Erkek arkadaşım Sırp ve inanılmaz ırkçı. Özellikle Türklerden Boşnaklardan nefret ediyor. Sizce böyle biriyle ilişki yaşanır mı?

Ben Türkiyede yaşayan bir Boşnağım erkek arkadaşımda Sırp biz 5 sene önce erasmustayken tanışmıştık ve hala birlikteyiz. Bu yaz ben Sırbistan a gidicem ve birlikte yaşayacağız ama aklımda çok fazla soru işareti var. Çünkü erkek arkadaşım inanılmaz ırkçı ben Boşnak olmama rağmen Bosna Hersek den nefret ettiğini söylüyor Bosnalı erkekleri kötülüyor sadece kadınları sevdiğini söylüyor. Türkiyeden de hiç haz etmiyor ne zaman konu açılsa berbat bir ülke diyor ve Kosova Savaşından bahsediyor. Bizim şövalyemiz sultanı öldürdü falan diye. Sonra siyahileri beğenmediğini söylüyor çingenelerden nefret ediyorum diyor. Katolik Hristiyanları yahudileri müslümanları kimseyi sevmiyor. Hırvatlar ve Boşnaklar bizi katletti Amerika bizim ülkemizi bombaladı falan diye sürekli anlatıyor. Onunla nasıl bir hayat yaşayacağımı bilmiyorum. Sizce bu kadar ırkçı biriyle bir ömür birlikte olunur mu?
Erkek arkadaşım Sırp ve inanılmaz ırkçı. Özellikle Türklerden Boşnaklardan nefret ediyor. Sizce böyle biriyle ilişki yaşanır mı?