Hangisinde daha çok yanarsınız? Hangi durum sizi her gün bir kez daha yaralar? En büyük aşkınızı bir daha görememek mi? Nefret ettiğiniz biriyle zorla evlenmek mi?
Nefret ettiğiniz biriyle evlenmek mi içinizi yakar, en büyük aşkınızı bir daha göremeyecek olmak mı?
Nefret ettigim bir kisi tabiki de ama oyle bir sey kesinlik ile olamaz ki kim ister bunu. En cok sevdigim asik oldugum birini ancak topraga verirsem goremem onun haricinde her turlu gorebilirim de konusabilirim de birlikte olamasak bile iki anlayisli birer insan olarak arkadas kalabiliriz duruma gore tabiki de ama arkadas da olma taraftari degilim sonuc olarak deger verdigin birisi ve sadece o kadar fazlasi yok iki yabanci gibi yani :/
Aşk mı bilmiyorum ama 3 sene boyunca hoşlandığım çocukla aynı okulda, aynı koridorlarda okudum va mezun olduktan sonra bir daha hiç görmedim. Göremeyeceğim de. Yani onu yaşadığıma göre diğerini yaşamam İnşallah 😅
Nefret ettiğin biriyle evlenmek daha beter bir şey ya. Ömür boyu sürecek bir şey sonuçta. Kurtulamazsın. En büyük aşkımı bir daha göremeyeceksem de en azından bir başkasını görmek zorunda kalmam 😕
En İyi Cevaplar