Takip etse dediğin sanırım beraber bir ekip olmak gibi sanırım. Hayır sorun etmezdim sonuçta bende oyunda takim ile beraber vurduğumuz oluyor bazen gidip kuleyi basıyoruz bazen ön tarafı ateş altına bırakıyoruz bunlar olabilecek şeylerdir zaten 😄
Sorun ederim. Niye takip ediyor elin çocuğunu. Birlikte oynamaları zaten kriz sebebi. Kimseyle özellikle öyle sanal alemde kimseyle fazla samimiyet, yakınlık kurmasını istemem.
Wow oynayan bebe de kıskanılmaz artık ya. Oyunda karşı cins eklese nolur 😂 oyun birçok kişiyle beraber oynama zorunluluğu olan bir oyun birşeyler yapabilmesi için. Daha da çok ekler.
Karakterden bahsetmiyorum. Online oyunlarda millet hep birbirine asılıyor. Sesli sohbetler, birbirlerine sosyal medya hespları vermek falan . Ben oyunda çok denk geldim sevgilisine uyuyorum veya işim vr diyip oyunda karı kızla takılanları
öyle biriyle neden berabersin insan canım olması lazım. öte taraftan bende evliyim ve sosyal ortamlardan oyunlardan çok arkadaşım var. olayı farklı bir boyuta taşımadıkça sıkıntı yok