Evet önemli olan kalp güzelliği ben mesela memur olarak atanmayı bekliyorum atanirsam benim param olacak ben mesela aman aman güzellikte bir kadın yerine kalp güzelliğine önem veririm
Kalçaları dolgun kadın daha hızlı manita yapar, bir zaman sonra söner gider erkek başka bir kadına yönelir. Gider, aldatır. Cüzdanı dolgun erkek daha hızlı manita yapar, cebindeki para bitince kadın terk eder gider. Her şeyden önce karakter önemli. Kadının fiziksel özelliğiyle erkeğin cebindeki parayla olmaz bu işler..
İkisi de eşit diye düşünüyorum. Çünkü nefes alsın yeter diyenler çok işi kaş göz tamam. Paragöz hatunlar da çok hemen yapışırlar. Tabii gene olarak herkes herkes değildir...
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hem kalçaları hem göğüsleri hem cüzdanı hem de zekası dolgun kadın napsın kanka? 😀
İki tarafta çabuk yapar sıkılınca biri diğerini hayatından bir çöp gibi atar ulan önce karakterine bakın sonra cebine kalçasına bakın arkadaş sonra neden ayrildık? Neden bu beni terketti? Neden anlaşamadık? Ön yargılarınız ve onun içinden çok dışını önemsemediğinizden güzel kaybettiniz 👌
Cuzdani dolgun erkek manita yapmaz, harem kurar. 2. 3. hatta 5. kadin olmayi bile kabul edecek sayisiz kadin var. Elin adaminin parasiyla hava atmaya bayilan kadinlar, dolgun kalcali kadina dusen erkekten daha itici. Biri görselliktir yani etkilemesi normaldir ama digeri kisisel bir seydir. Baskasini hic ilgilendirmeyen bir detaydir. Tek kriteri zenginlik olcusu olan kadinlar genelde aldatilip bunu da sineye cekmeye mahkum kaliyor.
Bence hiç biri. Ben mesela nasıl ki cüzdanımdan dolayı benimle yatan hatunu istemezsem sırf kalçası içinde bir hatunla yatmam. Dedim ya hatun beni heyecanlandirmali eğer yanımdayken alete hakim olamıyorsam yeterli
Kalçaları dolgun kadınlar daha hızlı manita yapar tabiiki de. Çünkü bazı kadınlar paraya önem vermiyor. Ama neredeyse tüm erkekler dolgun kalçalı kadınları arzuluyor.
cüzdana bakan kadın kalçaya bakan erkek de ne bileyim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kalçası dolgun olanı herkes ister belki o ama o kadın sadece gerçekten istedikleriyle birlikte olur ama cüzdanı bol erken istediği kızı kolaylıkla elde edebilir tercihsel bir durum
Erkeğin cüzdanı doluysa her zaman yatagida dolu oluyor Kadın için çok birşey fark etmiyor ülkemizde abaza erkek bolluğu olduğu için kadın ne zaman istese yatağı dolu olur
Herkesin bir şerefi haysiyeti gururu vardır her erkek kalçaya her kadın cüzdana bakmaz.. İçlerinden 3 5 kişinin yaptıklarını tüm insanlığa eşitlemek en yanlışı aslında..
En İyi Cevaplar