İlgisiz erkek yoktur; başka kadınla ilgilenen erkek vardır. Seven kadının değerini siz erkekler neden bilmezsiniz?

Ayni sekilde ilgisiz olmasin kadinlarda
Bu bahsettigin saeece erkeklere ozgu degil. tam aynisini yapan hanimlarda var
Onu sevene deger vermeli insanlar öncelikle.
öyle bir kadın bulursam ilgisiz bvırakmam koynumda uyuturum saçını okşarım hep... her erkeği bir tutma
Yürekli kadının başı yüreksiz adamın omzuna ağır gelir.
Oda erkeklerin karaktersizliğimi diyim nediyim 😅
Cevap
14Cevap
Seni seven var iken eğer sen onu sevmiyorsan, sırf o seni seviyor diye birlikte olur musun? Öyle düşün. Sen seviyorsun diye karşındaki sana aynı hisleri beslemek zorunda değil ki :)
Çünkü erkek uçkuru 🤷karnı doysada gözü açtır hayatındaki kadın çok güzel olsa da beyinleri hep ötekine takılır 🤦
Tamam da sizi seven erkekler de varken kadınlar da arayış içinde oluyor. Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?
Seven kadını deli gibi seven erkek neden hayat yüzünden uzakta?
başkasına ilgi gösteren erkek yoktur, sevgilisi ilgi manyağı olan erkek vardır diyerek arttırıyorum
Beni seven kadın yok 😀 Olayı arabesk hale getirmemek gerek. Beni seven olunca degil beni sevdigini gercekten hissettigim zaman gözüm başkasını görmez , yoksa acımam 👊😀
Çünkü erkekler benciller ve çok çabuk gözden çıkarabiliyorlar kalıp savaşmıyorlar iyisiyle kötüsüyle işte bu yüzden bizim kalplerimiz kırılıyor 😔
Seven kadın mı beni bulmadı daha inancım yok bu konuda
saçmaladın senin hoşlanmadığın erkek senden hoşlansa tavrın ne olurdu
Seven kadınla sevgiliyken yani karşılıklı bir sevgi ama kadın daha çok değer verip severken neden başka arayış?
Direkt evlilik mi oldu
Anladım
Varda ben mi göremiyorum. Yoksa üç beş erkek arasında tercihlerin icindemiyim
Yatan kadın istedikleri için
İnsan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor
O fazla mal bigün gözlerini çıkaracak
Yanlış erkeği seviyor olabilir misin?
Bazı kızlarda oyle ama nedense
Doyumsuzlar çünkü :/
İhtiyaçları söz konusu olunca öyle oluyorlar.
Farkli kadinlarla sevisnek daha guzel
ya şimdi şöyle...
Nerde o kadın
Seven yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar