Sevgilinizin telefonunu neden kurcalarsınız?
Ona güven duymadığınız için mi, aşırı kıskanç olduğunuz için mi?

Ona güven duymadığınız için mi, aşırı kıskanç olduğunuz için mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Güvensizlik de olabilir kıskançlık ta fakat; özellikle bu zamanda güven problemi yaşadığımızdan ötürü kurcalama gereksinimi duyuyoruz, çünkü karşımızdakine güvenemiyoruz. Belki bir arkadaş grubuyla konuşuyor, belki dedikodu yapıyor. Güvenemediğimizden ötürü bunu kestiremiyor, kafamızı farklı düşüncelere itmek durumunda kalıyoruz. Halbuki böyle durumlarda her iki tarafta anlayışlı olsa ve açıklama yapsa konu kapanacak. Örneğin; buluşuyorsunuz, telefonu sessize almış cebinde duruyor. Neden? Ya da whatsapp da uzun süre online, sende online olduğunu görüyorsun ama seninle konuşmadığı kesin, kiminle konuşuyor diye kafanı kemiriyorsun.
Kıskançlık gerçekde , insana duygusal bir önem kazandırir., yalnız günümüzde bunu abartıp ölüm , ayrılma , kavga , gibi yerlere çeken asalaklar var. telefona gelince , şüphe duymadigin sürece bakmayacaksın.
Telefon kurcalamanın tek açıklaması "güvensizlik"tir. Başka bir açıklaması yok. Kıskançlık farklı bir şey. Ama birinden şüphe ettiğin için telefonunu kurcalarsın. Şüphe de zamanla güvensizliği oluşturur.
Telefonunu kurcalamam, sonuçta kuzeniyle ailesiyle arkadaşlariyla da özeli vardır insanın ve onun mahrem alanına o izin vermeden girmem..
Saygısızlıktır bu her şeyden önce.
Cevap
59Cevap
Bazen meraktan, bazen güvensizlikten, bazen kıskançlıktan.. bunlar kişilerin yaşadığı ilişkiye göre değişir.
Yeni Nescafe"ikisi bir arada" piyasada satın almak için tıklayın DERMİŞİM 😂😂😂
İkisi deee kıskanmak da güvensizliktir yanii... Mesela "Seven kıskanır" diyenler de varrrr
"Seven güvenir" diyenler de bu durumda güvensizlik=kıskançlık 😉
Anasının kukusu olduğu için kurcaliyor üzerine olmaz şeylerden saçma şeyler çıkarıp üzerine evliliğin içine ediyor. Sonuç bilmemek daha iyidir.
Sevgili telefonu çok kurcalıyorsa mutlaka telefonunda bir hazine gömü haritası vardır. Bu partnerinin de dikkatini çeker. Merak eder bakar.
O adam bnmse ne kıskançlık nede güvensizlik hiçbiri için kurcalamam ama dedim ya adam benim kurcalamam lazım 😅😅
Kimse telefonumu kurcalayamaz ben de kimsenin telefonunu kurcalamam. Öyle heryerden onu kontrol edemem kanks😂
Bence cok yanlis bisey bu insanin kendi kisligiyle alakali farkli bir cevap vereyim kisiliksizlik 😒😒😒
Merhaba, evet bu durum kıskançlık, güvensizlik ve temelinde özgüvensliğin yattığı bir davranıştır. Sağlıcakla kalınız.
Güvensizliktir şüpheli davranışları olursa mesela telefonunu benden gizlerse şifre falan koyarsa kurcalarım.
2 türlü. Yani güvensizlik veya güvenmene rağmen bir şey çıkmayacağını düşünüp kurcalayıp ve yanılmamak eşittir kendini iyi hissetmek.
Güvensen bile kıskanırsın. İçin içini yer sürekli haberdar olmak istersin yaptıklarından. Çok kötü bir durum insanı içten içe mahveden
En başta saygısızlık bence bu... kıskanabilirsin ama bu telefonu alıp kurcalama hakkı vermez güvensizliğe giriyor bu..
Bana göre eğlence...
Bakalım erkeğim kaç karıyla eğlenmiş der, güler geçerim...
sen nasıl bir kralsın
Istedigini yapabilir. Ustune dustukce aldatma ihtimali. Daha da artiyor bence istedigini yaobilir
icinde ne oldgunu bilmk en dogal hakkimizz sifreyi cozer aliriz 😆😆
Bence ikiside degil öylesine merak edip bakilabilir
Kıskançlığın altında bir miktar güvensizlik de yatar diye düşünüyorum.
Eğer ilişkinin başındaysanız kıskançlık ve güvenme çabasıdır. Yıllar geçtiyse güvensizlik
Problemli bir tip değilsen ve şüpheliysen olabilir diyorum. Ama hiç yapmadım yapmam
telefonu kurcalamak güven duymamak kısksnmak dışarıya güven duymamak
Kıskançlıkla merak duygusunun karışımı sonucu oluşan bir duygu olabilir
Net güvensizliktir, zaten bu güvensizliği hissettiren birisinden de bişey olmaz direk ayrıl.
Aşırı kıskançlığın doğurduğu güvensizlik diyelim.😜
Şüphe varsa, huzur yoktur. Huzurun olmadığı bir birliktelik bitmeye mahkûmdur.
Ezikliktir, ona güvenmeyip kendi enerjini alt üst etmektir. Yıkıklıktır.
sevgilimin telefonunu kurcalamam. bakmak istiyosam onun yanında onun izni varsa bakarım
Isterse izin vermesin..
Ben karıştırmam karıştıran varsa da güvenmiyordur. E madem güvenmiyorsun neden bu ilişkinin içindesin diye de sorarlar insana.
Kıskançlık. Telefonumu karıştırabilirler sakıncası yok
Herkesin söylediği en büyük yalan sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum
bir kere muzik bulucaz diye benim kafa omuzunda bakarken aacayip resimlere denk gelip başımı omuzundan kaldırmamla anlamıştı durumu 😀
Ben eşiminkini kurcaladım boşanma davasında açtık gözümüzü🤣🤣
Güvensizlik.
Benim telefonumu kimse kurcalayamaz ekran kilidi ayrica buzün uygulamalarda şifre var 😁
Öncelikle güvensizlik güvensiz olan sürekli kıskançlık yapar.
Sevgili ise kıskançlık, evli ise güvensizlik durumudur... gerçek dost katıksız güvenendir. katıksız güvenen kıskanmaz, kurcalamaz.. sorar cevabını alır...
Hiçbiri değil kurcalarım oda benim kini ama sürekli olursa guvensizlik
İster kadın olsun ister erkek.
Sevgilisine veya eşine telefonunu rahatlıkla veremiyorsa herşeyi açamıyorsa bilinki orada ihanet vardır. Nokta
Güvensizlikten başka birşey değil
Özgüven eksikliği
sahiplenmiş ise kişi sevdiğini kurcalar kanka, sen güvensizlik dersin bir başkası kıskançlık der. derler de derler kanka seven kıskanır seven bakar :)
Güller vardır, bülbül konduğu zaman yapraklarının narinliğini bildiği için düşeceğinden korkar ve ihtiyatlı konar; burada da böyle oluyor.
Bir insan kıskanıyorsa ya kendine güveni yoktur ya da partnerine. Bende güvensizlik kıskançlığı doğurur.
Yediği hurmalar k*çını kurcalarsa eli telefona gitmiştir kısa net özet kişi kendinden bilir işi.
Her ikisi de değil bence... asıl sebep merak
Kıskançlık değildir, güvensizlikten kaynaklıdır.
Kurcalamam ben saçma özeline dalmak
Kıskançlık değil güvensizlik bnce.
Sıkıysa yapsın opospy
Güvenin sarsılmasının sonucu diyelim.
Güvensizliktir. Kıskançlıkla bağdaştıramadım.
%100 güvensizlik. yapıyorsan da yakalanma bari
Güvensizliğin ve kıskançlığın birleşimi.
Net güvensizlik kiskanclik oyle olmaz.
Ne olduğunu bilmem de hoş olmadığı kesin.
İçerisinde güvensizlik barındıran bir kıskançlık.
Fark etmez sağlıksız biri işte
Güvensizlik, saygısızlık... Kötü bir şey!
Kıskançlık cünkü ben karıştırırım
Güvensizlik, bunun kıskançlıkla alakası yok bence
Baya kıskancımdır fakat telefonunu karıştırmam
Gerçi telefonunu karıştırıcak birisi yok zaten ama 😄
Bana güvenmiyordur onu hissederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar