Dün gece 5 defa tuvalete gittim hiç uyuyamadım her gittiğimde aşırı sulu çıktı dışkım.

arkadaşlar cumartesi günü gece arkadaşımla dışarı çıktım, hava çok soğuktu fark edemedim üşüdüm biraz, pazar günü hafiften ishal oldum. Ama geçer diye düşündüm. Dün gece 5 defa tuvalete gittim hiç uyuyamadım her gittiğimde aşırı sulu çıktı dışkım. Ve tabi su kaybı fazla olmasın diye de her tuvaletten sonra bir iki bardak su içtim. Bu sabah da doktora gittim, doktor kanlı veya sümüksü bir sıvı varsa mikrobik olabilir dedi. Öyle bir şey yok şükür. Yalnız 3 günden fazlaysa bu üşütme değildir gıda zehirlenmesi olabilir dedi. Bir ilaç verdi 250 mg. reflor kapsül ilaç yazdı. İlk defa öğlen kullandım. Ancak hala midemden sesler geliyor, ve yarım saatte bir yellenme isteği ile beraber dışkılama isteği geliyor. Ve ayrıca tuvalete gittiğim zaman da anüsümde zorlamadan kaynaklı bir acı durumu var ki çok zorluyor beni. Muz ve leblebiye verdim kendimi. Ateşim veya halsizliğim yok şükür. Ne yapmam gerekir?
Dün gece 5 defa tuvalete gittim hiç uyuyamadım her gittiğimde aşırı sulu çıktı dışkım.