Evet tipi kız gibi güzel kendi de feminen, onunla sevgili olur muydunuz
Böyle yardım sever, iyi de biri
Böyle yardım sever, iyi de biri
ilk deneyimimi (oral) mahallede eskiden tanıdığım evine gittiğim bir pasif arkadaşla yaşamıştım. en ufak bir travesti ilgim yoktur ama ısrar edip kucagıma oturdu cok dolu anımdaydım kabullendim hala pişmanlık hissederim her şey bir yana yıllardır tanıdığım biri olması garip bir duygu
şu an yaşın kaç
24 um 22 de yasamıstım o 19du o zaman
Takip etsene beniii
niyeki canım
Evet olurdum Nasıl gözüktüğü önemli değil önemli olan birbirini sevebilmek anlaşabilmek
Kesinlikle
Bazıları çok tatlı ya ilgi çekici sende öylemisin 😋
Tatlı olduğumu söylemişlerdi
Güzel daha önce ilişkin oldumu?
Bakireyim
Özelden konuşalım mı?
Takip at
Takipteyim demin de mesaj attım cevap vermedin üzdün
Adın ne
Sonsuzluk00
Erkek arkadaşım benden ayrılıp öyle biriyle sevgili olmuştu. Tipi feminen değildi aslında hala sevgililer
Ciddi misin ay anlatsana biraz, bu arada üzülme boşver seni haketmemiş
Tabi anlatayım 3 yıllık ilişkimiz vardı ilk 2 yıl normal geçti sonra biseksüel olduğunu itiraf etti ama pek takılmadım arada bir beyaz tenli çocuklara bakıyordu onu fark ediyordum sadece.. Liseden beri sıkı fıkı olduğu bir arkadaşı vardı aynı yurtta kalıyorlar ünide hep beraber takılırlar sarılırlardı kardeşim ayağına ya da aynı yatakta film izlerlerdi yine takılmadım ben en iyi arkadaşlar kardeşler falan diyorum meğerse bunlar sevişiyorlarmış ilişki olmamış ama öpüşüyorlar birbirlerine dokunuyorlarmış falan işte en sonunda itiraf etti ama aradan 1 yıl geçmişti aldatıldığımla kaldım
Ben herzaman haklının yanındayım, verilmiş sadakan varmışda kurtulmuşsun belkide bilemezsin, boşver Allah büyüktür, peki anlamadığım şey , erkekler genelde gizlerler, nasıl açık açık yapmış hayret ettim.
Cevap
8Cevap
her ne kadar hetero da olsam bahsettiğin feminen pasifler (sissy-girl olanlar) bazen ilgimi çekmiyor değil :))
Gerçekten mi
azgın olduğum zamanlar evet :D
Peki sosyal hayatta görsen öyle birini?
bişi yapmam, herkesin seçimine hayatına saygım var.
Yani iş atmazmısın
yok iş atmam zannetmiyorum :) dedim ya heteroyum sonuçta, sadece azgın olduğum zamanlar internette takılırken sissy-girl videoları bile ilgimi çeker olabiliyor :)
Ben homofobik değilim ama heteroyum. Olmam , olanada mutluluklar dilerim.
Niye olim mk travesti ile bile sevgili olmam ben 😂😂😂😂
Başka şeyler düşünürsün ama dimi
Yok be bende onları normal erkek arkadaşım gibi görürum yani cinsel istek olmaz yani
Hiçmi
Maalesef kanka neden olsun 😂😂😂
😞😞😞😞
Kanka sen en iyisi kızlara ilgi duy bizim gibi tamam kız sayısı burda az ama Rabbimiz bizi erkek yaratmış zahten herşey zevk meselesi değil bu cinsel ilişki meselesi çocuk yapmak için var ondan dolayı sende kanka kızlara ilgi duymaya basla 😊😊
Hayat senin kim tutar seni kafana göre takıl
İyi oral yapması şart ama olunması için 😉
Diyelimki süper yapıyie
erkeklere ilgim yok :D :D
Şu başlıkta tanımı biri bana anlatsın lütfen
aslında erkek olup, tüylerini aldıran, vücut hatları kadın gibi narin olan ve erkeklerden hoşlanan kişi, pasif gay
Sen olursun işte.
Ben bahsettiğim geyim zaten😂
Olmazdım.
Olmam tabiki
Olmam
hayir asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar