• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eşini seven erkek başka kadına bakar mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
14
Yapay Zekaya Sor

Evli erkekler başka kadınlara neden bakar anlamıyorum. Seven erkek başka kadınlara bakar mı?

Sevgi Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • öpmemlazim
    öpmemlazim Takip Et
    FenomenXper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Günümüzde, ilişkilerdeki en büyük sorun sadakat sorunu. İnsanlar ne kadar aşığım dese de sadakat konusunda yeterince güven veremiyorlar. Peki seven erkek başka kadınlara bakar mı?

Seven Erkek Başka Kadınlara Bakar mı?

seven erkek başka kadınlara bakar mı?
    seven erkek başka kadınlara bakar mı?

Bakmaz deyip işi kökten çözmek isterdim ama üzgünüm. Bu kişiden kişiye değişiyor. Seven erkeğin, sevdiğine sadık olması beklenir. Zaten bir ilişkinin temelinde sevgi, saygı, sadakat ve güven vardır. Bunlardan biri olmazsa ilişki ağır aksak ilerler, hatta biter.

Bazı erkeklerin gözü dışarıya kayabilir. Merak içgüdüsüyle birlikte işler çığırından çıkar. Doğal olarak kadının güveni sarsılır ve erkeğin her hareketinde şüphelenir. Bir ilişki şüpheye düştüyse zaten o ilişki bitmiştir.

Erkekler Diğer Kadınlara Neden Bakar?

Bu ne gerekçeyle olursa olsun kabul edilemez bir durum. Genel olarak erkekler, diğer erkelere şu nedenlerle diğer kadınlara bakar:

• İnsanın doğal ilgisi. Bu şöyle bir şey, yolda yürürken dikkat çekici biri yanınızdan geçerse doğal olarak ilginizi çeker. Bu da öyle bir şey.
    • Merak duygusu. Erkekler çocuk gibidir. Merak unsuru her zaman aktiftir ve bu bazen farklı arayışlara yol açabiliyor.
    • İlişkide aşılamayan sorunlar. Ufak tefek de olsa bazı aşılamayan sorunlar erkeği bunaltabiliyor. Bu da erkeğin gözünün dışarıya kaymasına neden olabiliyor.
    • Estetik algısı. Dış görünüşü daha alımlı ve güzel görünen, yani çekici kadınlara yönelik bir çekim oluşabiliyor.
    • Cinsel çekim. Bu da fiziken çekici gelen kadınlara yönelik bir durum.

Seven erkek başka kadınlara bakar mı soruna cevap vermeye çalıştım. Umarım faydalı olmuştur. :)

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• freedomblnt
    freedomblnt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Adamsa bakmaz

5
    0 Yorumla
  • kafalargokyuzu
    kafalargokyuzu Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 43%
    +1 yıl

Erkek milleti senin uğrana ölse de başka kiz görünce bakar

19
    9 Yorumla
    • Alkolikmiyim
      Alkolikmiyim
      +1 yıl

Yarası olan gocunuyor

Yorumla
    • kafalargokyuzu
      kafalargokyuzu
      +1 yıl

Ağlama bence

Yorumla
    • Alkolikmiyim
      Alkolikmiyim
      +1 yıl

Herneyse düz mantık

Yorumla
    • kafalargokyuzu
      kafalargokyuzu
      +1 yıl

Düz mantık değil gördüğüm bu

Yorumla
    • kafalargokyuzu
      kafalargokyuzu
      +1 yıl

Istisna vardır belki bana denk gelmedi

Yorumla
    • Alkolikmiyim
      Alkolikmiyim
      +1 yıl

Doğrudur ama yaptığın yanlış. Herkes senin tecrübeni yaşayacak diye bir şey yok o yüzden başkalarının aklını bulandırmaya da hakkın yok. O yüzden yarası olan gocunur dedim ya.

Yorumla
    • kafalargokyuzu
      kafalargokyuzu
      +1 yıl

Görüşümü belirttim burası o işe yarıyor bence senin de yaran var ki hemen atladın

Yorumla
    • Alkolikmiyim
      Alkolikmiyim
      +1 yıl

Kendini haklı çıkarmaya çalışmasan kafamı kırardım zaten. Hem ben yaşadım diyorsun hem de kabul etmiyorsun kendinle çelişiyorsun. Herneyse bak keyfine.

Yorumla
    • kafalargokyuzu
      kafalargokyuzu
      +1 yıl

Hakli çıkarma cabasi değil iyi oku derim sen görüşümu belirttiğim için yaran var diyosun o kadar saçma ki ben yok ya asla desem aynı şeyi dicek miydin şu erkek milletini savunmasini yapmasan ben sasirirdim

Yorumla
  • Turkmen-kizi
    Turkmen-kizi Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.

Esini seviyorsa bakmaz

9
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

22

Cevap

54

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Bakmaz, bakıyorsa sevmiyordur...

8
    0 Yorumla
  • ATİLLA1995
    ATİLLA1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

ALDATMA OLAYLARİ

Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;

1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI

Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.

Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor

Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.

2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR

Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.

Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.

Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.

Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.

Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.

0
    0 Yorumla
  • atmenistoner
    atmenistoner Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Gerçekten sevdiği ve ilgi duyduğu o değilmiş demek ki. Yoksa neden başkasına baksın ki. Ben hayatımda kimse olmamasına rağmen bakmıyorum, ilgilenmiyorum, umursamıyorum. Evli olanın hiç bakmaması lazım zaten ki sonuçta kendisi bir kadını sevmiş beğenmiş. Daha da başkasına nasıl bakabiliyor ki. Bakıyorsa ilişkinizi sorgulayın değerlendirin zaten. Bu saçma çünkü.

8
    0 Yorumla
  • Mrkskn82
    Mrkskn82 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Ben evliyim. Ya da son zamanlarda onun gibi bişeyim. 😊 çok şükür henüz başka kadınlara bakacak ya da ilişki yaşayacak boyuta gelmedim. Aldatmadım da. Ama şu an hayatın bana ve aileme getirdikleri yüzünden bazen bir aşk ihtiyacı duymuyor da değilim. Dünyanın binbir türlü hali var. Neden demeden önce önyargılı davranmamak lazım.

1
    0 Yorumla
  • kirlak28
    kirlak28 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Aklı yâr da olanın gözü yerde olur demiş atalarımız boşuna dememiş bence sevdiği varken ya da evli iken insan başkasına nasıl bakar ki

14
    0 Yorumla
  • sercanayyildiz
    sercanayyildiz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.

Bakanın gözünü oysun kadınlar adam olsun şerefsizler kadın baksa kiyameti koparır zuzular karısını aldatan gözümde itten beter

10
    1 Yorumla
    • sercanayyildiz
      sercanayyildiz
      +1 yıl

Zuzular ne ya bu site niye yazdığimi degistiryo

Yorumla
  • mistyprenses
    mistyprenses Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    +1 yıl

Seviyorsa gözü ondan başkasını görmemesi lazım yani doğru bir tanedir.

11
    0 Yorumla
  • BeşliAvize
    BeşliAvize Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Sadece ve sadece cinsellik için , karısını sevmediği için başka kadına bakan erkek sayısı çok azdır. Erkekleri de bu tarz ilişkilere atan yine kadınların ilgisizliğidir. Ha çok ilgili yatakta da istediği herşeyi yapan (dürüst olun) bir kadınsanız ve aldatılıyorsanız kocanız hasta denektir.

3
    0 Yorumla
  • darkleyl96
    darkleyl96 Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Eşini seven bir erkek başka kadını görmez göremez tabi gerçekten seviyorsa şahsen bende öyle olurum eşimden başkasına bakmam ihanet olur çünkü aslında şu an da bakmıyorum açıkçası ilgilenmiyorum ciddi olmayanlarla

3
    0 Yorumla
  • Soydanzade
    Soydanzade Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

Seven insan bakmayı düşünmez bile.. ne yana dönerse dönsün sevdiğini görür..

7
    0 Yorumla
  • uWuTeLLa
    uWuTeLLa Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.

Karakter meselesi. İnsan olan eşinden başkasına bakmaz. Erkeği, kadını olmaz bunun. Şeytana uydum falan filan bunlar boş iş. İçinde art niyet olan insanlar maalesef ki her şeyi yapar.

2
    0 Yorumla
  • RuhunBedeLii
    RuhunBedeLii Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Şu sıralar sıkıntılar var Sevgi saygı bitmiş durumda evliyim çocuğum var 1.5 yaşında Ama yinede öyle bir derdim yok eğer olursa boşanırım sonra bakarım.

1
    0 Yorumla
  • Olmuyoristeolmuyo
    Olmuyoristeolmuyo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 34%
    +1 yıl

bakar sende bulamadığını o kadında bulur. Siz kadınlar şu kısmı hiç anlayamzsınız o da şu: bir kadın bir erkeğin cins. sel açlığını doyurmayı düşünür. erkek ise duygusal açlığı vardır onu bastırmak ister. fark bu işte. kadın bunu yıllar sonra en az 10 yıl sonra anlar.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne alka her geçene bakan hem sen nerden biloyosun ki ben miyim benim eşim mi benim eşimin arkadaşı ve karısa güzel. Dediğine bakılırsa saçmalık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir adam aradığını bulamadıysa evlenmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aradığını bulmuşki evlen miş

Yorumla
    • Dawn27
      Dawn27
      +1 yıl

Yani aldatan erkek duygusal acligi yuzunden mi aldatiyor?

Yorumla
    • Olmuyoristeolmuyo
      Olmuyoristeolmuyo
      +1 yıl

@Dawn27 evet kesinlikle bana göre öyle hele evli erkekler %99 bütün kadınlar aynı olduğunu bilir vücut aynıdır

Yorumla
    • Dawn27
      Dawn27
      +1 yıl

Nasil bir duygusal aclik bu?

Yorumla
    • Olmuyoristeolmuyo
      Olmuyoristeolmuyo
      +1 yıl

@Dawn27 bir erkek s3ni becersin köşeye atar gider ama bir erkekle seviş senin herşeyin olur. Sevişmek ile birlesmek arasındaki fark gibi. Mesela birisi benimle birlessin tıkla geç bel suyumu alır ama birisi benimle sevişsin kalbimde taht kurar. Bunu kadınlar ancak yıllar sonra anlar,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya nerden nereye

Yorumla
  • istanbulvurucu
    istanbulvurucu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Evli değilim hep diyorum evlenirsem başkas8na bakmam bile

1
    0 Yorumla
  • isparos
    isparos Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Evet , yeterki fırsat bulsun. Çok az kişi sadakatli malesef. 100 kişide 5 bile değil bu.

4
    1 Yorumla
    • xKARAGÜLÜMx
      xKARAGÜLÜMx
      +1 yıl

Bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir

Yorumla
  • ARCHON
    ARCHON Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 44%
    +1 yıl

Konsey karar veriyor kızım bekliyoruz

0
    0 Yorumla
  • Sonerr-Demirerr
    Sonerr-Demirerr Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl

Evet bakar. Herkes bilmez sevmeyi..

6
    0 Yorumla
  • SimonPaula
    SimonPaula Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Sevgi başka cinsel dürtü başka bir mesele ne yazıkki insan doğasında bu mevcut ama herkes bakar mı bilemem

0
    0 Yorumla
  • Kelebekk199622
    Kelebekk199622 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl

Geçmişini araştır çapkınsa yapar çapkın olan biri asla değişmez.

2
    0 Yorumla
  • lunarfox
    lunarfox Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

Her erkeğe aynı şeyi söylemek yersiz olur kişiden kişiye göre değişir bence

1
    0 Yorumla
  • desmont
    desmont Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.

ne yani tokuz diye menüye de mi bakmayalım gibi bir tabir var.

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Eşine onu sevmediğini diyemiyor olabilir.
    Gözü kendisinden bağımsız hareket ediyor olabilir :)

0
    0 Yorumla
  • yinemipilav
    yinemipilav Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

Başka kadınlara bakmaz ama yatabilir. Madde gibi düşün

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Güzel bir şey görünce bakmakta sakınca olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Biz birlikte bakıyoruz, gıybet yapıyoruz çok eğlenceli oluyor.

Güzele bakmak sevaptır.

0
    0 Yorumla
  • sevmistim64
    sevmistim64 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49
    +1 yıl

Erkeğin bakmaması lazım ama bunun için tek erkekler suçlu değil evli kadın da bakıyor zina bile yapıyor

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam ben başka birşey diyorum benim söylediğm çiftin eşi kapalı güzel hanım hanımcık diyorum kocasını seviyor ilgileniyor kocasıda ilgileniyor bizim yanımızda sürekli mutlular ama eşinden kadınlar rahatsız oluyor kocası gelen gecene çok bakıyormuş kadında bilmiyor bunu yani erkekler niye bakar eşini seviyor sonuşta bu öğrenmek istedim kadın yapmaz demedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadında yapar erkekte ama hepsi aynı değil kesinlikle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadın düşmanı olma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkekler sanki çok saf

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu soruyu kendine sormalısın. Demelisin ki ben bir adamı sevsem başka bir erkeğe bakar mıyım? Diye. Bu kadar basit.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

eşi mutlu etmiyor ihtiyaçlarını gidermiyorsa eşi çekici güzel gelmiyorsa malesef oluyor çok yanlış tabiki de ama ;(

0
    0 Yorumla
  • RebornOfJunkie
    RebornOfJunkie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Yolda at gözlüğü ile gezecek değil ister istemez bakar ama bakmakla bakmak arasında fark var tabi kii

0
    0 Yorumla
  • loki92
    loki92 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 58%
    +1 yıl

Karakteri yoksa bakar 😏😃

1
    0 Yorumla
  • Beyaz-İtli-Prens
    Beyaz-İtli-Prens Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Seven insanın gözü eşinden başkasını görmez.

2
    0 Yorumla
  • benemay
    benemay Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

insanlar çevresine göre hareket eder demek ki o kadarlık bir insan

0
    0 Yorumla
  • _Nisann_
    _Nisann_ Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl

Bakar. Göz bu illaki kayar.

3
    0 Yorumla
  • Gemileriyaktım
    Gemileriyaktım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 61%
    +1 yıl

Evet ah o gözler kör olsun

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

ya sen monotonluk.. evliliğin cinsellik ve heyecanı yarı yarıya azalttığı vs gib işeyler duymadın mı uzaydamı yaşıyorsun.. evli dilsin sanırım..

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saçmalama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

saçmalama derken bu kadar çağdışı gerçeklerden kopuk yaşayarak saçmalayan ben dilim sanırım..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Emin ol her ilşki de aynı değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eğer namaz kılıp allaha ibadetletini yaparsan allah evliliiğin bozılmasına engel olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evliliğim bozuk dilki kim sölüyo bozuk olduğunu gayit iyi yazçdığın şey farklı ya.. sen gerçekten safsın bu devirde ya da salak.. kocan emin ol boynuzluyodur seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İki insan gerçekten birrine aşıksa 70 yaşına da gelse evli de olsa aşkları ilk günkü gibi kalır biz kocamla birbirimize ilk günkü aşığız sadece her evlilikte olduğu gibi bizimkinde de sorunlar var sadece bu sen o kadar beyinsiz bir insansın ki o kadar sığ bir insansın bunu anlayamaman çok normal senin olan kadınlara şu an acıyorum gercekten...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

muhahahaa salla babam salla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen tam bir kardeşimsin gercekten ne yaşıyosan hakediyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ay ne güldüm yanlış yazdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tam bir... Ağzımı bozmak istemiyorum ciddiyetsiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sen beni merak ediyorsun dimi bende seni bu kadar dikbaşlı bir kadın nasıl olur diye.. ekledim

Yorumla
  • OnurCelikk
    OnurCelikk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

O adama değil kadına bağlı olan birşey sen kadınlığını yapmazsan kocanın isteklerini karşılıyamazsan başka kadınlada olur suçu adamda değil kadın kendinde aramalı demekki eksikleri varki adam başkalarıyla tamamlıyor 🤫

0
    11 Yorumla
    • Kelebekk199622
      Kelebekk199622
      +1 yıl

Adam malsa kadın neylesin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bikere benim eşim le alakası yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben bir arkadaşın kocasına sinir oluyorum eşiiçok güzel ama adam sürekli gelene geçene bakıyor karısının habri yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söylesem mi diye görüşünüzü alayım diye yazdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden hemen bu kadar laf yapıyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsangibi soruya cevap ver sen erkeksin eksiksin heralde konuyu buraya çekiyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gözümle gördüm hemde bütün kızlar sıkıldı bakışlarından ve karısı çok güzel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladın sanırım

Yorumla
    • OnurCelikk
      OnurCelikk
      +1 yıl

Güzellik konusunda eksik demedim ki ben zaten huy tavır karakter konusunda diyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nediyosun ya sen dengesiz ne alaka bir kere ben değil eşimin arkadaşı hem kadın eşini çok seviyor herşeyi yapar onun için hada adam da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir de karısının huyu çok güzel kapalı hanım hanım çık

Yorumla
  • Lovegood
    Lovegood Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Bakmaması gerekir aslında karakter meselesi💫

3
    0 Yorumla
  • Ayçamutlud
    Ayçamutlud Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 73%
    +1 yıl

kadın vermezse bakar , erkekler açtır

0
    0 Yorumla
  • Yasak_armut
    Yasak_armut Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

Sevse bakmaz. Demekki sevmiyor

0
    0 Yorumla
  • dgknunl
    dgknunl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Evli olsam bakmam ama şuanda bakarım

1
    0 Yorumla
  • Husoerg
    Husoerg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Bakmaz diyecem de kardeş. Yalan yok yani bakar...

0
    0 Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Genelde kilo aldıkları için bence

2
    0 Yorumla
  • ByWood
    ByWood Takip Et
    Master Yaş: 49
    +1 yıl

Erkek adam bakar oldu mu?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben sadece soru sordum

Yorumla
    • ByWood
      ByWood
      +1 yıl

Bende kadınların kocasını başka kocalarla kıyaslamasını, yatakta nasıl becerildillerini performanslarını kendı arkadaşlarını espri ile anlatmalarını anlamıyorum. Once iğneyı kendınıze batırın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Saçmalama ne diyosun o senin dünyadaki kadınlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendine gel

Yorumla
  • _KalpsizBeden_13
    _KalpsizBeden_13 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Hayatta bakmaz

1
    0 Yorumla
  • Bakınıyorumsadece
    Bakınıyorumsadece Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Sevmeyi bilmiyorsa bakar

1
    0 Yorumla
  • TayyarRA
    TayyarRA Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

ben bakmam. ama bakan da var yani

0
    0 Yorumla
  • SırrıYok
    SırrıYok Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Aşırı istekli ve ilgisiz kaldıysa ondandır

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya dengesiz ze bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben değilim bahsettiğim kişi

Yorumla
  • hamit77
    hamit77 Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 911 cevap paylaştı.

Bu nasil sacma bir soru

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye saçma olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cevaplama neden boş yorum yapıyosun

Yorumla
    • hamit77
      hamit77
      +1 yıl

Seven boyle seyler yapmaz o yuzden dedik sacma soru diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam ozaman seven yapmaz de sende niye saçma soru diyosun

Yorumla
    • hamit77
      hamit77
      +1 yıl

Ben anlatamiyorum ☺ burcu bosver

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

var böyle bir yvşaklığımız.

1
    0 Yorumla
  • şairinbiri
    şairinbiri Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Bu zamanın erkekleri bakar.

0
    0 Yorumla
  • Ængel
    Ængel Takip Et
    Yoda Yaş: 26
    +1 yıl

Eşini seven bakmaz.

1
    0 Yorumla
  • DArtagnan33
    DArtagnan33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Bakıyor maalesef çevremizde hep görüyoruz

0
    0 Yorumla
  • Busrraaa122
    Busrraaa122 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

Pust oldukları için

2
    0 Yorumla
  • umutsuz64
    umutsuz64 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Eşini seviyorsa mutlu ise bakmaz

0
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Bakmaz

0
    0 Yorumla
  • BenYoutuber
    BenYoutuber Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Erkek adamsa bakmaz

0
    0 Yorumla
  • looklonly
    looklonly Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bakmaz.

0
    0 Yorumla
  • Oğuz1616
    Oğuz1616 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Bakmaz

0
    0 Yorumla
  • Ketum1dost
    Ketum1dost Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 34%
    +1 yıl

Bakanlar var

0
    0 Yorumla
  • üye645250
    üye645250 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşini seven erkek başka kadına bakar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşini seven evli erkek başkasına bakar mı? 26 cevap verildi
Eşini seven evli erkek başkasına bakar mı? 13 cevap verildi
Aldatan erkek eşini gerçekten seviyor mudur? 18 cevap verildi
Eşiyle mutlu olan erkek yine de başka kadınlara bakar mı? 24 cevap verildi
Köpek gibi seven bir erkek karısının yanındayken başkasıyla bakışır mı? 15 cevap verildi
Erkek sevdiği kadına yan gözle bakar mı? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨