Yarı yolda umut verip giden pişman olur mu :( ?

Ben ilk kez birini sevdim deli gibi sevdim anlatsam çok uzun hikaye kısaca anlatsam uzun bir flört dönemi oldu sonra bana birinden hoşlandığını söyledi sonra ben çekildim senin mutluluğunu engelliyemem diyip 3 hafta sonra biraz karşılaştık bana ilk kez farklı baktığını hissettim benden artık hoşlanmaya başlamıştı diyebilirim bunu kendisi de söyledi ama artık yeni bir yola girdiğini ve geri dönemiyeceğini söyledi cidden çok canım yandı sonra bir ara sevgilisinden ayrıldı ben biraz moralini düzeltmek için mesajlaştım felan sonra benim çok zoruma gitcek bişey söyledi o günden sonra hiç yazmadım konuşmadım yaklaşık 1 aydır felan hiç bir şekilde iletişimimiz yok o benim onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor çünkü kanıtladım yani yaptıklarımla 1 ay sonra ilk kez bugün konuştuk bilmiyorum neden ama o kadar şeyden sonra hala bana bakarken konuşurken gülümsüyordu mutlu oluyo gibi hissediyordum dalgamı geçiyosun diycektim nerdeyse son anda vazgeçtim söylemedim beni sordu nasılsın felan bende aynıyım felan diyince daha iyi ol felan dedi çok enteresandı bilmiyorum hiç umrunda bile değilmiyimdir ya da o ufacık kalpde bir yerlerde hala o his duruyomudur bilmiyorum
Bu olayladan 1 hafta sonra ilk kez whatsapp dan yazdım yazman da bir sorun yok felan dedi ama ben olsun yazamam felan dedim ona olan sevgimi üstü kapalı yine söyledim
geri dönceğini de artık hiç sanmıyorum ama bir umut hala içimde istemesem de var?
Yarı yolda umut verip giden pişman olur mu :( ?