Kimse kimsenin evliligini bilemez, evli mutlu biri zaten gönlünü başkasina kaptirmaz, nice evliler var esaret altinda olup bosanamayan, hayatinda gülmemiş insan yerine konmamiş bu kişilere masum bir aşki cok görmüyorum, ama evli eşiyle sorunu olmayan kişilerinde aşk uğruna onun bunun altina yatiyorsa işte bu cikarcilik serefsizlik birde karşi tarafin boşlugundan yararlanip seviyormus numarasi yapanlar buda adiliktir beni seven biri olsunda ben seviyormu gibi yapatim, kiskanayim, yasaklar koyayim bu ne oluyor! En cok evli aşk konularindam bahsedenler zamaninda ya böyle bir sey yapmiştir ya da meyillidir, kimsenin evliligini yargilamak yaptigi seyleri yargilamak kimseye düşmez helede bekarlara hiç, ne demişler bekara kari boşamak kolay geliyor diye 😊
Aşkta ne çıkar vardır, nede acizlik. Gönlünü kime kaptıracağını bilemezsin, olur dediğin şeyler olmaz, olmaz dediğin şeyler olur... Aşkın en güzeli beklentilerle gelen değil ters köşeyle gelip mutluluk sarmallarını boyundurluğa dolayan hu hu'lardan dem vuran sessiz çalkantılardır...
Evli biriyle bile bile beraber olmak karakterli insana yakışmaz. ama oldu da aşık oldunuz, bu çoğu zaman elde olmayan bir durum, o zaman da karşılıklıysa durum ve evli insan da mutsuz umutsuzsa; beraber olmayı gizlice aldatma olarak değil de, birine aşık oldum diye direkt anlatarak ilişkiye girmek daha doğru bir yol olur. Kimseyi kınamıyorum, bu durumu da masumlaştırmıyorum ama insanız başa gelebilir, durumu da yine insana yakşır şekilde götürmek lazım gelir.
Başkasının olana o gözle bakıp sevebildiyse acizliktir. Böyle bir durumda uzak durup, unutmaya çalışması gerek. Eğer evli olan da ona karşı hisleri varsa hiç vakit kaybetmeden boşanmalı.
Ohhh ne ala Topu at rakibe geç karşıya seyret. Yok öyle. Madem soruyu buldun cevabı da bulmaya yardımcı olmalısın. Ben çözemedim anla veremedim hatta evli olduğumu bilerek aşık olup ilişki yaşayıp sonra kıskançlık kriz ve depresyonlarına girmelerine anlam veremiyorum çözemiyorum halas
Bile bileyse bu sevgi değildir. Empati duygusu ve vicdana sahip olmayan bir kimse sevgi duygusunu da barındıramaz. Çift taraflı çıkar ilişkisi. Tam da günümüze layık
En İyi Cevaplar