Erkeklerin eğer kendisi suçsuzsa dışardan bir kadın ona sulanıyorsa sevgilisinin kıskanması, şımarıklık yapması hoşuna gidiyor ama kadın şüpheden sürekli telefonuna bakmak istiyorsa, paranoyak davranıyorsa, ve erkeğin "sadece arkadaş" olarak konuştuğu kızları engellemesini istiyorsa erkek arkadaşı için ilişkiyi bitirebiliyor. Haa eğer kadının dediğini yapıp arkadaşlarını engellerse vs. Bu sefer arkasından iş çevirme arzusuyla dolup taşar. Erkekleri kıskanmayı bilelim! Kıskançlık aşk değildir! O kişinin hayatını ele geçirmek istemeyelim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kıskançlık ile kısıtlama arasındaki ince çizgide durmak lazım. Yoksa ilişkiye zarar verebilir.
1 seven insan kıskanir 2 güvenmeyen insan kıskanir.. Eger ki sevdigini belle ederek kıskanirsan her erkek sever. Bu soruyu düşünüp yazabilecek adam kapasitesi aZ ama yorum bu
Kıskanmak normal bir durum ama kısıtlamak değil. Kıskanmak ile kısıtlamayı birbiri ile aynı şey zannediyor bazı kızlar ve evet aşırı kıskanan var. Dozunda iyidir, ilişkiyi canlı tutar, aşırııs ilişkiye de zarar verir.
Kıskanmasıdır ama ayrında. Bazende gözleri yumması. Beklenti bu. Mesru görülen bu. İlişki için dünya için gerekli bu. Toplum düşüncesi bilinç altında bu. Tabi bayanlar kızıcaktır ama bu böyle yani. Doğru demiyorum buna yanlıs anlasılmasın
ben kıskanç değilim havasında takılıyorum sonra baktım arkadaşım erkek arkadaşıma yazmaya başlamış kızın hesabını aldım kapattırdım rezil felan ettim bunları yapan ben miyim diye şok oldum sonra
Aşırı kiskanan kadınlar bana samimi gelmiyo erkeği değilde erkeğin başka kariya para yedirme ihtimalimini kiskaniyolar gibi geliyo erkekler de bunu aha hatun bana delicesine aşık saniyo
Bence de. Ben duymuştum tlf. Na bakmadı diye öyle kıskançlık krizleriyle ev basmalar falan yapanlar oluyor 🤩 kıskandığı zaman bir kadın çok tehlikeli dikkat etmek lazım
Yeri gelince kiskanicak yeri gelince yapmayacak surekli kiskanirsa basa cok dert acar ayriloga kadar gider hic kiskanmassada sonu yine ayriliga gider :D dengelemesi lazim her iki tarafda
En İyi Cevaplar