Evli erkekler başka kadınlara neden bakar anlamıyorum. Seven erkek başka kadınlara bakar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGünümüzde, ilişkilerdeki en büyük sorun sadakat sorunu. İnsanlar ne kadar aşığım dese de sadakat konusunda yeterince güven veremiyorlar. Peki seven erkek başka kadınlara bakar mı?
Seven Erkek Başka Kadınlara Bakar mı?

seven erkek başka kadınlara bakar mı? Bakmaz deyip işi kökten çözmek isterdim ama üzgünüm. Bu kişiden kişiye değişiyor. Seven erkeğin, sevdiğine sadık olması beklenir. Zaten bir ilişkinin temelinde sevgi, saygı, sadakat ve güven vardır. Bunlardan biri olmazsa ilişki ağır aksak ilerler, hatta biter.
Bazı erkeklerin gözü dışarıya kayabilir. Merak içgüdüsüyle birlikte işler çığırından çıkar. Doğal olarak kadının güveni sarsılır ve erkeğin her hareketinde şüphelenir. Bir ilişki şüpheye düştüyse zaten o ilişki bitmiştir.
Erkekler Diğer Kadınlara Neden Bakar?
Bu ne gerekçeyle olursa olsun kabul edilemez bir durum. Genel olarak erkekler, diğer erkelere şu nedenlerle diğer kadınlara bakar:
- İnsanın doğal ilgisi. Bu şöyle bir şey, yolda yürürken dikkat çekici biri yanınızdan geçerse doğal olarak ilginizi çeker. Bu da öyle bir şey.
- Merak duygusu. Erkekler çocuk gibidir. Merak unsuru her zaman aktiftir ve bu bazen farklı arayışlara yol açabiliyor.
- İlişkide aşılamayan sorunlar. Ufak tefek de olsa bazı aşılamayan sorunlar erkeği bunaltabiliyor. Bu da erkeğin gözünün dışarıya kaymasına neden olabiliyor.
- Estetik algısı. Dış görünüşü daha alımlı ve güzel görünen, yani çekici kadınlara yönelik bir çekim oluşabiliyor.
- Cinsel çekim. Bu da fiziken çekici gelen kadınlara yönelik bir durum.
Seven erkek başka kadınlara bakar mı soruna cevap vermeye çalıştım. Umarım faydalı olmuştur. :)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdamsa bakmaz
50 Yorumla
+1 yılErkek milleti senin uğrana ölse de başka kiz görünce bakar
199 Yorumla- +1 yıl
Yarası olan gocunuyor
- +1 yıl
Ağlama bence
- +1 yıl
Herneyse düz mantık
- +1 yıl
Düz mantık değil gördüğüm bu
- +1 yıl
Istisna vardır belki bana denk gelmedi
- +1 yıl
Doğrudur ama yaptığın yanlış. Herkes senin tecrübeni yaşayacak diye bir şey yok o yüzden başkalarının aklını bulandırmaya da hakkın yok. O yüzden yarası olan gocunur dedim ya.
- +1 yıl
Görüşümü belirttim burası o işe yarıyor bence senin de yaran var ki hemen atladın
- +1 yıl
Kendini haklı çıkarmaya çalışmasan kafamı kırardım zaten. Hem ben yaşadım diyorsun hem de kabul etmiyorsun kendinle çelişiyorsun. Herneyse bak keyfine.
- +1 yıl
Hakli çıkarma cabasi değil iyi oku derim sen görüşümu belirttiğim için yaran var diyosun o kadar saçma ki ben yok ya asla desem aynı şeyi dicek miydin şu erkek milletini savunmasini yapmasan ben sasirirdim
- Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılEsini seviyorsa bakmaz
90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
54Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bakmaz, bakıyorsa sevmiyordur...
80 Yorumla
+1 yılALDATMA OLAYLARİ
Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;
1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI
Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.
2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR
Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.
Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevdiği ve ilgi duyduğu o değilmiş demek ki. Yoksa neden başkasına baksın ki. Ben hayatımda kimse olmamasına rağmen bakmıyorum, ilgilenmiyorum, umursamıyorum. Evli olanın hiç bakmaması lazım zaten ki sonuçta kendisi bir kadını sevmiş beğenmiş. Daha da başkasına nasıl bakabiliyor ki. Bakıyorsa ilişkinizi sorgulayın değerlendirin zaten. Bu saçma çünkü.
80 YorumlaBen evliyim. Ya da son zamanlarda onun gibi bişeyim. 😊 çok şükür henüz başka kadınlara bakacak ya da ilişki yaşayacak boyuta gelmedim. Aldatmadım da. Ama şu an hayatın bana ve aileme getirdikleri yüzünden bazen bir aşk ihtiyacı duymuyor da değilim. Dünyanın binbir türlü hali var. Neden demeden önce önyargılı davranmamak lazım.
10 YorumlaAklı yâr da olanın gözü yerde olur demiş atalarımız boşuna dememiş bence sevdiği varken ya da evli iken insan başkasına nasıl bakar ki
140 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılBakanın gözünü oysun kadınlar adam olsun şerefsizler kadın baksa kiyameti koparır zuzular karısını aldatan gözümde itten beter
101 Yorumla- +1 yıl
Zuzular ne ya bu site niye yazdığimi degistiryo
+1 yılSeviyorsa gözü ondan başkasını görmemesi lazım yani doğru bir tanedir.
110 Yorumla
+1 yılSadece ve sadece cinsellik için , karısını sevmediği için başka kadına bakan erkek sayısı çok azdır. Erkekleri de bu tarz ilişkilere atan yine kadınların ilgisizliğidir. Ha çok ilgili yatakta da istediği herşeyi yapan (dürüst olun) bir kadınsanız ve aldatılıyorsanız kocanız hasta denektir.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşini seven bir erkek başka kadını görmez göremez tabi gerçekten seviyorsa şahsen bende öyle olurum eşimden başkasına bakmam ihanet olur çünkü aslında şu an da bakmıyorum açıkçası ilgilenmiyorum ciddi olmayanlarla
30 Yorumla
+1 yılSeven insan bakmayı düşünmez bile.. ne yana dönerse dönsün sevdiğini görür..
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Karakter meselesi. İnsan olan eşinden başkasına bakmaz. Erkeği, kadını olmaz bunun. Şeytana uydum falan filan bunlar boş iş. İçinde art niyet olan insanlar maalesef ki her şeyi yapar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞu sıralar sıkıntılar var Sevgi saygı bitmiş durumda evliyim çocuğum var 1.5 yaşında Ama yinede öyle bir derdim yok eğer olursa boşanırım sonra bakarım.
10 Yorumla
+1 yılbakar sende bulamadığını o kadında bulur. Siz kadınlar şu kısmı hiç anlayamzsınız o da şu: bir kadın bir erkeğin cins. sel açlığını doyurmayı düşünür. erkek ise duygusal açlığı vardır onu bastırmak ister. fark bu işte. kadın bunu yıllar sonra en az 10 yıl sonra anlar.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alka her geçene bakan hem sen nerden biloyosun ki ben miyim benim eşim mi benim eşimin arkadaşı ve karısa güzel. Dediğine bakılırsa saçmalık
Soran+1 yılBir adam aradığını bulamadıysa evlenmez
Soran+1 yılAradığını bulmuşki evlen miş
- +1 yıl
@Dawn27 evet kesinlikle bana göre öyle hele evli erkekler %99 bütün kadınlar aynı olduğunu bilir vücut aynıdır
- +1 yıl
@Dawn27 bir erkek s3ni becersin köşeye atar gider ama bir erkekle seviş senin herşeyin olur. Sevişmek ile birlesmek arasındaki fark gibi. Mesela birisi benimle birlessin tıkla geç bel suyumu alır ama birisi benimle sevişsin kalbimde taht kurar. Bunu kadınlar ancak yıllar sonra anlar,
Soran+1 yılYa nerden nereye
+1 yılEvli değilim hep diyorum evlenirsem başkas8na bakmam bile
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet , yeterki fırsat bulsun. Çok az kişi sadakatli malesef. 100 kişide 5 bile değil bu.
41 Yorumla- +1 yıl
Bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir
Konsey karar veriyor kızım bekliyoruz
00 Yorumla
+1 yılEvet bakar. Herkes bilmez sevmeyi..
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi başka cinsel dürtü başka bir mesele ne yazıkki insan doğasında bu mevcut ama herkes bakar mı bilemem
00 Yorumla
+1 yılGeçmişini araştır çapkınsa yapar çapkın olan biri asla değişmez.
20 YorumlaHer erkeğe aynı şeyi söylemek yersiz olur kişiden kişiye göre değişir bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. ne yani tokuz diye menüye de mi bakmayalım gibi bir tabir var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılEşine onu sevmediğini diyemiyor olabilir.
Gözü kendisinden bağımsız hareket ediyor olabilir :)00 Yorumla
+1 yılBaşka kadınlara bakmaz ama yatabilir. Madde gibi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel bir şey görünce bakmakta sakınca olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz birlikte bakıyoruz, gıybet yapıyoruz çok eğlenceli oluyor.
Güzele bakmak sevaptır.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin bakmaması lazım ama bunun için tek erkekler suçlu değil evli kadın da bakıyor zina bile yapıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam ben başka birşey diyorum benim söylediğm çiftin eşi kapalı güzel hanım hanımcık diyorum kocasını seviyor ilgileniyor kocasıda ilgileniyor bizim yanımızda sürekli mutlular ama eşinden kadınlar rahatsız oluyor kocası gelen gecene çok bakıyormuş kadında bilmiyor bunu yani erkekler niye bakar eşini seviyor sonuşta bu öğrenmek istedim kadın yapmaz demedim
Soran+1 yılKadında yapar erkekte ama hepsi aynı değil kesinlikle
Soran+1 yılKadın düşmanı olma
Soran+1 yılErkekler sanki çok saf
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu kendine sormalısın. Demelisin ki ben bir adamı sevsem başka bir erkeğe bakar mıyım? Diye. Bu kadar basit.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşi mutlu etmiyor ihtiyaçlarını gidermiyorsa eşi çekici güzel gelmiyorsa malesef oluyor çok yanlış tabiki de ama ;(
00 Yorumla
+1 yılYolda at gözlüğü ile gezecek değil ister istemez bakar ama bakmakla bakmak arasında fark var tabi kii
00 YorumlaKarakteri yoksa bakar 😏😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insanın gözü eşinden başkasını görmez.
20 Yorumla insanlar çevresine göre hareket eder demek ki o kadarlık bir insan
00 YorumlaBakar. Göz bu illaki kayar.
30 Yorumla
+1 yılEvet ah o gözler kör olsun
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya sen monotonluk.. evliliğin cinsellik ve heyecanı yarı yarıya azalttığı vs gib işeyler duymadın mı uzaydamı yaşıyorsun.. evli dilsin sanırım..
011 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama derken bu kadar çağdışı gerçeklerden kopuk yaşayarak saçmalayan ben dilim sanırım..
Soran+1 yılEmin ol her ilşki de aynı değil
Soran+1 yılEğer namaz kılıp allaha ibadetletini yaparsan allah evliliiğin bozılmasına engel olur
Cevap sahibi+1 yılevliliğim bozuk dilki kim sölüyo bozuk olduğunu gayit iyi yazçdığın şey farklı ya.. sen gerçekten safsın bu devirde ya da salak.. kocan emin ol boynuzluyodur seni
Soran+1 yılİki insan gerçekten birrine aşıksa 70 yaşına da gelse evli de olsa aşkları ilk günkü gibi kalır biz kocamla birbirimize ilk günkü aşığız sadece her evlilikte olduğu gibi bizimkinde de sorunlar var sadece bu sen o kadar beyinsiz bir insansın ki o kadar sığ bir insansın bunu anlayamaman çok normal senin olan kadınlara şu an acıyorum gercekten...
Cevap sahibi+1 yılmuhahahaa salla babam salla
Soran+1 yılSen tam bir kardeşimsin gercekten ne yaşıyosan hakediyosun
Soran+1 yılAy ne güldüm yanlış yazdım
Soran+1 yılTam bir... Ağzımı bozmak istemiyorum ciddiyetsiz
Cevap sahibi+1 yılsen beni merak ediyorsun dimi bende seni bu kadar dikbaşlı bir kadın nasıl olur diye.. ekledim
+1 yılO adama değil kadına bağlı olan birşey sen kadınlığını yapmazsan kocanın isteklerini karşılıyamazsan başka kadınlada olur suçu adamda değil kadın kendinde aramalı demekki eksikleri varki adam başkalarıyla tamamlıyor 🤫
011 Yorumla- +1 yıl
Adam malsa kadın neylesin?
Soran+1 yılBikere benim eşim le alakası yok
Soran+1 yılBen bir arkadaşın kocasına sinir oluyorum eşiiçok güzel ama adam sürekli gelene geçene bakıyor karısının habri yok
Soran+1 yılSöylesem mi diye görüşünüzü alayım diye yazdım
Soran+1 yılNeden hemen bu kadar laf yapıyosun
Soran+1 yılİnsangibi soruya cevap ver sen erkeksin eksiksin heralde konuyu buraya çekiyosun
Soran+1 yılGözümle gördüm hemde bütün kızlar sıkıldı bakışlarından ve karısı çok güzel
Soran+1 yılAnladın sanırım
- +1 yıl
Güzellik konusunda eksik demedim ki ben zaten huy tavır karakter konusunda diyorum
Soran+1 yılNediyosun ya sen dengesiz ne alaka bir kere ben değil eşimin arkadaşı hem kadın eşini çok seviyor herşeyi yapar onun için hada adam da
Soran+1 yılBir de karısının huyu çok güzel kapalı hanım hanım çık
Bakmaması gerekir aslında karakter meselesi💫
30 Yorumla
+1 yılkadın vermezse bakar , erkekler açtır
00 Yorumla
+1 yılSevse bakmaz. Demekki sevmiyor
00 YorumlaEvli olsam bakmam ama şuanda bakarım
10 YorumlaBakmaz diyecem de kardeş. Yalan yok yani bakar...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Genelde kilo aldıkları için bence
20 YorumlaErkek adam bakar oldu mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece soru sordum
Soran+1 yılSaçmalama ne diyosun o senin dünyadaki kadınlar
Soran+1 yılKendine gel
+1 yılHayatta bakmaz
10 Yorumla
+1 yılSevmeyi bilmiyorsa bakar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. ben bakmam. ama bakan da var yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Aşırı istekli ve ilgisiz kaldıysa ondandır
02 Yorumla
Soran+1 yılYa dengesiz ze bak
Soran+1 yılBen değilim bahsettiğim kişi
Aşk İlişkileri konusunda 911 cevap paylaştı. Bu nasil sacma bir soru
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye saçma olsun
Soran+1 yılCevaplama neden boş yorum yapıyosun
Soran+1 yılTamam ozaman seven yapmaz de sende niye saçma soru diyosun
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar böyle bir yvşaklığımız.
10 Yorumla
+1 yılBu zamanın erkekleri bakar.
00 YorumlaEşini seven bakmaz.
10 Yorumla
+1 yılBakıyor maalesef çevremizde hep görüyoruz
00 Yorumla
+1 yılPust oldukları için
20 YorumlaEşini seviyorsa mutlu ise bakmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bakmaz
00 Yorumla
+1 yılErkek adamsa bakmaz
00 YorumlaBakmaz.