Nasılmı başladi? Liseye yeni başlamiştim Bir çok sevgilim oldu Aslinda capkin erkeğimdir taaki liseye baslayip onu gorene kadar beni çok degistirdi herseyimi değiştirdi Beni benden aldi benliğimi aldi Ondan başkasini gormuyordu gözüm Hersey cok guzeldi Lise bitti İkimizde eskisehirde eczacilik fakultesini kazandik Eskisehire gelen Butun öğrenciler hep Erkek erkeye ev tutarlar ya da kiz kiza tutarlar Biz beraber tuttuk Evli deyildik biliyorum sizin icin pektr dogru gelmeye bilir bu Ama çok aşiktik birbirimize Taaki Hayat Bize en büyük kozunu oynayana kadar. Evet ölüm onu benden aldı Beni ben yapan kişiyi benden aldı Derslerimde pek iyi değildim o çok iyiydi hep iyi olmami isterdi Derslerimde hic olmadigim kadar iyi oldum Şimdi beraber yasadigimiz evde tek başima yasiyorum Ne acı diymi Her acı bir gün Geçiyor Geçmesede diniyor acılarımız beni ben yapan kişi Şu an yanimda yok Ve ben eskiden Çok capkin olan kişi kadinlarin yuzune bakamaz oldum Onlarla diyalog kurmak zor geliyor bana oda benim hayatimi yasamami istiyordum biliyorum ama yapamiyorum Benim yaşim daha 21 abilerim veya kardeslerim siz siz Olun Sevdiğinizin değerini bilin "ölüm var" aşık olmaktanmi korkuyorsunuz korma Ol sevmektenmi korkuyorsunuz Korkma Ol.. Uzun zamandir kimseye içimi dökmüyordum boylr bir soru sordugun için tesekkur ederim...
Sorun degil, anlatınca biraz olsun acın hafıfledıyse sorun yok. Uzuldum, Allah sabır versin. Acısına alısacaksın, anısı ile yasamaya baslayacaksın ve hayat devam edecek.
Bu kısa ve öz anlatışım he hiçmi gülmüyorum gülüyorum elbet :) dediğin gibi hayat devam ediyor Benim için Ama hersey eskisi gibi degil eve geliyorum bazen Onun kokusu sinmiş Bazı eşyalar var Yıkamıyorum bile onları. Neyse :)) İyi akşamlar herkeze
En sonki aşkım burada başlamıştı bir kız hakkında dert yanarken birisi bana ilaç gibi geldi 2-2.5 hafta Instadan felan tanışıp konuştum ilerleyen zamanlarda telefonuna kadar aldım bir pazar günü buluştuk bana 2 sene kimseyi istemiyorum demişti bulustuktan 1.5 2 hafta sonrada ayrıldı benden :(( sonu ayrılık olacak diye
Beni yanlıs anlama ama askın boyle bırsey oldugunu dusunmuyorum pek, eminim karsına sevip sevilecegin biri çıkacaktır. Bu tarz durumlarda acele etmek daha cok yanlısa sebebiyet veriyor.
Evet aşk değilde bu aşk karşılıklı olmamıştı tek taraflı sevmiştim bende birşeyler hissediyordu ama bırakıp gitmesi kendi tercihi oldu şu an için beklemedeyiz bakalım
Görücü usulü de istemiyorum hiç sevgiden başlamak daha kaliteli oluyor o kızla göz göze bakismamiz beni benden alıyordu ama ne diyelim nasip olmadı 2 sene sonra başkasını bulsun 😂😂
İnşallah bırakıp giden olmasinda hastalıkta sağlıkta heleki karşılıklı bir sevgi varsa evlenene kadar herşeyim derim bunu bu zamana kadar hiç kimseye soylemedim bakalım kim karşıma çıkacak :)) ikimiz için hayırlısı olsun
En İyi Cevaplar