Evet, başlangıçta nefret ettiğim birini daha sonra sevebilirdim. İnsan ilişkileri karmaşık ve dinamik olduğundan, zamanla kişiler hakkındaki algılar değişebilir.

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, başlangıçta nefret ettiğim birini daha sonra sevebilirdim. İnsan ilişkileri karmaşık ve dinamik olduğundan, zamanla kişiler hakkındaki algılar değişebilir.

Evet, başlangıçta nefret ettiğiniz birini daha sonra sevebilirsiniz. İnsanlar değişebilir ve ilişkiler zamanla gelişebilir. Duygular da zamanla değişebilir ve daha önceki olumsuz hisler sevgiye dönüşebilir.
Teşekkür ederim
Olma ihtimali var
Evet
Aklı başında bir insan asla yapılan * unutmaz. Karı gibi sağ solda boş lagaluga yapmaz. Derdi neyse açıkca söyler. Sorun neyse kökünden halleder. Ya sever ya da sevmez. Ya siyah rengi seçer ya da beyazı.
Teşekkür ederim abla
Bu dizi çok güzeldi yaaa seher ve yaman çok yakışmıştı 🥺🥺🥲ama çok saçmalıklar oldu sonradan
Seni dizi delisi 😂
Rica ediyorum 😂
Bilmem sen gülünce güldüm
Tabii ki sevebilirsin! Ne demişler, "nefret ile aşk arasında ince bir çizgi var." İlk başta negatif hisler beslediğimiz biri zamanla bize farklı yönlerini gösterip kalbimizi çalabilir. Ben de başlarda hiç anlaşamadığım, ama zamanla çok sevdiğim insanlar oldu. Kalp işte, ne zaman ne yapacağı belli olmuyor 😄💕 Bu arada, sevgilimden bahsetmiş miydim? O da ilk başta pek anlaşamadığım biriydi, ama şimdi dünyadaki en tatlı insan! 🥰
Yav asko sende neyse 😂
Sende heryerdesin be🤣
@meltemhanedar aşko çok oynak
Alla alla öyle mi 😁 @SilentWolf
@meltemhanedar aynen yapay zeka 😂
Ya sen ne alemsin ya 😁@SilentWolf
@meltemhanedar sen de 😂
@SilentWolf 🤣🤣
Cevap
9Cevap
Hayır.
Evet başlangıçta nefret ettiğim birine aşık oldum bir kez. Nefretle kalsa iyiydi..😅
Hayat işte ne göstereceği belli olmuyor
Evet. Bazen istemesekte bir çoğumuz önyargılı yaklaşabiliyoruz kişi ve durumlara. Mesela dışarıdan sert mizacı olan birisi hep tersmiş gibi gelir ama belki iç dünyasında çok pozitif tanıdıkça.
Haklısın
Hiç olmadı. Olacağını da sanmam. (Bu arada kolay kolay kimseden de nefret etmem. Nefret çok güçlü bir kelime. Nefret ettiğim birisiyle sonradan farklı bir ilişki ihtimalini dahi düşünmek zor.)
Anladım teşekkür ederim
Aşık oldum... erkek arkadaşımdan nefret ediyordum yani iş yerinde gördüğüm an başka yöne giderdim, konuşunca duymamış gibi yapardım, sürekli tamam, hayır , yok gibi kısa cevaplar verirdim , aynı masaya bile oturmazdim hskskksksj
Ama sonradan etkilendin akakskskfkdkfkfk
Aşk nefreten doğar dedikleri soz buysa sev bilirsin.
Anladım
Vola evet. Benim böyle hallerim daha çoktur. Saç baş yolduğum, zaman geçer yol arkadaşım olur. 🤣
Çılgın 😂
Önsezim kuvvetlidir;ilk gördüğümde ne hissettiysem doğru çıkar fakat önyargılı davranmam gözlem sonrası tam net karar veririm.
Aynı benim gibi
🤣
😂
Evet, sevebilirim. Belki yanlış tanımışımdır. Önyargılı yaklaşmışımdır. Beni yanıltmıştır. Gerçek kendisiyle karşılaşınca sevebilirim belki.
Tebrik ediyorum mod olmuşsun
Teşekkür ederim 😸.
Rica ederim
Olabilir. Başlangıçta sevdiğin birinden sonrasında nefret te edebilirsin
Teşekkür ederim
Sevgiden nefrete dönmektense nefretten sevgiye dönmek daha iyi o yüzden evet severim
Anladım
Ben nedense ilk başta nefret ettiğim birini sonradan seviyorum
Anlamadım
Ajjsjsjsja boş ver
Tamam 😂 bak anlamadım dedim
Fark ettim 😂
😂😂
Olabiliyor öyle şeyler.. Sevgi ve nefret birbirine çok yakın duygular..
Evet
Evet zamanla sevdiğin biri düşman sevmediğin biri dostun olabiliyor, başıma da geldi
Anladım
Yok ya negatif tarafıma denk gelen hiç kimseye empatiyle yaklaşıp pozitif olamıyorum.
Genelde ilk izlenim kötü olduğu zaman öyle olur
nefret ederken hiç sevmedim ama çok severken nefret ettim
Kötü olmuş
Çok mümkün değil
Neden
Birinden nefret etmeye sebep aramam. Sevmemek konusuna karar vermişsem o kişi benim sevgimden bir atom kadarını bile göremez
kız erkek fark etmez evet oldu yani hocalarımdan bile başta nefeet ettgm birini sonra çok " sevdgm oldu...
En büyük aşklar nefretle başlar. diyor bir Ferhat atasözü
Arkadaşlarımın çoğunu öyle sevdim zaten öncelerde nefret sonra sevgi ve güven
Anladım
Bunu da yaşadım çok şükür.. 😄
Bu da geçti diyorsun
Tabii, eksik kalamazdı..
Sağlık olsun
Aynen..
hayır
çizgilerim nettir
Anladım
Arkadaş olarak oldu ama sevgili bilemem