Flört ile tartıştıktan sonra görüldü atıp cevap vermemesi?

Ben kız arkadaşımla 2 aydır konuşuyorum. Çok önceden arkadaşız, 6 yıldır neredeyse ve ben 2 ay önce mesaj attım, nereden attıysam o atış işte. Biz 2 ay sürecinde samimilik var, her gün mesajlarıyorduk, Instagram sohbette fotoğraf atıyorduk fakat sorun şu kızın internette fotoğrafı yok ve sohbette de atmıyor. Ben kendiminkini atıyorum ona. Bulunmadık hic, saatlerimiz uyuşmuyor ders çalışıyordum. Her neyse ben dün bunun dershanesine gittim. Gittiğimi söylemedim tam giriş saatine denk getirdim. Sohbeti falan açtım " şuradayim, işlerim vardı sen neredesin" oda dedi " bende ordayım " dedim neredesin geleyim yanıma şarjım bitiyor. Bana uzun süre mesaj atmadı ve ben dikildim mesaj atsın diye neyse benim şarj bitiyor kıza mesaj attım şarj bitti eve geldim gittin mi falan filan. anlattım ona " ben seni bekledim uzun süre neden cevap vermedin kırıldım" yazdım. dedi özür dilerim falan ben daha uzatmak istemiyorum dedim iyi geceler dedim ve bana " sen ciddi misin " yazdı bende cevap verdim görüldü attı sabah günaydın yazdım tekrar görüldü yedim. Ne yapmam gerek?
Flört ile tartıştıktan sonra görüldü atıp cevap vermemesi?