Sevgilim buluşmaya gelmemek için bahaneler uyduruyor sürekli neden böyle yapıyor sizce mesajları detaya attım?

Normalde dün buluşcaktık ödev yapcam dedi tamam dedim sonra akşam konustuk. 2nci ss oda şimdide böyle demeye başladı bide 2gündür soguk davranıyor soguk davranma sebebide sen aşkına bana sahip çıkamıyorsun bunu ima ediyor carsamba persembe bulusalım diyorum kız arkadasına söylemiyor beni görmesin diyor arkadasıda sürekli yanında cumartesi pazar bulusabiliyoruz anca bu haftada böyle yaptı hani dese ki ben hastayım buluşmayalım hevesimi kursamda kaldı resmen haftasonunu bekliyorum büyük bir sabırla olanlara bak
Sevgilim buluşmaya gelmemek için bahaneler uyduruyor sürekli neden böyle yapıyor sizce mesajları detaya attım?