Sevgilim üniversiteyi okumuyorum diye benden ayrıldı yardım edermisiniz?

2 yıllık bir ilişkimiz var tanıstığimızda ben iki yıllık bir bölüm okuyordum sonra onu bırakmaya karar verdim ailemde öyle istedi diplomaya gerek yok o bölüm için dediler sonra evde bir sene oturdum almanyada üniversite okumam için ailemle yine çabaladık ama yine olmadı bir senemde öyle gitti bir sene daha evde kaldım o senede bu sene oluyo 20 yaşındayım şimdi sınava az kaldı hala tam anlamıyla hazır değilim erkek arkadaşım kendisi çok başarılı tıp okuyo ve bu zamana kadar böyle davranmamıştı hep beni asla bırakma demişti ailesiyle tanıştırdı her gün daha çok seviyordu son zamanlarda ilgilenmemeya başladı sonra ben ona ilgilenmiyosun deyincede sıkıyosun beni rahat bırak dedi bende tamam deyip gittim sonra tekrar yazdım niye böyle yaptını felan sordum bana bir süre konuşmayalım felan dedi 😔 sonra üstüne gittim iyice bana ders çalış benimle uğraşma dedi. Seni seviyorum ama okulun benim için daha önemli dedi sonra seninle gelecek düşünemiyorum dedi 😔😔 böyle şeyler söyledi git dedi yani çok üzüldüm çok kırıldım
Sevgilim üniversiteyi okumuyorum diye benden ayrıldı yardım edermisiniz?