Geçenlerde benzerini sorduğum bir soru ile karşınızdayım. :)PubgSevgilinizin karşı cins ile aynı grupta ve sesli olarak PUBG oynaması, ayrılık sebebi midir? #Ankaralı #Aşkİlişkileri
Sevgilinin karşı cins ile aynı grupta PUBG oynaması, ayrılık sebebi midir?
@Zoey123 tartışma çıkarıp sataşmaya gelen sensin espiri yapmış dahi olabilirdim belki gelip senin ismin geçmiş gibi saldırma gereği duydun ön yargıli olmak karşındakini kirmaktan daha iyidir
Ben de oynayanlae grubuna dahilsem konusma hakkım var bu 1 söyledigin gayet ciddi konuyu cevirme bu 2 aramızda bir samimiyet arkadaşlık vs yok neden sana değer vereyim hayatımdaki insanlara değer veririm bir de anlamış mış. Tamam evet
@Zoey123 abartmadin alt tarafı dandik oyun ben bu oyunu oynayan kızla işim olmaz diyorum istenebilirim gayet normal değil mi Vatan millet sorunu gibi büyütmenin anlamı ne ismini yazmadığım sürece kendini üzerine alınma çocuk değilsin sonuçta
@Zoey123 gelip ilk satasan sensin ilk tribi başlatan sensin. Senin bana sataşmana karşı savunma gereği duymam gayet normal ayrıca ben sana hakaret etmediğim halde geldin yorumda hakarette ettin. Konuyu tatlıya bağlayıp uzatmayacaktim aslında dandik bir oyun için gereksiz uzadı hadi siz pubg tayfası kızlara iyi günler...
En İyi Cevaplar