Ailesiyle arası kötü hiç kimseyle konuşmayan biraz sinirli ve agresif çok trip atan ama sizi gerçekten seven ve sadık olan bi kızı sever miydiniz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Neden olmasın illa çok sosyal olmaya gerek yok. Belli başlı eksilere rağmen sevgi ve sadaket varsa olabilir yani
Ben aşırı derecede asosyal birisiyim ama
Bir şey olmaz benle konuşsun yeter 😅
Olurum niye olmasın kız beraber eğlenmeyi buluruz iste
Beni kimse sevmedi ama ailem bile
Yaradan sevmiş hayattasın ne konuşuyorsun döyerin seni 😂
Sevseydi şu an ölü gibi yaşamazdım
Seviyorum seni demek herşeyin istediğin gibi olması demek değildir burada üzüleceksin ey kulum üzüleceksin ama senin için bu seni daha sonra çok mutlu edicem gir cennetime ey kulum demekse uzulmen
Beni sevmesini gerektirecek bi şey yok namaz kılmıyorum kuran okumuyorum sadece yıldan yıla oruç tutuyorum o kadar
Onlarıda yaparsın nolacak sence varlığın boşuna mı hem yarattiğı içinde seviyor olabilir
Dediğim gibi sevseydi bu kızın kalbi dayanmıyor artık arada da bi mutlu edelim derdi
Mutlu olunca onu sevecek mıydın herşeyi ben yaptım mi diyecektin
O ilişkinin aynısını yaşıyorum ama bazen hani şu keko erkekler gibi sıkıyor normali benim sıkma anlamında iyi olmama gerekirken o benden daha baskıcı, yani çoğu kişi senin dediğin kriterlerden birisiyle ilişki yaşamak ister
Beni niye kimse sevmedi o zaman okula gidiyorum hiç kimseyle muhatap olmadan eve dönüyorum direkt odama geçip ya telefona bakıyorum ya da ders çalışıyorum sonra uyuyorum aynı rutinler kim ister böylesini
Sana ters olan ailesiyle arası iyi , uysal bir çocuk lazım , zaten uysal çoğu çocuk sesiz oluyor ondan daha yaşının ne olduğu bilmiyoruz okul diyorsan dağa gençsin yani mesela ben uysalım sevgilim kaşıntı birisi
Niye sevgili oluyorsun onunla o zaman
Seviyorum sevmesem neden onla olumki bide giderek değişiyor zaten
Anladım mutluluklar o zaman
Eyvallah inş sende o kişiyi bulursun
Hiç sanmıyorum
Zaten hep sanmıyanlara oluyor
😢
🤧
Bir zamanlar ben , şu an aldstiktan sonra ilişki aşk dusunmuyorum, menffat odaklı görüşüyorum ya
Ben öyle olamıyorum zaten mutlu de değilim
Tahmin ediyorum, dertleşelim mi, sorunu begeneyim dilersen yaz bana
Konuştukça daha çok üzülüyorum teşekkür ederim
Sevgi ve güven hissettirmesi önemli.
O yönden gerçekten sadık bi insanım yani birini sevdim mi çok bağlanıyorum ama kötü huylarım çok gördüğün gibi
Kötü huyların agresif sinirli olman vs mi?
Evet ek olarak çok trip atarım alınganım duygusalım
Sıkıntı olacak şeyler değil, herkesin kötü huyları vardır. Önemli olan iyi huyların kötü huylardan fazla ve etkili olması. Mesela asosyalim demişsin bu durum zamanla değişir diye düşünüyorum, karşı tarafa guven hisettikce rahat oldukça
Zaten o kişiye karşı asosyal olmam diye düşünüyorum ama insanlara karşı asosyalim kimseyle konuşmak istemiyorum ailemle de, tek başıma kalmaktan kafayı yemek üzereyim
İnsanlarla hiç konuşamıyor musun peki, ben de devamlı asosyal biri oldum mesela sadece samimi olduğum insanlarla çok konuşabilirim
Konuşanla konuşurum konuşmayanla hiç konuşmam, arkadaşım yok ailemle de pek konuşmuyorum yani bildiğin kimseyle konuşmuyorum
Arkadaşım yok derken bi zamanlar vardı şu an farklı şehirlerdeyiz bu yüzden yok
O zaman kendini biraz zorla, farklı insanlarla konuş en azından merhabalas zamanla geçer o asosyallik tâbi insanlardan nefret etmiyorsan. Unutma ki konuşmayan biriyle kimse kolay kolay konuşmaz sen bi açık yol sunsan belki o yoldan gelirler
Asla yapamıyorum insanların benimle konuşmasını da sevmiyorum zaten ama düşünüyorum da tamam insanlar umrumda değil de ben nasıl sevileceğim böyle giderse nasıl evlenecem, komşular bile anneme bu kızının psikolojisi bozuk diyor çünkü kimseye çıkıp bi hoş geldin demiyorum akrabalara dahi
Eğer insanlardan yana derdin yoksa çok ta umursama derim, sevgili evlilik işine de gelecek olursak eğer, internet çağında yaşıyoruz 🙂 ve üstelik kızsın şuraya bi soru sorsan zaten 50 kişi yazar, onun dışında sosyal medya kullaniyorsan da yazanlar olur. Dersen ki internet işi bana göre değil, o zaman hiç bilmiyorum çevre vs olmadan zor, işe girersen filan şansın olur. Bende de durum aynı ev okul yapardim devamlı şimdi de iş ev yapıyorum arkadaş çevresi vs hiç olmadı 😅 o yüzden bir şey diyemiyorum ama sen şanslısın erkek degilsin sonuçta
İnsta kullanıyorum ama kendimi atmadığım için yazan çizen yok burayı da yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum 2 3 kişiyle tanıştım ama buluşmadan hep bitiyor çoğu yalancı sahtekar 2 kuruş etmeyen adamlar zaten çevreden bi şey ummuyorum ama sanaldan konuşunca ben asosyalim diyemiyorum zor geliyor sessizim sakinim de diyemiyorum beni canım koyarlar diye
*slk yerine
Hmm evet insanların genel durumu o gerçekten, benim de başıma gelmişti. Peki instagrama resim koysan ve okuldaki insanları vs eklesen? O zaman cevrende ki insanlar yazar bence, KS de ki insanlara guven olmaz zaten milletin niyeti belli
İnsanlar seni ". slk" yerine koyacak diye herkesten umidini kesemezsin bu arada zarari sana olur 🙂 kötüler gibi iyiler de var hdyatta
Resim koyamam doğama aykırı, çirkinim diye değil genelde beğeniler beni ama pek foto çeken biri değilim poz veremem kaldı ki okuldaki insanları sevmiyorum hep bi sinirli bakış atıyorum hangi yüzle ekleyim ama bu
Sondaki "ama bu" olmayacaktı yanlış oldu
İşin zor kısacası, o zaman internetten konuşması hoşuna giden insanlara bakacaksın. Ben mesela bir insanla konuşurken hitap şekline bakarım ve genelde düzgün çıkarlar, sende buna göre bakabilirsin insanlara, zaten niyeti farklı olan fark ettiriyor. Yaşın kaçtı bu arada okul filan dedin eğer küçükse yaşın hiç dert etme böyle şeyleri
24 küçük değilim
O zaman işiniz internete kalıyor gibi hanımefendi, biraz insanlara yüz versen gerisi gelir bence. Bu saydığın kötü özellikler de hiç sorun olmayacak şeyler diye düşünüyorum 🙂
Elimden geldikçe vermeye çalışıyorum onlar da üzüp bırakıyor öyle
İnsanları dikkatli seç o hâlde, mesela nelere dikkat edersin karşı tarafta
Müsait olduğumda istek atarsam konuşabilir miyiz
Memnuniyetle
İstek atıyorum ç ile başlıyor nickim
Sevgi ve sadakat varsa diğer her şey detaydır
Haklısın
Kız versiyonumsun AJAİSNZSOWKSİS
Mutlu musun
Çok öyle böyle değil sen?
Baya mutluluktan ağlıyorum artık
Niye? Senin neyin var
Mutlu değilim
Neden?
Kimseyle konuşmuyorum kimseyle anlaşamıyorum hep içimde bi öfke var mutlu olamıyorum bi türlü istediğim hiçbir olmuyor bunlar yetmemiş gibi hiç sevilmedim seviyormuş gibi yapıp hep terk ettiler
Hepsinin... Bende o durumları yaşıyorum ama kimseye belirtemiyorum
Bende göstermiyorum zaten dışarıda çık mutluymuşum gibi yansıtıyorum insanları sevmiyorum benimle muhatap olsunlar da istemiyorum ama artık farkındayım ya psikolojim bozuk ya da otistiğim pek değişeceğini de sanmıyorum ama bi yandan da sevilmek istiyorum ama beni kim niye sevsin ben bile kendimi sevmiyorum
Benim psikolojim bozuk etrafımdaki herkesi boğuyor ve kaçıyorlar benden 😬
Benim de bozuk ama ileri derecede
Arada kendi kendine ağlıyor musun 😬
Günde 3 öğün
Şimdi kalktım ağlamaktan 🤔
Kim sen mi
Evet 🙂↕️
İşim olmaz
Neden
Sinirli, agresif, trip atan
kızlar ilgimi çekmiyor cnmm
en sade insan
Ölümüne severdim dayanırdım
Neden ölümüne dedin
Yani her türlü anlamında kötü anlama :)
Biraz yanlış bir cümle oldu
Böyle diyip kendinize bağlanmamızı sağlayıp gidiyorsunuz ama sonra
Yoo ben öyle biri değilim şuana kadar iki defa ilişkim oldu beni çocuksu ve çok bağlayıcı sevdim diye ayrılmak istediler fazla romantik sevmiyorlardı
Bilmiyorum beni de hep üzdüler
Anlıyorum zor olmalı benide üzdüler sayılır çok kibarım maço değilim diye trabzonda ki kadınlar beni sevmedi
Sende mi asosyalsin yoksa sadece kibar olduğun için mi
Soruyu beğenen sen misin
Kibar olduğum için
Yoo beğenen ben değilim ama beğendim şu an
Ne kadar kibar olabilirsin ki Karadenizli misin
Evettt karadenizliyim yani çok romantik bağlı seven birisi olduğum için kızlar beni yumuşak buluyor saçma bencr
Tipin nasıl
173 boyum normal kilo beyaz tenli siyah saçlı biraz kahverengimsi de olabilir kısa sakallı biriyim
İyisin aslında
Yani sayılır :)
İstersen ekleşip konuşalım dm den burdan biraz tuhaf oluyor
En sevdiğim kız tipi
Dalga mi geçiyorsun
Ciddiyim gerçekten. Çünkü onlar daha sadık oluyor
Neden olmasın