Artık aşık olmak istersin ve bir kız görürsün hoşlanırsın gidip kızla konuşursun seni reddeder sonra dersin ki ilk seferde olacak diye birşey yok başka bir kız görürsün aynı şeyleri onunlada konuşursun ikinci kızda seni reddeder dersin ki herhalde şansım yok neyse bir zaman sonra yine bir kız görürsün yine aynı işlemler yine reddedilirsin kendi kendine hayıflanırsın kafan dank eder dersin ki milli piyango değil ki bu herkeste şans deneyeyim her seferindede reddedileyim boş iş en iyisi uğraşmamak ve çekilmek Biraz uzun oldu ama idare edin ben böyle küstüm aşka
" Ya xxxx kişisi ben senden hoşlanamadım olmaz kusura bakma " diye açık ve net bir cevap verse ne darılırım ne gücenirim net insan başımın tacıdır ama bana bu zamana kadar denilen gibi; " Benim seni düşünme fırsatım olmadı " " Ben senden hoşlandım ama aşık değilim " " Nasipte varsa olur neyin ne olacağı belli değil " " Ben böyle yapıyorsam bir bildiğim vardır ".. Ya kusura bakma en kısa yoldan s. ktiriniz gidiniz efendim! Ne istediğini bilmez egolarınla uğraşamam senin der yeni aşklara doğru giderim..
Pavarotti, Türk operasından yeteneksiz olduğu gerekçesiyle kovuldu. Ama bu onu dünyanın en iyi tenoru olmasına engel olmadı. Washington Amerika başkanı olmadan önce belki kırk kez iş kurdu ve iflas etti. Ama bugünkü Amerikanın kurucusu sayılır. Stephan Appiah, Galatasaray'ın alt yapısı için yetersiz görülüp gönderildi. Ama dünyanın en iyi futbolcuları arasında yerini almasına mani olmadı...
Özeti şu, birinin seni reddetmesi hatta bir çok kişinin seni reddetmesi seni yetersiz kılmaz. Henüz doğru kişiyle karşılaşmadığını gösterir sadece.
Sen kendine ve aşka inancını asla yitirme. İşin sırrı budur. 😉
Kimse 81 milyonun içinden birinin gidip kendine zarar ver dediğinde kendine zarar vermiyorsa birine aşık olduğunda ve red cevabı aldığında da aşka inancını yitirmezsin. Hem aşk dediğin öyle red cevabı aldığın zaman bırakılabilecek bir şey değildir. Aşk dediğin sonsuza kadar o sevgiyi içinde yaşatmaktır. Red cevabı alsan da o sevgiyi beslersin. Sonra alışırsın ama yine de aşk vardır😊❤️🖤
hayır tabii ki ben aşka sevgiye aşık bir kadınım red aldığım erkek mi beni küstürecek hahahayt güleyim bari bende bu kalp olduktan sonra yine sevecek birini bulurum :P
Red cevabindan daha kötüsü seninle arkadaşlığı bitirmesi senin hoşlanmandan rahatsız olup ama üzgün değilim karakter farkı yüzünden insanlara ve aşka küsmek doğru olmaz
Büyük ihtimal bir süreliğine aşka küsersiniz çünkü bir daha böyle bir cevap almaktan bu kadar üzülmekten korkacaksınız sonra hayata ve aşka olduğu gibi devam edersiniz ta ki doğru kişiyi bulana kadar.
Ee sanirim evet. Cunku bir heves ugruna gidiyorsun ve travma meselesi oluyor. Red cevabi yerine yalan söylense hayatimda biri var diye bu erkekleri daha çok iyi hissetmesini saglar
sevdiğimi söylemek rahatlatır sanmıştım ama daha da ağırlaştı yüküm, meğer nasıl da umut etmişim, farkında olmadan nasıl da heveslenmişim beni sevebileceğine. yine de geri çevrilmek de sevdaya dahil.
En İyi Cevaplar