Aşkı kovalayamazsın. Senin çabaladıkların seni üzer tesadüfler ise mutlu eder. Eninde sonunda mutlu eder. Sonu kötü bile bitse aradan bir süre geçtiğinde onunla geçen zamanlarını hatırladığında yüzün gülümser. Mutlu olursun akışına bırakılmalıdır aşk..
İyi hoş çok güzel yazmışsın güzel düşünüyorsun ama katılmıyorum. Kader kulun çabasına bağlıdır. Akışına bırakırsak bir bok olmaz. Su akar yolunu bulur derler sen yön vermez isen dolar taşar evi su basar.
Hak veriyorum. Ama aşk çok garip bir duygu biçimi. Şöyle değil yani bir insanı görüp evet ben bu kıza aşık olayım diyemiyorsun anladın mı? Keşke insan istediği insana aşık olabilseydi o zaman belki daha güzel olurdu. Bazen senin için zararlı birine aşık olabiliyorsun kimisi de çok şanslı oluyor ve en iyisine aşık oluyor yazı tura gibi seviliyorsun (:
EyvAllah dersin dersin niye diyemiyorsun ki diyebiliriz Yani bir insan tanırız güzel insandır edepli ahlaklı namuslu evlenecek kızdir hoşumuza gider tanıdıkça daha çok hoşumuza gider severiz sonra daha aşık olabiliriz olmak istedikten sonra her türlü olur zaten istediğiniz kişiye aşık olabiliriz aşk sensin istediğine verirsin zararlı birisine aşık olmak saçma yani hiç kimse vazgeçilmez değildir hayırlısı
Aşkı bekledim gelmedi Aşka gittim geri gönderdi 😂😂 Şaka bir tarafada aşka giderdim sanırım ya da beklerdim yaa bilmiyorum ya da dur beklememeli boş boş beklemenin kime neye ne faydası var demi😅😂😂
Aşki buldun mu baliklama atlayacan beklersen bahtina ne cıkarsaya razı olursun Av degil avcı olacaksin! önce pusuya yatacan kalbini hızlandıranı buldun mu kapıp gidecen😄
Yüzme bilmiyorum ki 😀 Ama çok güzel atlarım yani boğulurcasına 😀 Yok yok bahtıma ne çıkarsa razı olmam Olmaz öyle şey gerekirse bekar ölürüm ama yine de razı olmam av olmam ama aşkıma av olabilirim 😅 önce avım sonra av 😅fatkemez yahu😅 Allah Allah gaza geliyorum ama borçlar engelliyor 😂lanet olsun
Aşka gidersek , ateşe yürümekten farksız olur , pervaneler gibi.. Aşkı beklersek , ölümü beklemek gibi olur zamanı gelince olduğu gibi.. İkisi de çıkmaz , en iyisi zamanı gelince gerekenler olsun..
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırarı kader ızdırarı kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir 😊 aramalıyız gitmeliyiz
Kesinlikle katılıyorum ama önce gider sonra beklerim. Nerde ne gerekiyorsa o. Hayırlısı. Olur neden olmasın. Programladım ben borçlarım bitince. Ameller niyetlere göredir hadisi şerif..
Bence de olmaz 😅 Kesinlikle katılıyorum çok güzel düşünüyorsun ellerine yüreğine emeğine sağlık 😀 Armut pişman ağzıma düş yok😅Kader kulun çabasına bağlıdır 😀 Aşktan önce aşkı yaşayacak zemini de hazırlamak gerek yuva kurmak kolay değil haram aşkı da istemem
Bende kesinlikle katılıyorum. 😅 Önce maddi, manevi ve psikolojik olarak kendini hazırlayacaksın, o sorumluluğu alabiliyorsan, karakterli, namuslu ve şerefliysen hoopp söz, kına, nişan, düğün. 😅
EyvAllah teşekkür ederim katıldığın için😊 Manevi psikolojik tamam maddiyat kaldı 😅Yıllardır aileme ve bir çok kişiye baktım zaten 😊 Diğerleri de var çok şükür yoksa evlenmek de istemezdi olmayan biri 😅
Maddiyatta zamanla hallolur. Allah büyük sen çalış çabala pes etme o rızkını verir. Birde hayırlı eş adayı bulabilmek var. Bu devirde herkesle de evlenilmez şimdi. bir tane bulacan ömürlük olacak.😅
Zamanı bekliyorum bende. Sadece Zaman. Ama beklemek sıkıcı yorucu o yüzden bekletmek ve beklemek istemiyorum kimseyi. Gece gündüz çalıştım iki iş yaptım yıllarca. Rabbim güç verdikçe çalışırım. Hayırlı eş adayına gelince haklısın herkes ile evlenilmez. Neler var neler insanları gördükçe soğuyorum köşe başlarında ihanet edenler hem erkek hem kız amma diyorum ki herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı. İyi ve güzel insanlar hala var yok denecek kadar az da olsa. Ömürlük ahiretlik sonsuzluk isterim 😊
Aynen bende katılıyorum yine.😅 Neler var neler fakbady mi dersin, evli kadınların fingirdesmesi mi dersin afedersin her bok var. 😅 Ama temiz olanda war mesele temiz olani bulabilmekte.! Hayirlisi.😅 Temiz olmayana temiz kiz vermezler ;) Sen temizsen temizi hak edersin. O kadar ulan.😅
EyvAllah teşekkür ederim yine 😅 Oooo küçücük çocuklar fakbady oluyor. Korkuyorum çocuklar gençler için ailem yeğenlerim için. Her bok var ağzına sağlık iyi dedin😅 Temiz olan da var işte vakti gelince hayırlısı der buluruz ya da o bulabilir belli olmaz ben elimden geleni yaparım. Hehehe o kadar uleyn 😅
Her şeye katılmam ama istersem karşındakini her şeye ikna ederim😅Görmek için profil açık 😅Ne zaman istersen görebilirsin ama lütfen geçmiş sorularıma gelme 😅
Heheeh ev kredisi var borç verip de İstanbul'u terk edenler var onlar yüzünden çektiğim bireysel kredi var bir de diğer borç verdiklerim yüzünden 8 binlik kredi kartı var birde aile ev geçimi var hayatımı diktiler yıllardır ödüyorum gece gündüz çalıştım rolantiye bu sene aldım
Kötüyü seçerim demekendine İnan yapabilirsin Olur olur zamanla insan sarraflığı insanlar menfaatçi ve çıkarcı oskarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar dikkat et
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırarı kader ızdırarı kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir 😊 aramalıyız gitmeliyiz😂
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırarı kader ızdırarı kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir 😊 Olur Olur olmaz deme olmaz demek paha nedir amin İnşaAllah cümlemizin
Hayır katılmıyorum , elbette bazı şeyler kulun çabasına bağlıdır ama bu konuda öyle olduğunu düşünmüyorum , çabalayarak hayırlı birini nasıl bulacağız ki sanmiyorum
katılmazsan katılma bana katılanlar Yeter o kadar çok basit ya çok kolay kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz hadisi şerif kriterleri biraz düşürün insanlık olsun sohbet muhabbet tanıma tanışma yeterli bulanlardan bir sürü örnek var sanmak değil ben biliyorum zaten İnsan kendisini belli eder
Tamam neden bu kadar sinirlendiniz anlamıyorum tabiki öyle düşünebilirsiniz kendi fikriniz , saygı çerçevesinde fikir paylaştık sadece, neyse iyi akşamlar
Yok vallahi sinirlenmedim ya araç kullanıyorum sesli mesaj Normalde Emoji koyardım koyamadım yani tebessüm Emoji gülücük gülücük sinir yok Ben de olabilir fakat düşünceler değişir yani zamanla canın sağ olsun herkes bir düşünmek zorunda değil yani
Tabiki ikisi ile de olmayabilir bir ihtimal 😅ama olur ihtimali daha çok😅Mesela geçenlerde bir kız geldi uzun zamandır takip ettiğini söyledi üye olmadan görmüş beğenmiş etkilenmiş ben şimdi boş boş dursam o kız beni nasıl görecekti😅Ama sonradan abisine yakalandı haber yok 😪Ailesi tututucu bunun gibide çok oldu yani imkan olsa olurdu şimdiye kadar 😀Borcumu bitirim burda olursam nasıl oluyor gösteririm 😅
Çabuk soğumuyorum. Sıkılmıyorum. Ama soğudum ve sıkıldım. İnsan olmayan insanlardan. Korkum yanlış kişi olursa. Yerim de saymadım hiç şart değil ahirete kalır 😊
En İyi Cevaplar