Evinde eşiyle mutsuz bir ilişkisi olan insanlar, aradığı huzuru gelip geçici heveslerinde bulabiliyor mu? Bu durum onları yeterince tatmin ediyor mu? Kaçak çiftlerimiz😏
Huzuru dışarda arayan insanlar, gelip geçici ilişkilerinde aradığı huzuru bulabiliyor mu?
Bazen evet. Evli uzun süreli aşk yaşadığım alt komşum uz vardı kocadan ilgi yok küfür var argo var kadın bıkmış. Kadın benden 8 yaş. Büyük halende konuyor uz görüşüyoruz kimsede şüphelenmiyor ama cidden kadın sevgiye aç ilgiye aç biri kadına çiçek alıyorum hediyeler alıyorum bazen gezmeye çıkıyoruz tabi bahaneler uydurup bazen dışarıda yemek yeriz çocukları ile yaz tatiline. Gitmişti bende gidip onların yan odasında oda tutmuştu öyle vakit geçirmiştik 3 gün bende ona aşık oldum artık öyle işte..
Dediğin gibi gelip geçici olarak heves olur anca hem zina sayılır Allah İn affetmeyeceğim bir günah hem evlisin hem de sırf gelip geçici bir şi yaşamak istemek çok kötü çok iğrenç bir şey eğer o evlilikte huzur mutluluk yoksa iki kişinin de karşılıklı anlayışıyla evlilik son verilmelidir bir an önce sonra kimle ne yaşarsanız yaşayın o size kalmıştır
Daha fazla bir şekilde huzursuzluk ve üzerine korku içerikli stres yaşarlar. Huzursuz bir hayatınız var ve bu düzelmiyor ise o hayatı sonlandırır ve yenisine başlarsanız daha sağlıklı olacaktır.
Huzur her halükarda her şartta vicdanın rahatsa vardır. Vicdanını bastıran insan mutlu olmaz haz alır. Haz, mutluluğu reklama boğan ve geçici olanı dayatan bir virüstür.
O anlık eder. Sonuçta değişiklik oluyor. Başka ten başka heyecan. Belki daha güzel sakso çekiyordur. Belki daha hareketlidir seks sırasında. Hep aynı kişiyi mikmek sıkar insanı. Bu yüzden evlenemiyorum.
Demek istediğini anladım ama ben ona anlık mutluluk diye bakıyorum, sesizlik olup 2 dk düşününce kafamdaki doğrular ile yanlışlar savaşıyor yanlış kazanıyor malesef :)
çözüme kavuşturmakta istemiyor bazen insan, bazı şeylerin gizli olması ayrı bir heyecan katıyor, seni dinç tutup monotonluktan uzaklaştırıyor, bazen bunu düşünüyorum şimdiye kadar çıkardığım sonuç monotonluk bana göre değil. yoruldum demek bana göre tercih edilen bir yol ne şiş yansın ne kebap bu arada eleştiyor gibi düşünme o hissi iyi bilirim ayrıca kendimi yermesini bildiğim için eleştiriye açık birisiyim.
Doyumsuzluk peki, iki ya da üç kişi olması ayrı bir haz veriyor mu, arada arkadaşlarla konuştuğumda yok artık falan diyorlar ama sonra kanka düşündümde dediklerinden şunlar şunlar cidden var bende diyorlar :)
En İyi Cevaplar