Hocamın arabasına bindim ve eve davet ettim..Şu an hala bizde :D Ona sarılıp uyumak için ne yapayım ?

Bugün okul çıkışı (üniversite) hocamın (30 yaşında bekar-ben 19) arabasına bindim ve beni evime kadar bıraktı.Evde tek kalıyorum ve gelin size kahve yapayım dedim .O da ilk başta biraz çekindi ama ben ısrar ettim hocam gelin kahvemi beğeneceğinize eminim dedim.Neyse sonra eve çıktık.

Evimi beğendi ,tek mi kalıyorsun burada ailen nerde falan diye sordu.

Oturma odasına geçtik ve kahvesini getirdim .Sonra isterseniz dinlenin dedim o da dayanamadı uyudu :D Üstünü örttüm sanki sevgiliye bakar gibi ..

Sonra o sırada ben yemek yaptım mutfakta ,sonuçta bekar adam ve karnımız açtı.Bi 3-4 saat uyuduktan sonra yemek yedik.Ben gideyim senin de yapacağın işlerin vardır dedi ,ben de yok isterseniz kalabilirsiniz bu akşam hem ben de kendimi güvende hissetmiş olurum dedim.

Şu an bende kalıyor ve sabah olmasını istemiyorum gerçekten :/ Şu an televizyonun olduğu odada ona yatak açtım ve televizyonda haberlere bakıyor.

Keşke ona sarılıp uyuyabilsem ...Yapabilir miyim sizce? Gece çığlık atsam kabus görmüş numarası yapsam yanıma gelir gitmeyin korkuyorum deyip ona sarılıp uyuyabilir miyim sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Bana şans dileyiiiin 25 dakika sonra çığlık atıcam :D
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben gidiyorum yarın son güncelleme hakkımı kullanırım gelişmelerden bahsederim.Hepinize iyi geceler.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar korktum çığlık atamadım :/ Komşular gelmesin diye.

Gece çok gök gürültüsü vardı yanına gittim sarılıp uyuduk :D Gerçekten bakın yalan söylemiyorum.Öpüşecek gibi olduk ama yapmadık.Hem bu bir başlangıçtı.Saçlarımı okşadığını farkettim gözlerimi kapattıktan sonra.

Ve sabah olduğunda kahvaltıdan sonra gizliden gizliden yine okula gittik.:) Üstelik bugün onun dersi vardı.Gözünün içine bakarak dersi dinledim bazen de bana baktığında gülümsedim ona.
Hocamın arabasına bindim ve eve davet ettim..Şu an hala bizde :D Ona sarılıp uyumak için ne yapayım ?