Huzur öncelikle mutlu olduğumuz şeyi yapmaktır mutlu olacağımız kişi ya yakın çevremizden biridir ya da sevdiğimiz birisidir ya da bazı canlı türleridir örneğin hayvanlar genellikle bazı insanlar kedi köpek kuş vb. gibi hayvanlardan mutlu olur mutlu olunca da huzurlu olur bazıları da kaderini bilmek ister bunun için de falcıya giderler sorunun genel olarak manasına bakacak olursak kişinin nerede olursa olsun huzuru araması onu zaten huzuru bulması yakındır..
huzuru bulmak kolay değil, huzur kimi zaman ailenin yanında kimi zaman tek başına kimi zaman sevgilin varsa onun yanındadır. Huzuru genelde bir yerde tek başımayken daha çok bulurum
Ben huzuru sevdiğimin kollarının arasında buluyorum. Oldugu zaman buluyodum yani. Huzur zordur ben gozlerinin icindekinpiriltiyi gordugumde huzur buluyodum. Şimdi o yoksa babam var Allaha şükür diyorum onda huzuru bulmaya calisiyorum
Günün sorusu seçildiğini farketmemistim , bakalım 😊 Huzur bana göre sessizliktir sonsuzlukta kaybolan bir ölümlü gibi bir o kadar şaşkın bir o kadar yabancı olmak yeni şeyler kesfetmektedir ama yalniznolmasi şart
Aile gerekli belki ama bendeki durum çok başka , annesiz büyüdüm ben belki de ondan da böyle olabilir ama genel olarak insanların tavırları yüzünden bu hale geldim yaptıkları yüzünden ben hayatta ne kadar ailem de olsa yalnızım bu kalpte bitiyor
Senin kalbini çok kırmışlar belli, sevgili yap o zaman bence daha iyi senin içinde ama bulacağın kişide yalnızlığı seven birisi olsun maksat ortak nokta bulmak. :)
Bana yanlış bir tabir gibi geliyor "sevgili yapmak" oturup kek mi yapıyoruz , ona gelince de ben istemediğim için olmuyor güya herkes yalnızlığı seviyor ama sadece lafta yalnızlığın ne demek olduğunu bile bilmeyenler var , gerçek sevgi var mı bilmiyorum ama bence en iyisi onu beklemek yoksa da yalnızlığa alıştım zaten farketmez ve evet çok kırdılar ama bu sebeple değiştim böyle daha iyi oldu
İyi o zaman kim ilk önce ulaşacak gerçek sevgiye bakalım ben de bekliyorum şundan 5 sene sonra filan gelir herhalde fazla geçe kalmasın da. :) Evi alıcaz arabayı alıcaz o gelmeyecek olursa işte o zaman yalnızlık nedir master yaparız yeminle. :)
Olasılık imkansız olmadığını gösteriyor o inanmak için yeterli bir sebep. Umudumuz var hayla. :) Demekki olacak olmasa bile sen illa ki bulursun ama ben yanlız başıma yaşamayı seçerim. :)
Kızsın knk illaki bulursun. :) O yönden yani erkekler o yönden şansız biraz kızların hisleri kuvvetli ama erkeklerde böyle değil. Yani şöyle anlatayım birisiyle sevgili olmak istersin kızlar gidip konuşsa karşı cinsle erkek utanır ve evet deme olasılığı %99 (tabi başı bağlı değilse) Erkeklerde bu yok hoşlanması için bir şeyler bekler ondan. :) Anladın mı?
56 kişiden teklif aldım şu yaşıma kadar 1 de evlenme teklifi , ama umrumda bile olmadılar Bir iskelet üzerine giydirilmis etten bir beden azami organlardan ibareleri benim için. Ne beyinlerini ne kalplerini kullanabiliyorlardı. Beni de diğer kızlar gibi zannettiler ama yanıldıklarını anladılar sanırım 😅 bu devirde pek mantıklı değil bu isler ama Allah a şükür ki yalnızlık var
Çat diye gidiyorlar. Ama masumca söylüyorlar. Yapacak bir şey ama yalnızlık var güzel laflar. :) Bu yalnızlık var lafı güzelmiş her söze uygun neredeyse. :)
''Belkide, adam gibi sevenlerin aldığı bir ödüldür... Yalnızlık.'' Sözlere uygun. :)
Huzur sadece birinin yanında olmaz , bazen dinlediğin bir şarkıda , bazen bir yağmur damlasında bazen bir kitapta/filmde geçen bir cümlede , bazen de bir gülümsemede bulunabilir 😊
En İyi Cevaplar