Sevgilimin geçmişte ne yaptığını çok sorguluyorum

ilk sevgilisi benim kendisi sosyal iletişimi güçlü biri üniversitede haliyle çevresi geniş daha önce kimseyle çıkmadığın biliyorum zaten yanı okuldaydık kimseyle çıkmadığını hatta kimseye aşık derecesinde duygu hissetmediğini söylmişti. Ben arkadaşlarıyla yaptıklarını bile düşünüyorum nedeni nedir mesela nerdeyse şehirdeki tüm kafeleri biliyor bir sürü tanıdığı var bir sürü okulda kulube katılıp faal olmuş biri halk oyunları dansına gitmiş 2 ay mesela haftada 4 gün 3saat gittim dedi ben onu bile düşünüp ne olmuş diye sorguluyorum geçmişe çok takıntılı oldum her anını soruyorum mesela neden böyle oldum bilmiyorum. Bir sürü arkadaşı var kız ve erkek onlarla geziye gitmiş olması kafelerde oturmuş olmasını hazmedemedim çğnkü ben bu kadar sosyal olmadım işte bana gezeceğim kadar gezdim dedi. İlk çıktığımızda bana seni okulda görüyordum pek kızlarla ilgilenmiyordun kendi halinde saf bir çocuk demişti hoşuma gitmişti ama şimdiye kadar onun bu kadar gezmesi benm zoruma gidiyor birde bana arkadaşlarıyla gezddiği resmleri göstermed çıkmaya tam başlamadan önce sildim dedi sıkıntı çıkmasın diye normal arkadaşlarımla resimler falan demişti çok dikkatli bir insan oldunu arkadaşlığın ötesinde kimseye izin vermediğinide ama tam olmuyo bişe sürekli bir pürüz arıyorum

üniversite sonra hiç sevgilisi olmamış ilişki bakımından kimseye yakınlık göstermediğine eminim öpüşmeyi 2 haftada öğrendik :) belli zaten innaıyorumda hep bir geçmişinde bir se arıyorum bıktım paranoyk mıyım? (kız sen olmadan öncede babam vardı gene dikkatliydim diyen biri onu çok sevdiğimden mi bu kadar düşünüyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sorun kızla ilgili şüpheler falan değil benim benden önce bişe olmamasına inandıüğım halde arkadaşlarıyla olan ilişkilerini bile düşünecek kadar psikopat olmam evlnemeyi düşündüğüm birisi ben neden bu kadar sıkıntılı düşünüyorum ,ayrıcakaba patavatsız şeyler yazacağına yazmayın arkadaşlar
Sevgilimin geçmişte ne yaptığını çok sorguluyorum