Guzel hayaller kurdurup her gece ileriye yonelik konusan evlenecegiz diyen ailemle tanisan kisi seni sevmiyorum deyip baskasina gitti. Gittigi yerde mutlu olur mu. Yaptigi yanina kallir mi arkadaslr. Aman banane cokda umrumda gibi bisey dedi gitti. Daha once baskalarina da yapmis bunu. Ama iki senelik eski aevgilisinin bir mesajiyla geri dônmûs hep
Cevabın nedir?
+1 yıldemekki bir tek bana olmamış bu, tabiki olamaz kardeşim, beni yüz üstü bırakan kız bugün 45 KİLOYA DÜŞMÜŞ BİR FABRİKA İŞÇİSİ, görünce gülüyorum, ben ise iş adamı oldum, inanki şu hayatta değmez, yani ekmeğini yiyecek insan o kişi olmamalı, hak eden birisi olmalı, ve inanki karşına çıkması an meselesi dir, üzülme allah'a havale et, allah işini bilir
260 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kardeşim benden giden de evlenelim diye geri döndü yani mutlu olmadı ama bu seferde ben kabul etmedim benimde hatam yoktu senin duyduklarını duydum boşver sana layık değilmiş.
1420 Yorumla- +1 yıl
söylersem üzülürsün , sana şunu söyleyeyim 22 yaşındasınn hiç hayatında gitmemesi için veya olması için dua ettiklerine günü gelip iyiki olmamış iyikide dönmemiş dediğin olmadımı ? senin için hayrlı olanı asla bilemezsin insan yaşadıkça olgunlaşır eğer sen vicdanen rahatsan sadakatimi verdim diyorsan o zaman o sana layık değilmiş düşüneceksin insan terk edildiği zaman üzülür evet helede suçu yokken ama son güler iyi güler diye bir söz vardır şimdi sen bir üzülürsün sonra o bin,
- +1 yıl
Sevginin olmadığı yerde ne olursa olsun olmaz bir ev sevgi olmadan ısınmaz para sevgi satın alamaz yanındaki seni sen gibi sevmezse dur dediğinde gitmezse ne değişecek bırak gitsin gitmek isteyen kaldığında soğuk tavırları daha da çok üzecek giderse acısını çekecegin zaman belli kolay değil ama yapmalısın ben yaptım iyikide böyle olmuş diyorum onu iyi tanıdım düşünsene gitmemesi için dualar ettiğime iyikide gitmiş dedim garip dimi ?
Soran+1 yılYazdığını yorumlarını hep okudum kardeşim. Cok teşekkür ederim. Ama şu var benimki 2-3 senelik eski sevgilisine döndü. Ve cok mutlularmis birbirini cok seviyorlarmis. Şükür eski sevgilimle barıştim diye nsj atti birde utanmadan. Benim hic suçum yok hic hem de. Helallik istedi. M vermedim küfür etmedim ama agzima geleni söyledim. Zoruma gitti inanamadım çünkü. Oyle dedim diye şükür barıştık git başımdan seni sevmeyen birini ister misin gururun yok mu sevmiyorum istemiyorum seni dedi.
Soran+1 yılBu sene üniversiteye baslayacak ikisi de. Bilmiyorum nolur.
Soran+1 yılBirlikte hazırlanıyorlar gibi hergün beraberler nerdeyse. 5-6 kere ayrılmışlar bu 3 senede. 5 ay ve 6 ay ayrı kaldıkları olmuş kiz başkasıyla çıkmış bu sürelerde. Çocuğu da başkasının kolunda görmüş. Ama çocuğun bir mesajıyla dönmüş yine
- +1 yıl
Bak gördünmü bir değil kaç patlak vermiş boşver kardeşim gideni affedersin ama bunları yapanı çok zor ya nişanlı evliyken olsaydı bunlar ? daha kötüsünü düşüneceksin hayırlısı böyleymiş demek Allah onu sana nasip etmedi bende bana dönmek isteyeni benden gittikten sonra tanıyabildim iyikide öyle olmuş yoksa sonuçlar daha vahim olabilirdi..
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Yok.affetmem dönse de bitti artık ve döneceğini düşünmüyorum unut beni dedi.yüzsüz biri dönünce kabul edecegim sanıyor. Yaptiklari yanina kalmasin kardeşim yaşattığını yaşasin da baska istemem. Gerçek yüzünü görmüş oldum. Rabbim gösterecek o günleri inşallah
- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun para değil evi ısıtan yuvayı kuran gönül bağı aşk sevgi benimde eski sevgilim geri döndü düzeldi dedim tam sonra mesaj attı aradı konuştuk filan daha sonra iki gün önce ben mesaj attım gunayd8n nasilsin diye cevap vermedi sinirlendim filan hastanedeydim dedi ama sabah 11 e kadar hiç whatsapp tan çıkmadı bende kızdım noldu neden yazmadın dedim hastanedeyim dedi bende geçmiş olsun ded8m teşekkür etti bende yazmadım iki gündür bana eziyet ediyordu resmen ya yine aynı o kadar mi kötüydü hep whatsapp ta iki kelime yazamadım müsait değilim diye çok kötüyüm hala eskisi gibi olmasada hayat8ma aldığım ilk kişi idi ama çok çok sevdim düzeldi sandım şu an bile ağlıyorum ama nasip rabbim iyilikler nasip ersin insaalah ne yapacagimi bilmiy9rum ama rabbim iyi bilir buda bir sınav kimseyi sevemiyorum o ne yapsada hala içim de bisey var bitmiyor buda geçer ya ölünce ya da bu dünyada ama ölürsem huzur bulucam sanki
- 6 ay
Bana da aynısı oldu demin onun nişan videosunu izledim zoruma gitti yinede Rabb'im daha iyi bilir
+1 yılbu konuda çok sevdiğim bir hadisi paylaşmadan geçemicem. Peygamber efendimiz demiş ki :' Umut verip güven aşılayıp sonra da yarıyolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da ödeyemezsin' bence gerekli cevap burada gayet net.Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
295 Yorumla
Soran+1 yılDuymuştum bu hadisi. Haklisin kalmaz. Inşallah ayagima kadar gelir de.af diler
- +1 yıl
inşallah kardeşim hepimizin beklediği hayırlısıyla olur inşallah..
Soran+1 yılinşallah dostum .9
- +1 yıl
Ben bugün yaşadım bu olayı umut verdi, ailemi karşıma aldım beni sürekli oyaladı kendisi zaten adliyede zabıt katibi, bide bilgisayar mühendisliğini okuyor son senesi, sürekli okulu bahane etti ya zaten memursun bir adını koy aramızdakinin yine okur insan dimi gören diyecek sanki bayandır mani olacam her neyse benim sülalem onu biliyor onun ailesinden kimse bilmiyor velhasıl dedim tamam seni beklerim okul bitene kadar ne yaptıysam yaranamadım çok sevdim üstüne titredim ne derse sözünü iki etmedim. bu son günlerde zoruma gitcek çok söz söyledi yok sıkmışım yok soğutmuşum bilmem ne velhasıl öyle bişi yok biz sürekli bir araya gelen çift değiliz o adliyede yoğun olduğu için bizim görüşmemiz 15 gün sonraları ve daha fazla günleri buluyor bir telefon ile görüşebiliyorduk adam son 5 gündür onada cvp vermiyor ne arama ne mesaj hiç bişi bugün dayanamayıp mesaj attım bana ne dese gerek ben sıkıldım soğudum oyüzden aramıyordum belki anlarsın diye ben şu an kararsızım bir süre konuşmak görüşmek istemiyorum.
- +1 yıl
Beni biraz yalnız bırak dedi kısaca yarı yolda bıraktı bunun açıklaması böyle bitti mi diyim kararın net mi diyo karar verdiğim bişi sadece bu fikrim kararım falan yok sadece biraz yanlız kalmak istiyorum böyle mutluyum ben ne yapayım sizce ben mi bitireyim o benim bitirmemi bekliyor heralde ahımı almamak için kul Hakkı olmasın diye belki o beni soğuruyor bitti demeyip benim dememi mi bekliyor bana yardımcı olun lütfen çok seviyorum ama o benim sevgimi hiç haketmedi kaybetme korkumda var çok çaresizim yardım edin ne olur 😢😢😢
Yani pardon ama biraz karaktersiz yani o ne oyle daldan dala gibi insanlarla boyle oynamaya hic hakki yok oyle evlenme gibi niyeti olmayabilir ama en azindan evlenme planlari kurma yanina kalir sen rahat ol bir gun elbet onada yapan oljr bunu
53 Yorumla
Soran+1 yılYeni tanidim bende. Herşey öyle gercekti ki. Ailemle tanışmak istemesi evlencez demesi bana her gece. Şükür eski sevgilimle barstim yazdı yılbaşındada. Ben ona bisey yapmadım ki arkadaşım:(
Soran+1 yılhaberi yok benden çocugun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
4Cevap
+1 yılBende yazmak istedim çünkü aynı şeyi bende yaşadım benim eşim vefat etti iki oğlum la ailemin yanına memlekette döndüm eski yaşadığım şehirde arkadaş tavsiyesi çok iyi Bi tanış dediler beyefendi de sofi e dedim Allah dan korkar tamam gayette güzel vaatler çocuklarına oda beğen ben alacam annesini alıp tanışmaya geldi nikah gününü bile ayarladı ev tutcak benim bütün sülaleme söyletti herkese evleneceğim söylüyorum ve birden haber gönderdi arkadaş la olmaz bitti bu kadar meğerse çocuğu olmayan biri ile tanıştırmislar 2 ay bile beklemeden evlendi ben çok ah ettim sen bu dünyada beni unut bunun hesabını ahirette sorcam dedim oda Bana cevap olarak ben şerefsizim dedi
21 Yorumla- +1 yıl
Kendisi serefizlik yapmis
Gizli Üye(25-29)+1 yılBUNU OKUYAN KARDEŞİM BAK BURAYI İYİ DİNLE
Ben sevdiğim kızla tanıstigimda kız yalnızdi hiç kimsesi yoktu depresyon ilacı kullanıyordu psikolojisi bozulmuştu adeta. ben ona her türlü destek oldum bana hep diyordu sen olmasaydın ben ne olurdm iyiki varsın falan.. Neyse gel zaman geç zaman ben üniversitede 3. sinifken bu kız da atandı Meb kurumunda memur olarak ve memur olduktan bir buçuk ay sonra ayrıldı benden söylediği tek şey nasip değilmiş özür dilerim oldu :((( Ve benden ayrıldıktan 3 gün sonra bir öğretmenle tanıştı. Yani diyeceğim şu ki hiç kimseye güvenmeyin işleri, çıkarları bittiğinde bırakıp gidiyorlar ama ALLAH İNŞALLAH BUNU ONUN YANİNA BİRAKMAZ CANIMI OYLE BİR YAKTI Kİ!!!😞😞😞😞😞123 Yorumla- +1 yıl
Aynisini bende yasadim iyi niyetimden guvendim iyiler hep kaybeder Allaha havale ediyorum kotu niyetten kazanacagima kaybedelim insan kaliriz
- 1 yıl
Dostum aynısını yaşadım lisenin başında tanıştık üniversite kazandı benim memleketime gitti tanıştığımızda antidepresan kullanan kimsesizdi ve bana sözler verip hadi ordan etti hayatından… 4 senem boşa gitti
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdayız 2 yıldır sevgiliydik hiç bir sepep söylemeden yarı yolda bıraktı beni. Artık istemiyorum dedi ama halbuki evlilik hayelleri kurdurdu bana çoçuklarımızın ismine kadar seçmiştik... ama şimdi her yerde engelliyim ne yapdıysam olmadı geri kazanmak için her şeyi yapdım... mutlu olmasını hiç istemiyorum hemde hiç inşAllah Allah yanına bırakmaz Allaha hevale et 🙏 ben şu an bile çok üzgünüm canım o kadar yanıyorki onun için seni çok iyi anlıyorum
131 Yorumla- +1 yıl
Geri döndü mü size
:( Kimsenin ahı kimsede kalmaz çektirende çeker birgün elbet umut verip ortada bırakmak çok kötü ya aynısını bende yaşadım kardeş .
812 Yorumla
Soran+1 yılBen en ağırını yaşadım arkadaşım. Hakli olduğumda bile alttan aldim sorun olmasın diye.
Soran+1 yılArtık iyi gibiyim ben. Benim gibisini bulamaz eminim. O pişman olacak ben degil. Üzülme sende genciz daha
Soran+1 yılinşallah.)
Soran+1 yılEdiyorum sende et :)
Soran+1 yılGeciyor o zaman: )
Soran+1 yılAmin. Benim gülüyor artık şükür:) sende gül: )
Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz. Er ya da geç karşılığını göreceksin.
Şu yaşadığınızın daha zorunu yaşadım anlatmaya bilr değmez. Hatta o şimdi mutlu gülücükler saçıyor ama ben zorluk üzerine zorlukla imtihan oluyorum.
Ama çok iyi biliyorum ki bir gün gelecek ama bu dünya ama ahiret.
Merak etmeyin haksızlığa mı uğradiniz kalbiniz mi kırıldı yari yolda mı kaldınız.
Adınız kadar emin olun ki siz Birgün belki unutursunuz ama Yaradan unutmaz.80 Yorumla
+1 yılBenim çok sevdiğim bir kız vardı 3 yıldır seviyordum önce kanka olduk sonra sevgili bana aşk olduğunu söyledi kać defa sonunda basardım oda beni seviyor dedim kaç defa dedim bak benimle oynamıyorsun dimi diye saçmalama isim gücün yok senlemi oyniyom falan dedi sonra beni annesi babası ögrendi bizden olmaz sen beni unut baskasını bul ben seni hiç sevmedim hadi ordan hayatımdan dedi canım okadar yanıyorki ilerde benim değerimi inşallah anlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Kızın en kötü gününde yanında ben vardım şimdi beni sildi görüyorum ounda üzüldügünü biliyorum annesi baskı yapmıs kıza
- +1 yıl
Benim gibi seveni asla bulamadsın dedim evet haklısın bulamam dedi kalbim okadar acıyorki çok kötü bı durum ilerde pişman olacak buna eminim
+1 yılBende çok sevmiştim 4 yıl kadar sonra beni oyaladı şimdide eski sevgilisyle barıştı 1 hafta kadar oluyor sevgiliside arkadaşım bu arada ve aynı zamanda sevdiğim çocuğun annesiyle babası aile dostumuz ve ailesi beni istiyor ama tek gönüllede olmuyor o işler o yüzden nasip arkadaşlar kimse kimsenin nasipinin önüne geçemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutlu olamaz ama insan umursamaz olunca mutlu olduğunu sanıyor. seni çok üzdüyse ondan çıkar eminim ama geri dönmeyi düşünme senden başkasına giden yine gider.
106 Yorumla
Soran+1 yılAynen dediğin gibi hic umursamadi beni eski sevgilisi mesaj atınca altın bulmuş gibi oldu. Eminim dedin ya yaşadın mi veya tanık oldun mu hic? Benden başkasi 3 senelik liseyi birlikte bitirdiği sevgilisi. Bu sene üniversiteye başlayacaklar iste
Soran+1 yılBirlikte hazırlanıyorlar gibi hergün yanyanalar neredeyse. Üniversiteye gecince biseyler olur belki. 5-6 kere ayrılmışlar daha önce. 5 ay ve 6 ay ayrı kalmışlar.. kiz başkasıyla çıkmış bu surede. Çocuk dönünce geri gitmiş
Cevap sahibi+1 yıltanık oldum. onlar böyle yapıyorlar ama yine ilişkileri sürmüyor başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz ki. senin hakkını yemiş aranızda olan sürmeyen bir problemden ayrılsaydınız hadi tamam ama bildiğin ihanet etmiş. karşısındaki insan da demek ki başkasından geldiğini bile bile kabul etmiş her erkek kalıramaz bunu gün gelir patlar buda ilişkiyi yıpratır.anlayacağın herkes hakettiğini yaşar
Soran+1 yılInşallah öyle olur:) çocuğun benden haberi yok. Ama onla çıkar cikmaz hattını değiştirdi kız. Salak değil ya çocuk da anlamıştır bence biri olduğunu değil mi?
Cevap sahibi+1 yılBence de anlamıştır yani bir kız sevgilisi istemeden hattıni değiştiriyorsa her erkek suphelenir ki her ayrılıktan sonra kız birileriyle çıkıp geri dönüyorsa anlamıştır. Erkeğin düşüncesi de bence şöyle ben ne yaparsam yapayim buna bir mesaj atmamla bana dönecek sürekli elimin altında düşüncesi. Yani ilişki pekte sağlıklı değil. Farklı yerlerde okusalar birbirilerini aldatmaya kadar gider bu durum. Sende inşallah bunu yenip mutlu olursun doğru kişiyle :)
Soran+1 yılbir iki gün sonra değiştirdi işte ve smsi olduğunu da biliyor kızın. konuştular hani mesajlaştılar. evet dönüyor çocugun bir mesajıyla. yıldönümlerine yakın zamanda mesaj atıyor hep çocuk. aynen dediğin gibidüşünüyor bnce de. saglıklı olsa 5 ay 6 ay sonra tekrar barısmazlar ve şu da gercek ki kız unutamıyor kime sorsam kız daha cok seviyor diyorlardı. aynı yerde okumaları zor ama bilemem. inşallah .)
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerdigi umudu geri alan aldıgı ahıda gülegüle kullansın boş ver arkadaş geri döner bu sefer sen istemezsin
108 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEline bişey geçtimi bari?
Soran+1 yılInşallah döner de ben istemeyecem o sefer de inşallah o da benim pesimden koşar. Ben bunu haketmedim
Cevap sahibi+1 yılEmin ol bende hak etmedim ama yaşatıyolar işte gizli kardeş
Soran+1 yılSende yaşadın sanırm. Ahin çıktı mi peki
Cevap sahibi+1 yılÇıkmadı yakında çıkar işallah oda sürünür beter olur işallah
Soran+1 yılInşallah. Sabredelim biz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılolsa olmasin isterdin belki
hayirlisi buymus11 Yorumla
Soran+1 yılYaptiklari zoruma gidiyor yanina mi kalacak. Ben boyleyken o gülüyor. Nasıl inanmstim
6 ayAllah'a havale etmekten başka çare yok
00 Yorumla
+1 yılah alan mutlu olmaz
62 Yorumla
Soran+1 yılSu anda cok mutlularms birbirini cok seviyorlarmis
- +1 yıl
Murphy kanunu oku
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi