AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Aşk heyecandir sevgi kalicidir
Katılmıyorum sevgi de heyecandır heyecanlıdır ve aşk da kalıcıdır. Geçici olan kişiler ve kişilerin aşkı ve sevgisi...
Asıl önemli olan aşkı sevgiye çevirebilmektir
Benim için de sevgiyi aşka çevirebilmektir
Enteresan
Neden ki?
Benim düşüncem bu şekilde değil biraz farklı geldi
Hımm eyvAllah, zamanla değişebilir düşüncelerin ve benim de düşüncelerim. İlk görüşte aşık olabilir misin?
Bilmem
EyvAllah...
Ne demek
Benim için sevgi bâkidir.
Neden sevgi baki de aşk değil!
Aşk ve de sevgi baki kalıcıdır fakat kişilerin aşkı ve sevgisi geçici olabilir bu aşkı ve sevgiyi bağlamaz. Kişiler gevvşekse aşk ve sevginin suçu ne 😅
Aşk ve sevginin suçu yok tabii ki😄 ama aşk diyince aklımda kısa süreli, ciddiyetsiz bir ilişki canlanıyor. Sevgi aşktan daha masum, samimi, saf ve bâkidir benim için.
Heh işte böyle aşkın suçu yok tabi aşk masum masum çok masum uleyn😅Bak ya bunlar hep çevre filmler diziler yüzünden boşver hepsinin canı cehenneme 😅
Senin için öyle olabilir ama gerçekte ikisi de masum, samimi, saf ve bakidir...
Sevgi daha masum😄benim görüşüm hala aynı yönde🙏
Bence ikiside masum kirli olan insanlar 😅benim görüşüm de bu ne olcak 😅
Tamam ikisi de masum olsun, insanlar kirli olsun. Bir şey olmucak 😅
Hehehe ne güzel anlaştık 😅Evet masumlar aşk ve de sevgi 😅Sahi gördün mü onları yoklar gibi 😅
Görmedim, neredeler acaba🤔😂
Güzellik görebilenindir göremeyen kördür çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer her yerde olabiler😅
Evet her yerde olabilirler. Asıl mesele denk gelebilmekte😄
Hehehe 😅Denk gelmek değil de asıl mesele evlencek imkan olması 😅Yoksa denk gelsem de istemem
Aşk sevgililik dönemini idare eder, sevgi bir ömrü
Katılmıyorum ikisi de ömrü idare eder fazlasıyla edemeyebilir de ikisi de kişilere göre değişir yaşayan ve yaşatan
Aşkın ömrü 2-3 yıl, kalıcı olan sevgi
Kim demiş üç yıl diye onu diyen bok yemiş! Aşk ta sevgi de kalıcı kişiler gevvsekse aşkı bilmiyorsa Aşkın suçu ne?
Aşk kalıcı sevgi geçici.
Katılmıyorum bence ikiside kalıcı olan bir şey kişilerin aşkı ve sevgisi geçicidir...
Gerçekten aşık olursan sonsuza dek aşık olursun. Ama seversen ara da başka şeyleri de kişileri de seversin diğerlerini unutursun.
Katılmıyorum. Bu gevvşeklik yavvşaklık. Böyle bir şey olamaz. Seven sevdiğinden başkasına bakmaz!
Bakar.
Bakan sevmiyordur adam değildir
Üzgünüm o zaman kimse adam değil
Ben kimse değilim
Yani neler neler gördüm ondan dolayı zor inanırım ama yinede kimsenin hakkını yemek istemem dünyadaki tüm insanları tanımıyorum.
EyvAllah bende neler neler gördüm ama diyorum ki herkes herkes değildir herkes herkese benzesede 😊
Evet yani lafın gelişi konuşmayıp kelime kelimesine dikkat edersek öyle 🙂
EyvAllah hayırlısı...
Bu da soru mu sevgi tabiki
Evet soru 😅
Aşkta kalıcıdır
Sevgiiii
Aşkta sevgi de kalıcı fakat kişilerin aşkı ve sevgisi geçici olabilir bu aşkı ve sevgiyi bağlamaz
Aşkı ve sevgiyi yaratan da insanlar
Yaratmak Allah'a mahsustur...
O anlamda söylemediğimi bilmelisin
Diğer anlamda amenna...
Sevgi uzunnn ömürlü 😍
Aşk da sevgi de kalıcı fakat kişilerin aşkı ve sevgisi geçici olabilir. Yaşayan ve yaşatana bağlı olarak değişir değişebilir. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah abi...
Amin İnşallah Kardeşim Seninde Allah Gönlüne Göre Versin Hayırlısını Versin İnşallah 🙏👍
Amin inşaAllah abi😊 Teşekkür ederim
Ne Aşka Nede Sevgiye inanıyorum hepsi yalan dolan
İkiside var ama insanlar yaşamayı bilmiyor ya da yaşatmayı malesef...
Ikiside geçicidir abi 👌
İkiside geçicidir kardeşim kişilere göre ve ikiside kalıcı olabilir yine kişilere göre değişir. Sen geçici olan bir şey ile yuva kurabilir misin? Bir gün bitecekse aşk sevgi nasıl yuva kuracağız biz?
Kesinlikle 👌 bilmiyor abi insan acaba benim onu sevdiğim kadar o da beni seviyordu diye düşünüp durur çoğunlukta illaki bir tarafın sevgisi ağır basar ve diğeri aşağıya düşer. Önemli olan karşılıklı sevgi olucak olmasına ama cidden tarafların da içinden gelicek o sevgi, o sevgi sonsuz sevgi olmalı.
EyvAllah kardeşim 😊
Çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum kardeşim. İllaki bir taraf daha ağır basar ama iki taraf da çok sevebilir. Olur inşaAllah bizlerin ve bizi sevenlerin aşkı da sevgisi de sonsuz 😊
Bizi sevenleri bilmem ama abi. Inan verebilicek sonsuz sevgim var ama nerede kullanabilicegimi bilmiyorum. Çok güzel soruların var senin, cevaplarken zevk alıyorum 😊
Zamanı gelince biliriz kardeşim. Ve zaman sensin benim biziz bizim kontrolümüzde. Hayırlısı içimizden geldiği zaman kullanalım. Çok teşekkür ederim kardeşim senin güzelliğin hepsi😊
Teşekkür ederim abim benim 😊 meşguldum yanıt veremedim kusura bakma lütfen 😊🙏
Rica ederim kardeşim benim bende teşekkür ederim tekrardan ve bende geciktim kusura bakma lütfen 😍
Aşk aşk aşk aşığım sana gel yeter birlikte olalım uçalım sevişelim falan filan inter milan
Aşkın sevgiye dönmüş hali diyelim.
Hımm iyiymiş ama sevginin aşka dönüşmüş halini tercih ederim...
Ordan bir kilo aşk ama acısız olsun
Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah 😊
İkiside değil.. Bu hayatta tek kalıcı şey #dövme 'dir.
Sevgi tanımızı bir insan sevmeden asık olamaz
İlk görüşte aşk diye bir şey var! O nasıl oluyor peki?
Bence o ise insanların bir anda bulunan boşluğu ve asık oldum sanar
Katılmıyorum fakat olabilir de ancak herkes herkes değildir herkes herkese benzese de
Haklısın göreceli diyelim ama benze sağlıklı bir iliski ilk görüşle felan değilde daha çok zaman geçirip birseyler paylaşmakla alakalı bir şey bence hem böylelikle yaptığın uğraşı seviyorsun çünkü değiyor ve mutlu oluyorsun aka ask la bitmiyor iş
Tabii ki göreceli ve ben de aynı şekilde ilk görüşte aşkı istemiyorum olmam da zaten zamanla tanıdıkça olanı daha iyi diye düşünüyorum. Aşkı da sevgiyi de ilişkiyi de evliliği de iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimi kişiler yeryüzünde cenneti kimi kişiler de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar bahanedir canları cehenneme 😅
Saygı hoşgörü şefkat fedakârlik çok şey gerek ki bunlar da aşkın sevginin için de var zaten lafta aşk da sevgi de olmaz
Aynen ole katılıyorum
EyvAllah...
Aşk geçici bir hevesdir muhim olan sevmek
Sevmek de mühim tabiki ama aşk geçici bir heves değildir. Kişilerin aşkı heves ve geçici olabilir fakat bu aşkı bağlamaz!
Sevgi daha samimi ve daha kalıcı
Aşkı ve de sevgiyi samimi yapan kişilerdir yaşayan ve yaşatan. Aşkta sevgi de kalıcı. Geçici olan kişiler ve kişilerin aşkı ve sevgisi.
Evlilik aşkı bitiriyormus ama sevgi saygi bitmez bence. öyle düşünüyorum
Evlilik aşkı bitiriyor diyen bok yemiş inanma bana inan sen. Sevgi saygı da bitiyor evlilikte de aşkta da ilişkide de bütün bunlar aşkı ilişkiyi sevgiyi evliliği yaşayan ve yaşatan kişiye göre değişir. Bütün bunları iyi ya da kötü geçici ya da kalıcı yapan kişilerdir kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar bahanedir canları cehenneme var mı itirazın😅
Var Herkes aynı seyi dusunmuyor ayni evin icine girdigin zaman gerceklerle yüzleşiyorsun cok aşık olduğun zaman yanlislar8 farkedemiyorsun bazen ama sevgin olduğu her zaman zorluklara katlanirsin. aşksa gecici bir duygudur heyacandır. sevgi ise daima sürer belkide sende haklisindir kendince ama aşk delicedir sevgi ise sakin ama içtendir.
Tabiki herkes herkes değildir herkes herkese benzesede hayırlısı. Evin içine girince gerçekler değil sahte olanlar maskesi olanlar içindir o herkeste maske yok. Seven kusur görmez ama namussuzluk ihanet kusur değildir. Ben kör kütük aşık olmam. Gözlerim açıktır her daim geleceğe bakarım. Aşk içinde sevgi içinde zorluklara katlanırım. Aşk da sevgi de fedakarlık ister kanaatkârlık ister hoşgörü saygı sabır merhamet daha çok şey ister. İmkansız diye birşey yoktur imkanları imkansızlaştiran insanlardır. Senin aşkın sana geçici heves olabilir bu aşkı bağlamaz benim ki geçici değildir. Sevenleri görüyoruz hiç sevmiyor gibiler. Ben deli dolu çocuksu biriyim aşkım da sevgim de deli dolu çocuksu olur. Çünkü bu benim aşkım..
onu bunu bilmem ama sen daha kalıcı görünüyorsun
Tam olarak ne demek istediniz?
benim kalıcılıgımı alacak kadın tipi var mı acaba
Sevgi ile bağlı olan her şey güzel aşk geçicidir
Katılmıyorum geçici değildir ama kişilerin aşkı geçici olabilir amenna. Ve sevgi ile olan her şey güzeldir çünkü aşk ve de sevgi güzelleştirir...
Şu çocukta hiç erkan tipi var mı alla sen
Sevgi abi
Aşkta sevgide kalıcı kardeşim fakat kişilere gelirsek yani insanlara değişebiliyor heves zevk peşinde menfaat çıkar peşinde nesilden nesile de daha kötüye gidiyor hayırlısı
Hayırlısı abi
Amin inşaAllah
Ponçiğimden başka hiçbişey kalıcı değil
İkisıde kalıcı degil ask diye bısey yok
Evet ikiside kalıcı. Ayrıca aşk var görmüyor olabilirsin ama bu aşkın suçu değil
Askın sucu demedim sadece gecıcı bir durum
Geçici bir durum değil kişilerin aşkı geçici aşkı bağlamaz
Gecıcı tabikı
Benim ki değil...
Her sevgi bırgun bıter
Her sevgi benim sevgim değil ki
Aman bosver
Sen boşver
Sana bısey diyen yok
EyvAllah
Sevgidir.
Mantık daha kalıcı mantıklı düşünürsen aşk ve sevginin saçmalıktan ibaret olduğunu görürsün
Mantıklı düşünüyorum fakat mantıklı gelmiyorsun...
Mantıkta göreceli bir tabir sonuçta
Tabiki katılıyorum...
Aşk bir süre sonra yerini sevgiye bırakır
İkiside kalıcı
Kesinlikle
Sevgi.
Aşk da sevgi de kalıcı fakat kişilerin aşkı ve sevgisi geçici olabilir 😅
sevgi ve saygı ;)
Sevgi saygı ister hoş görü şefkat fedakârlik ister kanaatkârlık ister ilgi alaka ister çok şey ister😅aşkta ister ve aşkta kalıcıdır
Kesinlikle sevgi.
Sevgili kalıcıdır ama kalıcı olmayanlar da var. Yani kişilere göre değişir. Aşk da aynı şekilde...
Sevgi çünkü aşk bir süre sonra bitebilir...
Hayır sevgi de bir süre sonra bitebilir ve bitiyor...
O zaman da her şey biter...
Bu da kişilere göre değişir. Bitmeyen aşk da sevgi de vardır ahirete kadar uzanan...
Doğru
EyvAllah...
Sevgi daha kalıcı
Olabilir de olmayabilir de kişiden kişiye göre değişir. Aslında aşk da sevgi de kalıcı olan bir şey ama kişiler aşkı da sevgiyi de bilmiyor...
Sevgi diye biliyorum
Aşk da sevgi de kalıcıdır. Fakat kişilerin aşkı ve sevgisi geçici olabilir. Bu aşkı da sevgiyi de geçici yapmaz!
Ask gecicici sevgi kalici
Sevgi herkeste var ama aşk bulunmaz birsey
Hım, katılmıyorum çünkü bende var neden bulunmasın ki! Ayrıca herkes herkes değildir herkes herkese benzesede sevgi yok herkeste...
Sevgi büyük ihtimal
Aşk da sevgi de kalıcı fakat kişilerin aşkı ve sevgisi geçici olabilir.
tabiki sevgi
Genel olarak öyle sanılıyor ama öyle değil. İkisi de kalıcıdır fakat kişilerin aşkı ve sevgisi geçici olabiliyor yaşayan ve yaşatanlara göre değişir...
hocam sevgi daha tesirlidir , her hafta corap degıstırır gıbı anne baba degıstıren bir evlad gordunzmu sız? çok aşık oldum diyip her ay farklı birileriyle çıkan insan çok ama. aşk sevgiye göre daha zayıf ve gecicidir. sevginin temeli daha sağlamdır.
Neden daha tesirlidir ki! Tesiri yapan kişiler. Hayır görmedim tabiki. Onlar aşkı bilmiyor. Üç beş gevvsek yüzünden aşkın suçu ne?
Olmuyorsa olmuyor zorlamamak gerek. Bu başka. Ama millet her boku aşk sanıyor. Alakası yok millet aşkı bağlamaz. Aşk bunlardan sorumlu değildir. Katılmıyorum değildir. Sana göre öyle olabilir amenna😀
Seks ya, anlayın artık şunu, 80 yaşında da sevişçem.
Çaba var ise sevgi bakidir...
Çaba varsa aşk da baki olabilir...
Aşk ta sevgi vardır
Katılıyorum kesinlikle aşk da sevgi de 😊
kalıcı olan aşk
Aşk ta sevgi de kalıcıdır. Kişilerin aşkı ve sevgisi geçici olabilir malesef. Fakat bu aşkı ve sevgiyi bağlamaz...
Aşk dicem ya
Aşkta sevgi de kalıcı. Geçici olan kişiler ve kişilerin aşkı ve sevgisi.
Sevgi kalıcıdır.
Aşkta kalıcıdır
Bu konu tartışılır... Ancak sevgi kalıcı diyorum.
Evet tabiki tartışılır Judge😅
Şimdi aşk ve sevgi kalıcı fakat kişilerin aşkı ve sevgisi geçici olabilir. Kişiler yavvsaksa gevşsekse aşkı ve sevgisi geçici ise aşk ve sevginin suçu ne 😅
Aşkı ve sevgisi gerçek olan insanı bulmak lazım marifet bunda. Sevgi ve aşkın bitmesinin sebebide insanların suçu. Aşk ve sevgiye diyecek kusur bulamayız.🍀
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum 😊
Yani aşk da sevgi de kalıcıdır 😊
Teşekkür ederim kesinlikle öyledir her ikiside.🍀
Rica ederim bende teşekkür ederim Judge 😊
Katıldın bana yine 😊
Evet katılıyorum haklısın çünkü🙂🍀
Heheeh yine ben haklıyım lanet olsun😅
Çok sevindi uyuza bak 😏
Haklı olmaktan bıktım aslında 😪
Neden peki?
Haklı olmak bir boka yaramıyor Judge
Bak bu seferde haklısın işe yaramıyor ama en azından haklı olduğunu biliyorum biliyorlar. Kısaca haklı olduğun önemseniyor kimileri için.
Judge inadına mı yapıyorsun kız😅
Kimileri benim için önemli 😊 Teşekkür ederim Hayırlısı
Ee gıcık değil miyim belkide inadına yapıyorumdur😏🙂🍀
Rica ederim uyuz.
Ama doğruları söylerim az öncede söyledim huyum kurusun
Gıcıksın yap yap 😅
Hoş oluyor 😅
Hep doğruları söyle böyle 😅Lanet olsun bende söylerim 😅
Tamam yaparım böyle gıcıklık arada ne diyelim doğru söylemek huyumuz yapacak bir şey yok 🙂 sende hep doğruları söyle emin ol öylesi daha iyi. Gözlerim isyan ediyor artık gözler kapalı modda yazağım bir sefer de karmaşık şeyler çıkacak ortaya 😅😂😂
Yap yap 😅Yakışır Judge 😅Bazen insanları kırmamak için doğruları söyleyemiyorum. Sevmediğimi söylemiyorum. İstiyorum ama olmuyor. Benim gözler de fena 😅hehehe başka bir soruda görüşmek üzere o zaman Hoşçakal iyi geceler tatlı rüyalar 😀
Sevgi bence
Neden abi niye aşk değil?
Omur boyu asik olarak kalmak cok zor ama sevmek zor degil
Abicim bence zor değil 😊
Aşkı ve sevgiyi zor eden de kolay eden de sevilen ve sevendir yani kişiler 😊
Olabilir belkide
Olur olur abi belkiyi boş verelim olur yani 😅
Hadi olsun 😃
Aslan abim olsun😍
Eyvallah dostum 😊
Aşk kalıcıdır benim için
Bence ikisinde
Bence de ikiside ve normalde de öyle fakat ikiside geçici olabilir yaşayan ve yaşatan kişiye göre değişir...
Tutkulu aşk bitmez.
Bitebilir aslında bitiyor malesef çünkü insanlar yaşayamayı ve yaşatmayı bilmiyor...
Sevgi kalıcıdır
Aşk da kalıcıdır 😅
Tabii ki sevgi abi
Hımm, sevgi kalıcıdır kardeşim fakat kişilerin sevgisi kalıcı ya da geçici olabiliyor tabi aşkta aynı şekilde 😊İlerde evlendiğinde ikiside kalıcı olsun istemez misin?
Aska inanmam abi zaten sevgi yeterli :D
Ben aşka inanıyorum kardeşim sende inan bana aşk var insanların aşkına inanma bütün suç onlar da üç beş yavvsak gevvsek yüzünden aşkı yabana atma 😅
Yok abi bana göre değil aşk olmasında istemem :D
Tamam tamam sen istemezsen istme ben isterim hıh 😂
Sen nasıl istersen rabbim gönlüne göre versin İnşAllah abim 😊
EyvAllah kardeşim benim 😊amin inşaAllah cümlemizin kusura bakma geciktim 😊
Sevgi kalicidir🎈
Aşkta kalıcıdır...
Sevgi tabiki
Aşk da sevgi de kalıcı fakat kişilerin aşkı ve sevgisi geçici olabilir. Yaşayan ve yaşatana bağlı olarak değişir değişebilir...
Sevgi daha kalıcı
Aşk da sevgi de kalıcı fakat kişilerin aşkı ve sevgisi geçici olabilir. Yaşayan ve yaşatana bağlı olarak değişir değişebilir...
Aşk tabiki
Aşkta sevgi de kalıcı. Geçici olan kişiler ve kişilerin aşkı ve sevgisi. İnsanların yaşadıkları aşkı da sevgiyi de bağlamaz!
Aşk da sevgi de kişiden kişiye göre değişir değişebilir. Benim aşkım da sevgim de sonsuzdur hak ederse!
Yorumun eig
Teşekkür ederim 😊
Sevgi❤️
Sevgi.
Hepsi geçici ve boş şeyler
sevgide aşkda
Katılıyorum kesinlikle 😀
sevgi tabiki
Aşkta kalıcıdır...
bilmiyorum
Sevgi