öyle düşünüyorum sizin fikrinizi almak istedim
Zayıf kadınlara aşık olan erkek var mıdır?
Zayıf kadınlara aşık olan erkek var mıdır?
Çoğunluğu zayıf kadınlara aşıktır, ama onların kendilerine bakmayacaklarını bildikleri için balık etliye yönelirler.
Saçma ne alaka
Basit bir denklem , zayıf kadın her zaman daha çekicidir bunu bilmeyen yoktur. Bana göre öyle yani, bacak arası ayrık olan kadın her zaman daha çekicidir. Cinsellik için söylemiyorum, görünüş bakımında daha güzel duruyor. Göbeği incecik olacak bide <3 aşk yani. :D
Teşekkürler
Çok zayıfta değil kilolu da. Kararında normal birisi ilgimi çeker.
ikisine de olurlar, zayıf veya kilolu diye evlenemeyen kadın gördün mü hiç? Bu tamamen kişisel bir tercihtir.
Zayıfım ben biraz balık etli bir kız için terk edildim
Karakter olarak sevmiştir diyeceksen bilemiyorum çok sosyal bir kızı erkek kankaları olan kızı sever mi erkek
yok ya balık et ya da zayıflıkla ne alakası var, demek ki seni hiç sevmemiş. Gönül eğlendirip başka bir kıza gitmiş. Aynısını yaşadım, ben de benden çok daha çirkin olan bir kız için terk edildim. sosyal ve erkek kankalı kızı sever mi, bu tamamen erkeğin karakterine ve kişisel tercihine kalmış. Kimi sosyal seviyor kimi ağır başlı. Tabi erkek kankası çok olan bir kız desavantajlıdır çünkü bu erkeğin hoşuna gitmez. Sen etrafında çok kız arkadaşları olan bir erkeği kabul eder miydin? Ben olsam çok kıskanırdım ve istemezdim. Dış görünüş ve karakterinde hiç bir sorun yok canım, başkası için kendini sorgulamana gerek yok. Zaten iyi biri olsaydı sana umut verip sonra da terk etmezdi. Kendini sorgulaması gereken kişi o.
Seninde başına gelmiş bak.
Hiç vicdanları sızlamıyor mu. Beni ailesiyle tanıştırdı ciddiyim ben senle dedi sonra terk etti. Bana makyaj yapma derdi kız boya küpüydü dikkat çeken bir kızdı o makyajla ben de dikkat çekerim. O kızla olamadı kız beni duymuş çünkü. bir kız affeder mi ailesiyle başka kızı tanıştıran erkeği?
Başka iki kızla sevgili oldu bana anlatırkende başka kız hakkında kahhpee falan diyor intikam aldım diyor. Hanfendi severim diyordu kaaşşara nasıl aşık oluyor
çok zor bir durum gerçekten, hele ki ailesiyle tanıştırmasına şaşırdım. Yuh yani, Allah onun yaptığının aynısını ona yaşatsın. Merak etme, Allah bu yaptıklarını onun yanına bırakmaz. Eğer gedi dönerse de sakın kabul etme, öyle bir insandan hayır gelmez, yine gelirse yine terk eder zaten. Onu unutman lazım, kolay değil ama zamanla oluyor, asla unutamam sanıyor insan ama bir süre sonra bir bakmışsın umrunda bile olmuyor. Uzun bir süreç olabilir bu, benim bir buçuk senemi aldı unutmam.
Bu arada zaten o kıza da aşık değil eminim, onunla da egosunu tatmin edip terk edecek. Bende de aynısı oldu, benimki de benden sonra 2 tane kız terk etti, şimdi yine yeni bir sevgilisi varmış 😂 Bu tip erkekler böyle, amaçları ciddi bir ilişki kurmak değil zaten.
Canım gizliden çıkar mısın sana yazmak istiyorum gizlen tekrar?
Biz kızlar nasıl hepimiz aynı tip erkeğe aşık olmuyorsak erkeklerinde ayrı ayrı hoşlandığı tipler var
Cevap
17Cevap
Yok ya balık etli kadınlar çok terler pis pis kokarlar
Aşk kilo ya bakmaz hangisi ile birlikte olmak diye soruyorsan orasını bilemem
zayiflardanhoslanirlar ama gercekten balik etliyle hassas ask yasarlar
Balık etliyle hasass aşk yaşarlar ne demek anlamadım
yani evet balik etliye asik olurlar
erkek muhabbetlerini yollarda duyuyorum çoğu ele avuca gelmeli diyor
zayıfmış kiloluymuş ne fark ederki deli gibi sevmek ruhumuzda var
Kadin dedigin balik etli olacak ya hatta biraz daha kilolu olacak
Evet 160-175 arası boy 60-75 arası kilo olmalı sevgilim olursa böyle olmalı 😍☺
Ask’la kilo ne alaka?
Ne zayıf ne şişman orta ayar
aşkın fizikle alakası yok
Yoo zayıf olsun bence 😀 çok değilse tabi
Ben balık etli severim
Zayıf birine aşık olabilir misin
Kişiye göre değişir. Ben balık ve minyon severim
Fiziğe aşık olunmaz. Karaktere aşık olunur
Zayıfım🤦♀️
@Darkpainn olsun erkeklere yaranma gibi bir durumum yok sadece kilo almak istiyorum offf
@Darkpainn tek bir kişi içinde değil sadece kendimi zayıf görünce iskelet gibi hissediyorum.178 cm 58 kg
@Darkpainn yemek ye diyiceksin😂
Az kilo al
@Darkpainn anaokulunda stajyer öğretmenlik yapıyorum. Nasıl koşturamıyım😂
Isin zor tani
@Darkpainn bencede çocupuna sakla yoksa bir nefret büyür içinde😂
@Darkpainn uykusuz gecelerde görücem seni😂
Ben hep gecelerdeyim
Zayif veya normal kilo isterim
ben zayıfta severim
Sen nasilsin gormek isterim
kadın dediğin zayıf olmalı küçük göğüslü olmalı
Evet