şakasına birşeyler söylemiştim, neden olmasın cevabı gelmişti... bu bile mutlu etmişti...
Güncellemeler
+1 yıl
tmiştiki saçma sapan hareketler yapıyordum, ben bile şaşırdım bu duruma düşününce aptal bir gülümseme aldı gitti o gece...

berfinle iyice yakınlaşmıştık berfin kolejde okuyordu devlet lisesine geçecegini söylüyordu berfin çok güzel bir kızdı belkide yaşadıgı çevredeki en güzel kızdı, mükemmel biriydi... ama ben onu sadece benim olmasını istiyordum içimde öyle bir hırs oluştuki öyle bir aşk oluştuki ona karşı tamamen bana ait olmasını istiyordum berfinin..
Liseli bir gencin geçmişte yaşadığı acılarla dolu bir aşk hikayesi. Siz ne düşünüyorsunuz?