Tamamen zıt bırıne aşık oldum ben kapalıyım, muhafazakar aile yapısına sahibim ama o tam tersi?

196 basketbolcu ıyı bır unıversıteden mezun aile yapısı falan elit bir cocuga asık oldum. Çocuk aleviymıs alevi olmasa bile hanı standart aile yapısına uymayan bırı bende tam tersıyım unıversıtem bıttı ama ailem muhafazakar bende normal seviyede kapalıyım 177 boyum benı gorunce cok guzel kız ama kapalı demıs neyse ben bunu instagramda ekledım merhaba senle hayata bakıs acımız cok farklı ama arkadas olarak ekli kalanılırsın arkadasca konuşabiliriz VS dedı bende basortulu yum dıye mı yasama bakısımız farklı dedım alakası yok dedı uzulmeyım dıye arkadaslar havalı bir cocuk adım kadar eminim benı guzel bulmasa asla kabul edip mesaj atmazdı zaten erkek arkadasıma da demıs ılkkez boyle guzel kapalı kız goruyorum gibisinden ben ona bayılıyorum ne onerırsınız bana cok uzuluyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bılıyorum zaten olmayacagını ama hani sevdıgım insanla bır ılıskım olsun istiyorum sadece anı yasamak gelecekte nolacagınınzaten anlıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sımdı uzun ılıskı yurutmenin ya da bır insanı dalgaya almanın bence muhafazakarlıkla alakası yok bızım aile uymuyor yoksa ben acıkcası ıyı bır bolumden ıyı bir üniversiteden mezun oldum İngilizcem VS var hanı oyle cok içki masalarında poz veren bırı degil
Tamamen zıt bırıne aşık oldum ben kapalıyım, muhafazakar aile yapısına sahibim ama o tam tersi?